Masajul erotic – beneficii

Salon_de_masaj_erotic
Eram intr-un grup de prieteni si jucam remi. Nu stiu de unde a venit vorba despre masajul erotic si eu am fost curioasa sa aflu daca vreunul din ei a fost vreodata intr-un salon de masaj erotic, cum e acolo, cum s-a simtit, daca s-ar mai duce si daca ar recomanda altora sa mearga sa la un salon de masaj. Din noua baieti, cati erau la masa, doar unul a avut curaj sa spuna ca a fost, dar mi-am dat seama ca cel putin inca unul beneficiase de un asemenea masaj erotic(dupa cum intervenea in discutie). Se pare ca, desi suntem in 2014, masajul erotic inca este considerat subiect tabu de catre unii.
Cand prietenul nostru a inceput sa ne povesteasca despre experienta lui, deja jocul de remi nu mai era interesant pentru nimeni. Fetele erau mai curioase decat baietii sa afle despre ce se intampla in spatele usilor unui salon de masaj erotic. Doua dintre ele erau nervoase la gandul ca iubitul lor ar plati ca o femeie nud sau topless sa ii ofere un masaj al fericirii.
Eu nu sunt impotriva, in sensul ca decat sa ma insele cu o femeie in care investeste sentimente sau sa mearga la o „amatoare” de la care sa se aleaga cu vreo boala, prefer sa il stiu fericit la salonul de masaj. E un loc sigur. Decat sa imi vina nervos acasa, mai bine sa treaca pe la maseuza lui preferata pentru un masaj de relaxare si exaltare. Uneori, nu suntem dispuse sa le indeplinim fanteziile in materie de sex sau nici nu li le cunoastem, pentru ca din prea mult respect, prefera sa nu ni le impartaseasca. Fanteziile neindeplinite si tensiunea sexuala sunt premise sigure pentru niste barbati nervosi, irascibili, mereu pusi pe cearta.
Chiar am citit intr-o revista despre rezultatele unui studiu de piata care arata ca barbatii care frecventeaza saloanele de masaj erotic sunt mai fericiti, mai fideli. Pe langa asta, de acolo va invata multe. Va invata sa te atinga asa cum a fost atins el si i-a placut, va invata sa construiasca pentru tine o atmosfera potrivita pentru o seara de nebunii. Da, la un salon nu te duci si iti face rapid un masaj pe scaun si ai plecat.
E vorba de mult mai mult, de un decor potrivit, de culori, muzica si parfumuri care destreseaza si trezesc pasiuni nebune. Ca sa nu mai vorbesc despre atatea femei ai caror parteneri sufera de ejaculare precoce si nu s-au gandit niciodata ca niste sedinte de masaj erotic ar fi benefice pentru amandoi.
Pana la urma, ca o recunoastem sau nu, viata sexuala reprezinta o componenta de baza a unei relatii de cuplu. O viata sexuala satisfacatoare e un pas sigur spre o casnicie trainica si fericita. Asa ca, eu nu vad nimic rau si vulgar a apela la serviciile unui salon de masaj erotic.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares