Crezi în horoscop? 3 motive să-l citești în fiecare dimineață

citește horoscopul

Cine n-are pitici pe creier pe lumea asta? Evident că-i am și eu pe-ai mei. Unul dintre ei este legat de nevoia de a asculta sau citi horoscopul în fiecare dimineață. A devenit un tabiet de când eram adolescentă. Îmi place să aud ce prevăd astrologii pentru mine în ziua respectivă. Nu cred 100% în horoscop, dar nici nu-l ignor pentru că de multe ori s-au potrivit perfect previziunile. Posibil să fi fost coincidențe uriașe. Posibil să nu.

În fiecare dimineață îmi citesc horoscopul pentru că, și dacă nu mi se va potrivi 100%, ceva-ceva tot știu astrele și, cunoscându-le planurile, pot să-mi fac ziua mai bună sau măcar mai ușoară. Sunt gemeni, născută pe 22 mai, la câteva minute după miezul nopții, și am destule trăsături specifice și din taur, așa că întotdeauna trec și pe pagina cu horoscop taur, nu doar pe cea pentru gemeni. Oricum, potrivit noilor calcule de la NASA, eu sunt taur în toată regula. Bine-bine, dar cum mă ajută practic cititul horoscopului?

Îmi dă curaj

Nu ți s-a întâmplat niciodată să citești la rubrica horoscop că astrele îți sunt favorabile în acea zi și să pleci de acasă mai plin de încredere?

Să-ți dau un exemplu! Ești fecioară și la horoscop fecioară tocmai ai citit că azi ai șanse mari să obții promovarea la care visezi de câteva luni. Sunt absolut convinsă că previziunea asta o să-ți dea energie și curaj să ataci lucrurile cum nu ai mai făcut-o până acum. N-o să-ți stea nimeni în cale la prezentarea de azi pentru că o vei face gândindu-te la șansa pe care astrele sunt dispuse să ți-o acorde. Tocmai încrederea asta și elanul care le lipsește colegilor tăi e posibil să-ți aducă promovarea.

Mă pune în gardă

Poate că pare o prostie, dar de multe ori am reușit să evit certuri sau alte tipuri de situații neplăcute pentru că îmi făcusem o idee despre ce mă așteaptă, citind horoscopul sau ascultându-l la TV. Când planetele nefavorabile se strecoară în zodia noastră (minunatul Mercur retrograd, de exemplu) suntem mai predispuși la a face greșeli pe care de obicei nu le facem. Când suntem atenționați despre acest risc, scad șansele să ne stricăm ziua, să rănim pe cineva, să dăm cu piciorul unor șanse, etc.

Îmi dă sfaturi

Unora nu le place să primească sfaturi, dar eu le apreciez. Nu de la toată lumea, desigur. Nu de la oameni care nu mă cunosc. Bine, o să spuneți că astrologul nu mă cunoaște. Nu după nume și după chip, dar mă știe după caracteristicile zodiei mele. Preferatele mele sunt horoscoapele în care astrologii nu vin doar să înșire sec ce-au observat pe harta astrală, ci dau sfaturi practice.

Degeaba îmi spui mie că îl am pe Saturn în casa a 4-a. Nu știu ce înseamnă asta. În schimb, dacă vii și-mi spui că sunt predispusă la certuri cu persoanele mai în vârstă și mă sfătuiești să am mai multă răbdare, să îi ascult înainte de a mă repezi să dau un răspuns, chestia asta chiar mă ajută.

Pentru cei care nu cred deloc în horoscop, sunt sigură că toate astea sună ca niște prostii. Restul mă înțeleg. Nu zic că iau de bun tot ce spun predicțiile astrale. Dacă zice ceva de promovare, e clar că nu toți gemenii vor fi promovați în acea zi. La fel cum, dacă vorbește despre pericol de accidente la fecioare, nu toate fecioarele vor păți ceva în ziua respectivă. Doamne ferește! Ideea e să știi cât de cât la ce să te aștepți și de ce să te ferești. Pentru asta citesc eu horoscopul zilnic.

Tu îl citești? Crezi în el?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Eu sincer nu stiu daca sa mai cred sau nu..sunt momente si momente cand il citesc.

    1. Fiecare face cum crede. Eu sunt cu piticul meu.

  1. Nu cred in mod special in horoscop insa recunosc faptul ca il mai ascult si ma binedispune. Daca zice ceva de rau..trec peste.

    1. Sa stii ca daca zice de bine, incerc sa ma mobilizez sa iasa ca el. Daca zice de rau, parca nu mai cred asa tare in el 😀

    • Carmen Aureliana Baicu
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Este foarte adevărat despre ceea ce ai scris în legătura cu horoscopul.Eu cred în previziunile acestuia,în tiparele impuse fiecărei zodii în parte.Dețin o carte destul de măricică despre zodiac .Am studiat-o încă de pe vremea liceului si ,de fiecare dată,recitind-o,găsesc lucruri f interesante în interiorul coperților.

    1. Si eu eram pasionata de astrologie in liceu!!!

    • Carmen
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Eu nu cred in horoscop, dar cred in calea astrelor, ghidarea lor ca sa zic asa in fct de data nasterii, astrograma. Uite un site unde iti poti. face. gratuit astrograma. dsclex.ro/astrolog/1astro1.php

    1. Interesant. Nu mi-am facut niciodata astrograma. Multumesc.

    • Mustafa Eryn
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Eu nu cred in horoscop

  2. Îl citesc și cred în el când zice de bine! 😛

    1. Mai ales cand zice de bine 😀

    • Valeria Chertes
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Eu citesc tot timpul horoscopul dar nu prea cred in el deoare intotdeauna mi s-a intamplat tot invers ce scria acolo.

    1. Deci il citesti mai mult de curiozitate.

    • Anda Stanciu
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Eu citesc horoscopul dar nu cred în el…niciodată nu mi s-a întâmplat nimic din ce era zis în el

    1. Depinde si de astrologul care l-a facut, sa stii.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Ai dreptate,ascult horoscopul,citesc,ma binedispune chiar daca uneori o mai da in bara cu previziunile,imi place ,e un mic pitic care mi-e drag!

    1. Nici nu ne aruncam de pe casa acum, daca zice asa la horoscop, nu?

  3. Răspunde

    Mai, sa stii ca era o vreme cand credeam in horoscoapele astea zilnice. Insa a fost o perioada a vietii mele cand am incercat sa aprofundez subiectul si am inteles ca ceea ce auzim noi zilnic nu e chiar asa de … potrivit, ca sa nu zic adevarat. Adica sunt niste generalitati si depinde mult de tema natala ca in acea zi chiar sa ti se intample asa cum ti-au prevazut cei de la care ai auzit acest horoscop. Asa ca acum nu le mai dau importanta

    1. Cu titlu consultativ, eu nu ma las.

    • Roman Nicoleta
    • 22/01/2018
    Răspunde

    La mine se potrivește mai mereu horoscopul!

    1. Asta nu e de bine daca zice de rau.

    • Albu Steluta Georgiana
    • 22/01/2018
    Răspunde

    Eu am doar anumite „horoscoape”,ca sa le spun asa, in care cred. Unele sunt facute pentru a fi facute 🙂

    1. Stiu ce zici. Cele din tabloide… sunt facute la normă.

  4. Răspunde

    Eu cred in horoscop in sensul ca astrologii pe baza unor studii au reusit sa nimereasca destul de bine trasaturile unei zodii. Si faptul ca suntem diferiti se reflecta in ascendent. Nu pot spune ca ma ghidez dupa horoscopul zilnic, in schimb imi place sa ascult si sa il citesc tocmai pentru ca mi se pare interesant. Si cateodata chiar ma nimereste. 😛

    1. Conteaza multe lucruri, intr-adevar. Chiar si cu acelasi ascendent si nascuti la aceeasi ora si in aceeasi zi, oamenii pot fi diferiti pentru ca au educatie diferita, etc.

    • ghelbere elena
    • 23/01/2018
    Răspunde

    Nu citesc, nu ascult horoscopul pentru ca nu pot crede. Dupa mine sunt niste aberatii. Iarta-ma pentru cuvintele dure.

    1. Pentru ce sa te iert? Pentru o parere sincera? O respect.

    • Lamiita Petre
    • 23/01/2018
    Răspunde

    Daca zice de bine, imi place sa – l citesc, daca citesc ceva de rau, ma va indispune si s-ar putea sa ma si influenteze. La fel mi se intampla si cu visele. Ma tem de necunoscut si cel mai mult ma sperie ideea de moarte. Fereasca sfantul sa imi sugereze vreun horoscop sau vreun vis desre asa ceva, ca mi-a stricat toata ziua si alte cateva, pana uit de el.

    1. Toti ne temem de moarte si de necunoscut, sa nu crezi ca doar tu.

  5. Răspunde

    Eu citesc horoscopul zilnic, saptamanal si lunar si de cele mai multe ori le nimereste. De exemplu azi mi-a zis sa nu ma bag in nici o afacere noua si tocmai azi am stabilita o intalnire de afaceri la care nu am chef sa ma duc dar nu am nici tupeul sa refuz omul fara sa ascult ce are de zis.

    1. sper ca totul a decurs bine pana la urma.

  6. Dar ce se întâmplă când îl citești/auzi din trei surse diferite în aceeași zi? După care te iei? 🙂

    1. Dupa ala in subsolul caruia se semneaza un astrolog pe care il urmaresti si il stii ca e dedicat si corect.

  7. Răspunde

    Depinde de ce aud…daca spune de bine, il cred, daca nu…nu. Apropo de asta, inainte de Anul Nou sotul meu citea horoscopul pe net…la unul i-a spus ca in noul an il va insela nevasta 😀 iar la altul ca noul an vine cu stabilitatea relatiei :)))

    1. De unde stii ca nu are 2 neveste? :))

  8. Răspunde

    Sunt zile in care il citesc si zile in care nu-l citesc. Depinde cu ce stare de spirit ma trezesc :D. Am avut insa o perioada in care peste tot pe unde aveam ocazia sa citesc sau sa ascult horoscopul, o faceam cu mare atentie.

    1. Cand sa mai ai timp si de horoscop? Zau :))

    • Nica Valeriu
    • 24/01/2018
    Răspunde

    Cristina Dragomir eu mi-am cumpărat cărți de astrologie(Tratat de Astrologie-Armand G.Constantinescu,Astrologia Practică-Adrian Cotrobescu,Zodiacul Chinezesc-Virgil Ionescu,Astrologia în noua eră-Dan Ciupercă,Astrologia de Dan Mihailovici etc) și mi-am întocmic singur Harta Astrologică Natală și să mi-o analizez,fără să cer ajutorul nici unui astrolog de pe internet.Și încă ceva Cristina Dragomir.În 2002,am cumpărat 6 volume de ASTROLOGIE VEDICĂ,adică de Astrologie Indiană,scrise de doamna Evghenia Cozma.Cu ajutorul unui program de astrologie vedică mi-am întocmit și analizat Harta Astrologică Natală Vedică.Cred mai mult în Astrologia Vedică decât în Astrologia Occidentală Cristina Dragomir.Este mai precisă astrologia vedică. P.S. Eu NU citesc Horoscoapele astea din publicații s-au ,,casc gura,, pe Antena 3 s-au România T.V.Mi-am cunoscut ORA DE NAȘTERE și am trecut la analiza proprie(autoanaliză).

    1. Eu nu pot decat sa va felicit ca aveti timp si sunteti asa implicat in treaba asta.

  9. eu il mai citesc din cand in cand. chiar daca de multe ori ma face sa zambesc si nu cred nimic din ce scrie acolo, sunt mai mult interesata de aspecte generale ale zodiei

    1. Asta inseamna ca tot crezi in el pana la urma.

  10. Răspunde

    Când eram adolescenta credeam in horoscop. Acum nu pot sa zic ca ma încred prea tare. Ascult horoscopul dacă îl prind la televizor, dar nu pot sa zic ca țin cont de ceea ce scrie deși uneori am impresia ca se întâmpla întocmai

    1. Uneori poate e mai bine sa nu crezi in el.

  11. Răspunde

    nu cred. Nici in astrologie, nici horoscop. Exista undeva o samanta de adevar dar nu am rabdare sa o caut asa ca ma bucur de ce imi vine.

    1. Nici nu ma asteptam la altceva de o femeie stapana pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares