Parfum Vegan Eden Perfumes n° 405 dupe La Vie Est Belle – Lancôme

Eden perfumes no 405 dupe La Vie Est Belle Lancome

Nu sunt fană înfocată a parfumurilor, în sensul de a da sute de lei pe unul, n-am încercat prea multe parfumuri originale la viața mea, dar îmi plac mirosurile faine. Cred că oricărei femei îi plac parfumurile. Cel despre care vreau să vă povestesc astăzi, pe scurt, este un parfum vegan de la MA Organics, magazin cunoscut și recunoscut pentru cosmeticele sale naturale, oferite ca alternativă la cele clasice. Vreau să lămurim un lucru de la început: parfumul acesta a fost câștigat la un concurs pe Facebook, deci nu primit printr-o colaborare, adică nu aveam nici cea mai mică obligație să scriu despre el, dar o fac pentru că mi-a plăcut mie foarte mult ce am descoperit.

Vorbim despre parfumul n° 405 de la Eden Perfumes, o companie britanică axată pe producerea și comercializarea de parfumuri vegane cu note similare celor ale unor produse mai mult decât populare. N° 405 este un parfum floral fructat, corespondentul vegan al lui La vie est belle – Lancôme. Notele sale sunt următoarele:

  • Note de vârf: Coacăze negre, Grapefruit, Pere, Bergamota
  • Note de mijloc: Iris, Iasomie, Portocale
  • Note de baza: Vanilie, Tonka, Patchouli, Praline

Vreau să menționez că eu nu am avut niciodată acest parfum, La vie est belle, și nu aveam nici cea mai vagă idee cum miroase. În schimb, verișoara mea Mimi, care este fan al acestui parfum, i-a recunoscut notele similare din prima, deci nu veți fi dezamăgiți de asemănarea dintre cele două produse. Varianta de 30 ml, cea câștigată de mine, costă 130 de lei. Există și varianta de 10 ml, la 45 de lei.  Nu e treaba mea să zic dacă e mult sau puțin, asta decideți voi singuri. Atenție! Parfumurile Eden nu sunt replici, ci dupe-uri.

Ingredientele din aceste parfumuri sunt origine vegană. Nu avem absolut deloc compuși de origine animală și nici parabeni și conservanți sintetici. Asta înseamnă grijă pentru natură, grijă pentru mediu și grijă pentru sănătatea noastră.

Apa de parfum Eden Perfumes are o concentrație de 15%. Mirosul este senzațional, cred că e clar, având în vedere asemănarea izbitoare cu produsul Lancôme. Vorbele exact ale lui Mimi au fost Cu ce te-ai dat? Seamănă cu La vie est belle! Dar nu asta m-a făcut să scriu despre el. Sunt multe parfumuri pe piață care miros bine și foarte bine și, slavă Domnului, piața de produse organice, vegane, este tot mai bine aprovizionată, deci aveți de unde alege. Ceea ce l-a făcut să merite atenția mea și un articol pe blog este că nu irită deloc pielea și că persistă mai mult decât orice alt parfum pe care l-am încercat eu până acum.

Parfum Vegan Eden Perfumes n° 405 în note similare cu La Vie Est Belle – Lancôme

Eu am pielea foarte sensibilă și, cum nu-i convine ceva, cum se lasă cu scărpinici. Ăsta este unul din motivele pentru care eu aplic rar parfumuri pe zona gâtului, preferând încheietura mâinii, loc mai puțin sensibil. Parfumul Eden Perfumes nu mi-a provocat niciun disconfort în cele câteva săptămâni de când îl folosesc, aplicat inclusiv pe gât. Pentru mine treaba asta spune multe. Poate că asta se datorează calității alcoolului folosit la fabricarea lui –  se folosește Alcool Denat, un alcool natural care este obținut din trestie de zahăr și sfeclă?

Pe partea de persistență eu nu mă așteptam să stea prea bine, sincer. L-am aplicat prima dată gândindu-mă că după 2-3 ore nu va mai mirosi a nimic. Vreau să vă spun că am și eu 4 parfumuri originale, unul câștigat și 3 primite cadou, dar niciunul dintre ele nu persistă așa de mult, deși prețurile lor sunt de 2-3 ori mai mari. Poate Marc Jacobs Decadence se apropie puțin. Restul nu persistă mai mult de 6 ore. Parfumul Eden persistă o zi întreagă. Nu exagerez cu nimic. Plus că, mirosul se imprimă în haine dacă, de exemplu, porți un tricou la baza gâtului, și notele lui se simt și la 2-3 zile.

Este poate unul din puținele articole la care nu vreau să trag nicio concluzie și prefer să mă limitez la a-mi spune părerea despre acest dupe La vie est belle și a vă lăsa pe voi să decideți dacă produsul merită sau nu, dacă raportul calitate-preț este unul bun sau nu. Pe maorganics.ro găsiți mai multe detalii despre diferențele dintre parfumurile Eden și cele clasice, despre avantajele utilizării unui parfum vegan și a cosmeticelor naturale în general, dar și alte parfumuri de genul lui Nº 405 – dupe-uri ale unor parfumuri precum Guerlain – Le petite robe noir, Elie Saab – Le parfum, Paco Rabanne – Lady Million, Thierry Mugler – Angel, Dior – J’adore, Yves Saint Laurent – Black Opium, Gucci – Guilty, Armani – Si, Chanel – Chance și altele.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Nici eu nu-mi permit sa dau foarte multi bani pe un parfum asa ca ma indrept spre replici sau dupe-uri, fiindca am folosit cateva si am fost multumita atat de persistenta cat si de asemanarea cu originalul. Acum am unul care daca nu te speli, miroase si dupa 3 zile. 🙂

    1. Super! Sa ne spui si cum se numeste.

    • Lamiita Petre
    • 07/04/2018
    Răspunde

    Eu am doar 2 parfumuri bune. Shalimar de la Guerlain si Amarige de la Givenchy. Primul este tot castigat de mult. La inceput cand te dai cu el, iti vine sa plangi, mi se pare extrem de tare, dar dupa 2, 3 ore e splendid. Am lua si eu de pe AORO, 2 mostre, sa nu mor proasta, ca nu stiu cum miroase tote parfumurile. Mugler Alien si Magie Noire. Abia simt mirosul, iar de persistenta nu mai vorbesc, dupa o jumatate de ora parca nu il mai simt. Nu stiu ce concluzie sa trag, dar cu siguranta pafumurile respective miroase altfel si persista

    1. Ciudat. Pana la urma mostrele ar trebui sa te convinga sa cumperi, nu?

  2. Răspunde

    N-am știut cei aia dupe, a trebuit să mă informez.
    Eu sunt una dintre puținele femei căreia nu-i plac parfumurile: pînă acum 10 ani ma parfumam din cauza de convenții sociale. De atunci nu o mai fac, dar din cauza asta, am devenit f sensibilă la mirosuri, așa că resimt uneori parfumul prea puternic al unora ca pe un adevărat atac olfactiv.

    1. Nu exagerez niciodata cu parfumul. Stiu si eu despre ce vb. Am nimerit o data la mall, in lift cu una care varsase sticla cu parfum pe ea. Credeam ca nu mai ajung la 2 sa cobor.

    • Valeria Chertes
    • 07/04/2018
    Răspunde

    Mai facut foarte curioasa de acest parfum.

    1. Ma bucur.

  3. Eu sunt fan parfumuri, dar le cumpar doar cand merg in vacante ca sa ma asigur ca sunt de calitate. Parfumul trebuie sa reziste multttt, asta e foarte important pentru tine!
    Eu am avut La vie e belle, mirosea bine si avea o sticluta tare simpatica.

    1. N-am avut niciodata originalul 😀

  4. Multumesc mult pentru articol. Eu sunt adepta produselor naturale chiar daca in colectia mea de parfumuri am doar unul de origine naturala. Mai facut foarte, foarte curioasa cu acest parfum.

    1. Poate iti iese in cale vreodata si o sa vezi atunci cum miroase.

    • Toma Tantica
    • 08/04/2018
    Răspunde

    Asta da parfum…exact ce cautam..fara compusi sau ce mai baga in general producătorii in propriile parfumuri…Frumos articolul, frumoasa descriere si de parfum ce sa zic?-abia astept sa-l imcerc! !Multumesc pentru articol!!

    1. Multumesc si eu pentru vizita si aprecieri.

  5. Mie îmi plac foarte mult parfumurile, am doar două originale,până să citesc articolul tău nu știam de aceste parfumuri! Mi-a plăcut foarte mult ce ai scris despre el și cu siguranță îl voi încerca și eu, chiar sunt foarte curioasă de persistența mirosului!

    1. Eu zic ca nu te va dezamagi.

  6. Răspunde

    Articolul tău m-a făcut curios. Am vizitat site-ul indicat de tine și mi-a plăcut cea am citit la rubrica FAQ (întrebări frecvente). Cred că e un pas înainte pentru o viață mai naturală: „MA Organics promovează frumusețea naturală și oferă alternative cosmetice etice, favorizand astfel tranziția către o rutină de frumusețe sănătoasă și sustenabilă.” O să cumpăr și eu de la ei când voi face un cadou în anturajul meu. Mulțumesc pentru inspirația asta cu arome plăcut naturale.

    1. In ultima vreme si eu am inceput sa fiu mai atenta la ingredientele cosmeticelor pe care le folosesc.

  7. si eu sunt adepta acestor dupe-uri, sunt foarte accesibile si miros ceva de speriat! am castigat si eu unul la ultimul eveniment la care am participat, dupe dupa lacoste-pour femme, parfumul meu de vara preferat, si pot spune ca persista zile intregi!

    1. Eu nu le incercasem pana acum pentru ca nu aveam incredere. acum stiu ce am de facut.

    • Catalina Sora
    • 09/04/2018
    Răspunde

    Eu una sunt indragostita de parfumuri dar din pacate nu imi permit sa dau multi bani pe ele, asa ca de cele mai multe ori recurg la replici, mai ales in ceea ce priveste parfumul meu preferat Angels

    1. Ne descurcam si noi cum putem.

  8. Răspunde

    La vie est belle e preferatul meu. Pana sa citesc la tine nu stiam ce inseamna dupe si nu auzisem de aceasta firma. Ma bucur insa ca am facut-o, pentru ca pot sa imi iau acum parfumul preferat la un pret bun!

    1. Eu sper sa il incerci si sper sa iti si placa, sa nu pic de pacalici.

    • ghelbere elena
    • 11/04/2018
    Răspunde

    Desi imi plac parfumurile nu mi-am cumparat niciodata, dar are grija sora mea de mine. De la ea am La vie est belle si miroase demential.

    1. Cat persista orginalul?

    • Nicolae Claudia
    • 11/04/2018
    Răspunde

    Mai rar parfumuri care sa persiste o zi..chiar si cele care costa o caruta de bani, de obicei le persista mirosul cateva ore..super

    1. Iti dai seama ca nu ma asteptam sa fie asa. De-asta am si scris despre el, desi e castigat, pentru ca merita sa fie promovat.

  9. Răspunde

    Cred că în urmă cu un an mi-am cumpărat ultima oară un parfum care era replică al unuia original. Mă încântă ideea că acestea vin de obicei în sticluțe mai mici și sunt mai ușor de ținut în geantă.

    1. La aspectul asta eu nu m-am gandit, poate si pentru ca eu nu obisnuiesc sa tin parfumul dupa mine. Il aplic cand plec si aia e.

  10. Răspunde

    N-am incercat un astfel de parfum pana acum. Ma atrag notele de varf si chiar pare foarte tentant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares