Ultrashine Lipgloss de la Melkior aduce strălucire pe buzele tale

ultrashine lipgloss -melkior

Sunt sigură că de multe ori ai privit cu invidie la buzele voluptoase ale unor vedete TV sau chiar ale unora dintre prietenele tale, dorindu-ți să fi fost și ale tale atât de senzuale și capabile să atragă privirile ca un magnet. Nu zic că nu contează și moștenirea genetică sau operațiile estetice (acolo unde ele există), dar fetele deștepte pot corecta neajunsurile și cu un machiaj. Trucuri de contur, de combinații de nuanțe pot face buzele tale să pară mai pline și mai atrăgătoare. În plus, un luciu de buze chiar poate face diferența chiar și când este purtat ca atare. Cu atât mai mult atunci când vine aplicat peste un ruj mat și dă buzelor un plus de strălucire.

Look diafan de zi sau un machiaj de seară cu un ruj mat accesorizat cu puțină strălucire, pentru ambele ai nevoie de luciu de buze de calitate, care să arate bine și să reziste. Tocmai de aceea, Melkior lansează astăzi un nou produs de care era nevoie – acest luciu de buze Ultrashine Lipgloss. Îl găsiți chiar de astăzi pe melkior.ro. Dacă sunteți în primii 100 de clienți, primiți și un cadou (un fard de obraz care să vă completeze perfect machiajul). Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 49 de lei.

Vezi preț Ultrashine Lipgloss Melkior!

ultrashine-lipgloss-melkior
nunța Sirena

Ultrashine Lipgloss este disponibil în două nuanțe – Sirena (12510) si True (12511) -, ambele strălucitoare dar deloc țipătoare.

ultrashine-lipgloss-melkior (3)-min
nuanța True

Particulele sclipitoare se îmbrățișează lung și strâns cu buzele tale pentru ca ele să beneficieze de efectul de strălucire de diamant (nu degeaba și aplicatorul are formă de diamant) și luminozitate.

Aroma noului luciu de buze de la Melkior este una plăcută. Nu mă pricep s-o descriu, așa că stau cuminte, în banca mea. Textura este foarte plăcută, confortabilă, adică nu ai senzația aceea de buze încărcate și lipicioase. E foarte important că nu încarcă, mai ales în cazul în care ai alege să-l aplici pentru rujul mat pentru a crea iluzia unor buze mai pline. De reținut acest truc!

Da, merită să folosești un luciu de buze (singur sau ca accesoriu peste ruj) pentru că strălucirea pe care ți-o conferă dă volum buzelor tale. Însă nu tot ce strălucește o să-ți placă pentru că unele gloss-uri au o textură prea densă și se aplică greu, apărând din această cauză și senzația lipicioasă mai mult decât enervantă. Ai nevoie și de aspect frumos, dar și de confort.

De aceea, luciul de buze Ultrashine Lipgloss este alegerea potrivită pentru tine. Când îl porți, te simți mai frumoasă. Asta e important. E cel mai important ca ceea ce vezi în oglindă să se completeze cu ceea ce simți când îți unești buzele și apoi le depărtezi pentru a spune ÎMI PLACE.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda Stanciu
    • 13/02/2018
    Răspunde

    Frumoasa nuanța. .Cel mai mult îmi place nuanța true

    1. Si eu ma orientez de obicei spre culori mai pamantii, dar de data asta mizeze pe Sirena.

    • Valeria Chertes
    • 13/02/2018
    Răspunde

    Mie imi place tare mult cum arata pe buze.

    1. Abia astept sa ajunga si al meu sa vedem cum arata si la mine.

  1. Răspunde

    Eu am rămas surprinsă de nuanța Sirena ???

    1. Am vazut cat de frumos se asterne pe buzele tale.

    • Roman Nicoleta
    • 13/02/2018
    Răspunde

    Îmi place nuanța sirenă ?

    1. Ne potrivim ca si eu tot pe asta o prefer.

    • Nicolae Claudia
    • 13/02/2018
    Răspunde

    Sunt niste nuante superbe

    1. pai nu ne dezamageste niciodata Melkior.

  2. Răspunde

    Îmi plac aceste noi produse. Eu movul ma gândeam ca este o culoare turbata și nicidecum acea culoare frumoasa! Trebuie sa mi-l iau și pe cel bejuliu

    • ghelbere elena
    • 14/02/2018
    Răspunde

    Cand am vazut nuanta Sirena in sticluta m-am intrebat cine poate purta pe buze aceasta nuanta. Cand am vazut-o pe buze am ramas uimita de cat e de frumoasa.

    1. la fel am patit si eu :))

  3. Pana sa aiba loc lansarea propriu-zisa, nu as fi crezut ca va mai fi o nuanta din acest gloss. Uite ca e. Si uite ca nu stiu care imi place mai mult: Sirena sau True.
    Am si eu Sirena si, in ciuda aparentelor, nu e deloc ostentativ, o idee shiny doar.

    1. La mine inca nu a ajuns. Atat de mult i-a placut curierului.

  4. Cand am primit nuanta sirena am zis ca e prea mult pentru mine. Asta pana l-am aplicat pe buze. Arata senzational! Imi place la nebunie luciul dar mai ales faptul ca nu e lipicios.

    1. Nuanta este potrivita pentru machiajul de zi cu zi, asta imi place.

  5. Inițial am zis că nu voi folosi niciodată acest luciu, apoi când am văzut că nu e așa de tare culoarea, a început să-mi placă tot mai mult!

    1. Daca aparea pe buze movul ala, clar nu aveam ce face cu el.

  6. Răspunde

    Din poze, toate nuantele arata super bine! O sa le incerc si eu cat de curand.

    1. Sper sa iti placa.

  7. Răspunde

    Imi place culoarea si se vede tare bine pe buze!

  8. Răspunde

    Il iubesc! Am nuanta Sirena si e gloss-ul perfect pentru mine. Eu sunt adepta sclipiciului, deci cu cat e mai mult cu atat e mai bine ^_^. Folosesc gloss-ul acesta atat simplu, cat si in combinatie cu diferite nuante de ruj, dar mai ales mi se pare ca face casa buna cu textura rujului mat, chestie pe care ai mentionat-o si tu. Mi-ar placea sa apara un ultrashine lipgloss si intr-o nuanta de roz bombon ^^.

    1. Nu sunt cel mai mare fan roz, dar zau ca nu i-a zice nu.

  9. Răspunde

    L-am testat si eu pe cel movului si vine chiar bine pe buze. Initial de sperie putin culoarea dar pe buze nu arata asa 😉

    1. Iti dai seama cum era sa se vada pe buze ca in sticluta?

    • Nicoleta Pahonea
    • 17/02/2018
    Răspunde

    Ce mult imi plac Lipglossurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares