Rusine Zumzi!

Vezi-ți de treaba ta!

Acum ceva vreme, am achizitionat de pe Zumzi o oferta pentru un pachet complet de curatare a masinii, asta cuprinzand spalat si curatat interior-exterior si polish. Aveam nevoie mai ales de polish pentru ca niste vapori de lac incolor se lipisera de masina cand trecusem pe sub un pod unde se lucra cu aceasta substanta. Am platit un voucher de 150 de lei pentru a putea beneficia de mareata oferta. Duminica trecuta, am dus masina in spalatorie ca sa ne-o curete. Am lasat-o acolo vreo sase ore … pentru nimic.

In afara de faptul ca era curata la interior si spalata la exterior, nu am sesizat alte diferente intre cum arata masina cand am lasat-o acolo si cum arata cand am luat-o acasa. Cu alte cuvinte, pe langa faptul ca majoritatea ofertelor sunt oferte mincinoase si ofera o reducere care in nici un caz nu e de cat zic ei ca e(in cazul meu spuneau ca pretul intreg e de 450 de lei), mai sunt oferite si in parteneriat cu firme neserioase. Si, desi oamenii isi manifesta nemultumirea prin comentarii pe pagina ofertei, Zumzi se incapataneaza sa minta si sa faca bani mai departe, promitand servicii complete si oferind o spalare pe care o poate face oricine la colt de strada.

Am dat 150 de lei pe ceva ce ei spun ca ar costa 450 cand, de fapt, ceea ce am primit nu valoarea nici 50 de lei. Eu chiar imi doresc sa dispara site-urile astea cu oferte si false reduceri! Nu sunt la prima abatere. Nu cred ca vreti sa stiti cum arata o pizza pe care o iei cu un voucher de la ei sau cum arata jucariile pe care ei le vand la 50 de lei reduse de 150 de lei. Sunt aceleasi pe care le gasesti in orice piata cu 25 de lei …

bottegaverde.ro
Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Zmole Mihai
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Nu esti singura persoana nemultumita de Zumzi

    • Florina Matei
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Am si eu 150 lei in cont la ei, si sincer nu am ce sa imi aleg! Au in general parteneriate cu firme care vand produse de proasta calitate, pe care nu as da nici pretul redus!
    O ora am cutreierat siteul si degeaba!

    • Yonela Mihaela
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Din pacate astfel de site-uri sunt tot mai des intalnite .

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Daca sunt neseriosi merita spus sa stie toti pentru a nu-i mai contacta,asa isi vor da pe seama !

    • Iorga Daniela
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Pfff…rusinica lor! E bine ca ne informezi si pe noi ,ca sa stim de cine sa ne ferim!!! Multumiiim!!!

  1. Răspunde

    Si eu am cumparat multe oferte de la ei si nu am patit decat 1 data sau de 2 ori sa le cer banii inapoi. In rest am fost la coafor, la restaurante si la cosmetica si am fost multumita. Recunosc ca Grouponul imi placea mai mult, dar ei au plecat din Romania asa ca nu prea mai sunt multi cu oferte, cel putin pe Brasov.

  2. Răspunde

    poate nu a fost vina lor. poate ca firma a incercat sa se scoata si a dat vina pe zumzi 🙂

  3. Am mai intalnit persoane nemultumite..de vina fiind zumzi…acum depinde de fiecare parerile sunt impartite!

    • Balaban Violeta
    • 16/12/2014
    Răspunde

    cred ca am fost printre primele persoane care ti.a citit postarea imediat cea ai publicat.o dar nu am vrut sa comentez,nu stiu ce fel de site e ,ca pana acum nu prea am facut asa mari comenzi dar din cate am citit par ar fi tare neseriosi si isi fac o eticheta tare urata….

  4. Răspunde

    Nu am luat nimic de la ei dar daca vreodata voi ajunge pe site-ul asta cu siguranta nu ma voi risca sa cumpar ceva de la ei 🙂 Multumesc si pt articole negative. Ne instruiesc si ne trag un semnal de alarma asupra unor chestii care poate nu le stim sau cu situatii cu care inca nu ne-am confruntat.

    • Niscoveanu Simona
    • 15/01/2020
    Răspunde

    Din păcate sunt din ce în ce mai multe site-uri cu oferte mincinoase și calitate 0!

      • Cristina Dragomir
      • 19/01/2020
      Răspunde

      Zumzi cred ca nici nu mai exista, dar sunt altele in locul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares