Curățenia are Farmec. 5 produse pentru curățenie testate

Produse pentru curățenie Farmec Nufăr și Triumf

In perioada de dinaintea Paștelui, mai mult ca oricând, se face curățenie. Este inadmisibil să așteptăm musafirii la masa de Paște fără geamuri curate ca lacrima, perdele proaspăt spălate și parfumate, bucătăria curată-lună și plină de bunătăți.

Este doar o zi ar zice unii.

E mai mult decât atât. E vorba de o stare și de tradiție. Oare șmotruiala asta și bucătăritul din greu nu fac parte din tradiția noastră? În fine, nu știu cum e la voi, dar la mine e vânzoleală mare zilele astea. Din fericire, anul acesta am ajutoare de nădejde – pe soțul meu (care a prins câteva zile libere) și produse pentru curățenie de la Farmec.

carturesti.ro

Îmi aduc aminte când m-a trimis mama să cumpăr Triumf pentru aragaz pentru prima dată.

Aveam niște pete care nu ieșeau cu nimic. Pe vremea aia Triumf arată altfel, era la sticluță mică, galbenă, și avea un miros ultra-puternic. Când mi-a spus că soluția asta era cea mai bună, am râs de ea. Apăruseră deja celebrele paste de curățat cărora li se făcea reclamă la greu și care costau de două ori mai mult și, în mintea mea, un produs așa ieftin și venit din vremuri de demult nu avea cum să fie mai bun. Practica mi-a arătat că m-am înșelat.

Și în prezent folosesc produse pentru curățenie Triumf.

Domnul Triumf degresant forte universal face cea mai bună treabă în bucătărie. A fost desemnat numărul 1 în materie de curățenie în bucătăriile românilor în 2017. E bun și pentru baie, am înțeles, dar acolo am un alt produs. Degresantul rămâne în bucătărie.

Triumf degresant forte universal

Când am un vas ars, pete care nu cedează, pulverizez puțin degresant, las câteva minute (nu multe, că stau prost cu răbdarea) și se curăță totul mult mai ușor. Aragazul și cuptorul sunt cele mai mari provocări pentru mine, mai ales că la noi în casă se gătește, nu glumă!

Nu zic că degresantul le curăță singur, dar îmi ușurează foarte mult misiunea. Nu atacă produsele metalice, deci îl puteți folosi cu încredere. Fără vase teflonate, însă! Pe acestea le distruge. Mare grijă!

Pentru vase vă spun sincer că, până acum câteva zile am folosit o pastă verde. Cred că știți voi care. Apoi am primit acest detergent lichid pentru vase.

Tot Triumf este.

Eu nu prea am folosit detergenți lichizi pentru că aveam impresia că nu curăță la fel de bine și sunt și mai scumpi. Prin urmare, am continuat cu pasta care usucă mâinile foarte tare. Vreau să vă spun că detergentul ăsta m-a cucerit prima dată prin miros și s-a dovedit a fi și foarte eficient. Nu doar că degresează bine și rapid, dar nu usucă nici mâinile ca pasta de curățat.

Triumf pentru vase cu lavandă

L-am căutat azi în Cora pentru că eram curioasă cât costă. L-am găsit la 4 lei sticla de 500 ml, ceea ce eu consider a fi un preț mai mult decât bun.

Un alt produs Farmec pe care nu-l știam este doamna soluție Nufăr pentru scos pete.

Chiar în ziua în care l-am primit, domnul Dragomir și-a șters mâna murdară de gem pe un prosop de bucătărie. Menționez asta ca să înțelegeți că nu era o pată foarte veche (avea doar câteva ore). Am pulverizat puțină soluție pe pată și am spălat prosopul la mână, cu apă rece, pentru că eram foarte curioasă dacă face ceva. Rezultatul este cel pe care îl vedeți.

Ulterior am încercat să văd cât de eficient este pe o pată veche.

Aveam o față de masă cu pete de cafea. I-am aplicat același tratament și am spălat-o la mașină. Petele s-au estompat, dar nu au dispărut complet. Rămâne de văzut, pe viitor, dacă este eficient și pe alte tipuri de pete. Vă țin la curent. De reținut că nu conține clor, putând fi folosită astfel și pe textile colorate.

Bucătăria am rezolvat-o, hainele le-am spălat, acum ce urmează?

Curățat baia. Voi ce produse pentru curățenie folosiți pentru a îndepărta calcarul? Ați încercat detartrantul? L-am încercat eu. Curăță grozav, e adevărat, dar ce te faci cu mirosul care te îneacă și îți provoacă usturime în gât? Și dacă v-aș spune că Nufăr pentru baie face curățarea bateriilor și a obiectelor sanitare la fel de ușoară, dar miroase a soc și nu necesită clătire?

Nufăr pentru baie

Nu mă credeți? Singura soluție rămâne să încercați ca să vedeți dacă e cazul să mă înjurați pentru că nu face treabă bună sau să-mi mulțumiți că nu vă mai ustură ochii și nasul după sesiunea de șmotruială din baie.

Și oglinda din baie?

Sunt curioasă dacă mai folosește cineva spirt, oțet și altele de genul ăsta pentru șters oglinzi și geamuri. Eu am amintiri tare neplăcute de pe vremea când le lustruiam cu spirt și ziar. Azi laveta din microfibră și Nufăr Verde pentru geamuri mă scapă de febră musculară la brațe și nervi puși pe bigudiuri.

Nufăr verde pentru geamuri

De ce e verde? Pentru produsul este complet biodegrabil, iar ambalajul este reciclabil și este conceput pe bază de principii active de origine naturală. Găsiți mai multe detalii despre ingrediente aici.

Să vă mai spun și ce miros plăcut rămâne în baie? Aroma de soc de la soluția pentru baie se combină cu cea de mușețel din soluția pentru geamuri. Sună bine, nu?

Aș mai sta să mai povestesc una-alta, dar mai am treburi de făcut. Mă duc să mă cert cu praful de pe mobilă, să mă plimb puțin cu aspiratorul și să valsez cu mopul. E distracție continuă. Doar v-am zis că are și șmotruiala Farmec-ul ei 🙂 când folosești produse pentru curățenie eficiente.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Sandra Lia
    • 04/04/2018
    Răspunde

    Si mie imi plac produsele.Mai ales Triumg.Spor la prajiturit,daca ai curatenit

    1. Prajituri nu fac de Paste in afara de cozonac si placinta cu branza dulce.

  1. Ultima poza, cu Nufar Verde, cu al tau stergand sticla e…exemplara. Ar trebui sa figureze ca exemplu in catalogul Farmec.
    Detergentul de vase vreau si eu sa il incerc, spal la greu pe aici 🙂

    1. Eu nu as vrea sa mi-l puna in catalog. Daca mi-l fura vreuna?

    • Neicu mihaela
    • 04/04/2018
    Răspunde

    Este aliatul meu la spalat aragazul si ma ajuta foarte mult,triumf degresant

    1. Ma bucur ca nu te-a dezamagit.

    • ghelbere elena
    • 04/04/2018
    Răspunde

    Da, ai dreptate cu curatenia inainte de Paste, mai ales cand toate sunt lasate pentru ultima saptamana. Anul acesta din cauza frigului la mine s-au aglomerat treburile si sper sa le fac fata.

    1. Pai degeaba faci tu curat in fiecare saptamana ca in 2 ore praful e la loc. Cat despre mancare, pe-aia clar nu o poti face cu o saptamana inainte.

    • Valeria Chertes
    • 04/04/2018
    Răspunde

    Produse foarte bune care intradevar iti usureaza munca.

    1. Foarte mult mi-au usurat viata in zilele de dinainte de Paste. Fara ele ar fi trebuit sa frec la greu.

  2. Nufarul pentru pete asa a fost si la mine a estompat doar, stiu ca am incercat pe ceva tricou alb dar in timp folosit la mai multe spalari am impresia ca face treaba buna.

    1. Momentan nu am mai incercat pentru ca zilele astea nu se spala. Ramane sa-l mai testez de joi incolo.

  3. Ca bine zice Camelia! Al meu nu pune mana, ntz, ntz!
    Inca nu am incercat produsele de curatenie de la ei insa m-ai facut chiar curioasa de eficacitatea lor.

    1. Stiu ca sunt o norocoasa. Mi s-a zis si o simt si eu. Sunt multe situatii in care nu stiu ce m-as face daca Daniel nu ar fi acolo, langa mine, sa ma ajute.

    • Anda Stanciu
    • 04/04/2018
    Răspunde

    Nu am încercat pana acum aceste produse

    1. Poate vei avea vreodata nevoie de ele, cine stie!

    • Lamiita Petre
    • 05/04/2018
    Răspunde

    Se pare ca totul sclipeste cu Triumf de la Farmec si trebuie sa ii arat mamei articolul tau ca sa stie ce sa cumpere, punctual, de acum incolo. Ai dreptate, ne lasam ” furati” de reclame, care ulterior s-au dovedit a nu fi cea mai buna solutie.

    1. Uite eu o zic pe fata ca foloseam Sano, dar e de 2 ori mai scump si face acelasi lucru.

  4. Răspunde

    Cum lucrez si vineri si luni, nu am de gand sa ma dau de toti peretii de oboseala si treburi asa ca: zero curatenie si de gatit special o sa fie pasca (aluat doar la baza si pe peretii vasului dar framantat la robot, fac 2 umpluturi: una cu branza si una cu smantana) si o friptura de miel (e scump, dar o data e Pastele), si evident oua vopsite cu coaja de ceapa. Nicio curatenie.

    P.S. eu is aia de spal geamurile cu detergent de vase si strop de otzet. Ce crize de alergii se fac de sarbatori … ehe… in grupul meu de alergici se pica pe rupte pe la urgente cu insuficiente respiratorii doar pt ca vreo mama a facut exces de zel sa foloseasca chimicoase peste tot. Ani de zile de sarbatori eram racita (stranut, nas si ochi curgand), si de fapt erau fix alergii. 20-30% din populatie e asa – si nu, stranutul si ochii lacrimand nu e ca i-a tras curentul la Biserica.

    1. mie nu mi s-a intamplat pana acum sa patesc din astea. Nu cred ca fac abuz de solutii, doar strictul necesar si curatenia o execut cu ferestrele larg deschise. Sunt de acord cu tine ca nu avem nevoie neaparat de 50 de produse de curatat, dar pe bune ca un aragaz murdar are nevoie de mai mult decat detergent de vase la mine. Se curata el si cu detergent, dar e de frecat si eu nu am energie si rabdare pentru asa ceva.

  5. Răspunde

    Eu am încercat pana acum doar acel produs de șters aragazul. Voi apela și la restul

    1. Si produsul pentru baie este super. Ti-l recomand.

  6. Răspunde

    Eu cred ca o sa folosesc triumf și la spălat geamuri! ?

  7. Nu am mai folosit produsele lor de ceva timp, dar știu că erau bune.

    1. Sunt inca. Eu mi-am cumparat si un produs pentru parchet sambata si e foarte buna si cu vreo 4 lei mai ieftina decat ce foloseam inainte.

  8. Foarte bune produsele de la Farmec 😉

    1. Si mie imi plac majoritatea.

  9. degresantul de la triumf e nelipsit din bucatarie! mi se pare cea mai buna inventie a lor!

    1. Eu il folosesc si pe chiuveta de la baie.

  10. Răspunde

    Nici eu nu stau bine cu răbdarea când pulverizez degresant pe ceva și, la fel ca tine, mă apuc și curăț ca să termin mai repede, să nu pierd timpul :D. Din materialul tău cred că cel mai mult mi-a atras atenția soluția pentru pete. Știu că văzusem toate produsele și la tine pe facebook și chiar m-am mirat că eu nu știam că Farmec produse și astfel de ajutoare ^^. O să le încerc și eu când se termină cele pe carele am deja în casă. Mulțumesc tare mult pentru recomandare!

  11. Răspunde

    Nu stiam ca sunt atat de bune aceste produse. Si eu stiam de acel triumf de sters aragazul. Ambalajul era usor diferit. Am sa incerc si produse de vase sau de geamuri. M-ai facut curioasa in acest sens

    1. Da, ambalajul cred ca e nou ca si eu am produsul mai vechi si arata altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares