Ora de joaca – jocuri gratuite

jocuri online
Degeaba am implinit eu treizeci de ani, ca sunt mai rau ca cei mici. Cand ma apuca uneori cheful de jocuri pe calculator, pierd si ore intregi incercand sa dau de cap unui joc cu masinute sau unui puzzle buclucas. Uneori joc jocuri logice, alteori de aventura sau actiune, in functie de starea de spirit. Cand lucrez mult la calculator, simt cateodata nevoia sa fac si altceva, nu doar sa muncesc. Atunci caut un joc gratis, simplu si distractiv care sa ma relaxeze. Nu prea imi plac acele jocuri care te solicita psihic prea mult pentru ca nu vreau sa ma obosesc si mai tare. Trebuie sa fie ceva simplu de facut, de tras in niste ratuste sau in niste inamici imaginandu-mi ca sunt de fapt vecinii mei enervanti care fac galagie cand eu lucrez, de condus niste masinute(macar in joc sa am si eu permis de conducere).
Azi am nimerit pe www.jocuri.biz si am stat vreo ora acolo sa ma joc Mahjong. E un site dragut cu jocuri simple pentru copii sau adulti cu suflet de copil. Ce e cel mai important e ca sunt jocuri gratis. Adesea te bucuri ca gasesti in joc si dupa ce te joci 15 minute primesti mesaj ca ai terminat jocul demo si ca trebuia sa il cumperi ca sa poti juca mai departe. Nepoatei mele ii plac mult jocurile de colorat si jocurile de imbracat papusi(jocuri dress-up). Am sa ii spun maica-sii despre jocuri.biz pentru ca vad ca se incarca foarte repede, nu sunt jocuri care sa solicite prea mult calculatorul si nici nu predomina jocurile violente ca pe alte site-uri. Nu e nevoie sa le descarci in calculator ca sa incarci memoria cu ele si nici nu trebuie ca cel mic sa fie un geniu ca sa isi dea seama cum se joaca. E de ajuns sa stie sa foloseasca mouse-ul si cateva taste. Gasiti jocuri si pentru fetite si pentru baieti. Daca aveti in baietel pasionat de masini, unul pasionat de motociclete, o fetita pasionata de hainute sau gatit, aici ii puteti lasa sa se joace fara teama jocuri de gatit, curse de masinute, jocuri puzzle, jocuri amuzante, gratis, fara reclame enervante care sa se deschida peste joc. Pot colora online, pot juca fotbal, pot exersa machiajul fara sa vandalizeze trusa ta de farduri, si pot deveni personajele unui joc de aventuri.
Stiu ca nu ii lasati mult timp la calculator dar, atat cat au acces la el, e bine de stiut si de pastrat la indemana un site cu jocuri gratuite pentru copii pe care cei mici sa se distreze si sa isi puna talentele si mintea in valoare.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares