Karin Gifts – cosuri cadou corporate pentru Craciun

cosuri cadou Craciun

Stim toti ca Decembrie este luna cadourilor. Nu cred sa existe cineva care sa nu astepte si sa nu primeasca cu bucurie un dar de Craciun. Facem daruri sotiei, sotului, copiilor, prietenilor sau colegilor, sefilor, clientilor fideli dar si partenerilor de afaceri. Ce sarbatoare sa fie mai potrivita sa oferi ceva in semn de multumire angajatilor, sefilor sau colaboratorilor? In fond, in anul care tocmai se incheie, afacerea ta a mers bine si datorita lor. Angajatii tai, colegii tai, partenerii tai de afaceri, cei care au pus umarul la succesul si profitabilitatea firmei tale se vor bucura sa le fie rasplatite loialitatea si implicarea.

Mai mult decat atat, gestul tau generos, te poate ajuta sa stabilesti legaturi noi, nu doar sa le consolidezi pe cele existente. Care sunt, insa cele mai bune cadouri corporate? Ce sa le oferi oamenilor care ti-au stat si iti vor sta alaturi. Ceva care sa le placa, sa nu fie extrem de scump, ceva care sa emane eleganta, bun gust, rafinament chiar si in conditiile in care nu cunosti prea bine personalitatea celui caruia ii faci cadou. Nu stii daca ii place cristalul, nu stii daca e colectionar de pipe dar stii bine ca de Craciun o sa vrea sa se rasfete cu delicatese culinare. Asa ca, cea mai buna alegere pentru colaboratorii tai, o repezinta un cos cadou de pe Karin Gifts. cosuri cadou Craciun

Karin Gifts pune la dispozitia dumneavoastra sute de cosuri cadou pentru diferite ocazii. Dintre acestea, cateva zeci de cosuri se gasesc in categoria cosurilor corporate pentru Craciun. Se iau numai produse alese, se adauga intr-un cos de rachita si se ambaleaza intr-o maniera eleganta, gata pentru a fi comandate si livrate partenerilor de afaceri sau viitorilor colaboratori. Gasiti cosuri de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe si mai exclusiviste(sunt structurate pe 5 categorii de pret – buget, bronze, silver, gold, platinum). Cel mai ieftin cos corporate costa undeva in jur de 80 de lei si cel mai scump ajunge la 2500 de lei. Toate sunt cadouri deosebite, continand specialitati dulci(praline, ciocolata, fusercuri, panettone), vinuri bune sau alte bauturi fine. Tocmai pentru a nu pierde dumneavoastra timp incercand sa va hotarati ce sa luati pentru o doamna sau un domn partener, exista si cosuri special gandite in functie de sexul destinatarului. cos_cadou de craciun

atelierulfamiliei.ro

Credeati ca asta e tot? Ei bine, nu! Pe langa cosurile gata facute, Karin Gifts va permite sa trimiteti si cosuri cadou Craciun personalizate. Mergand pe ideea ca fiecare partener, angajat sau sef este unic, si cadourile trebuie sa fie unice. Si, daca le cunoasteti putin gusturile si stilul, puteti alege chiar dumneavoastra ce sa puneti in cosul pe care li-l veti oferi de Craciun. Alegeti singur daca vreti sa le oferit intr-un cos sau o cutie cadou, daca vreti sa mizati pe dulciuri sau pe specialitati frantuzesti sau , de ce nu, pe bauturi traditionale. Lasati imaginatia si generozitatea sa lucreze, creati un cos personalizat in care adaugati produsele dorite si Karin Gifts va crea pentru dumneavoastra cadoul corporate unic si special. cos_cadou craciun

De ce sa alegi Karin Gifts?

    • pentru ca ai zeci de modele de cosuri cadou  din care sa alegi
    • pentru ca poti crea cosuri personalizate de Craciun – cadouri unice pe gustul si bugetul tau
    • pentru ca ai o gama larga de produse de calitate din care sa poti alege(dulciuri, specialitati, bauturi fine, bauturi traditionale, cafea, ceai si chiar filme de Craciun)
    • pentru ca multe produse au mai multe variante de gramaj si tu il alegi pe cel dorit pentru a obtine cel mai bun pret
    • pentru ca fiecare cos e creat si livrat cu atentia deosebita pe care o merita
    • pentru ca poti adauga cosului cadou o felicitare personalizata pe care sa scrii mesajul dorit
    • pentru ca beneficiezi de reduceri in functie de numarul cosurilor comandate
    • pentru ca poti alege ziua in care sa se faca livrarea
    • pentru ca beneficiezi de oferte personalizate in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie
  • pentru ca a oferi un cadou de Craciun partenerilor poate fi o simpla formalitate dar, a a le oferi un cadou livrat, ambalat si gandit de Karin Gifts, arata ca iti pasa si ce oferi nu doar sa oferi!
Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Superbe cosuletele,un site plin de cadouri,ai de unde alege,preturi pentru toate buzunarele,o informatie binevenita,multumiri.

    • Tatiana Sorina
    • 15/12/2014
    Răspunde

    super super frumoase, mai ales cel roz

    • Fairytale
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Mi-ar placea si mie un astfel de cos, sunt foarte bune pentru orice ocazie din viata fiecarui om, iar unele sunt la preturi foarte bune.Pupici!

    • Iorga Daniela
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Un astfel de cosulet oricine ar dori sa primeasca…eu as vrea cu ceai si cafea….idealul meu 🙂

  1. Foarte frumoase!Un cosulet de-a dreptul delicios!Un cadou potrivit pt diverse ocazii(aniversari si nu numai….)

    • Balaban Violeta
    • 16/12/2014
    Răspunde

    in primul rand un articol foarte complex,imi pare bine ca am ocazia sa te urmaresc si sa iti comentez articolele, si in al doilea rand un site minunat care au produse pe masura care totii cred ca ne gandim la un asemenea cadou.

  2. Răspunde

    Cand ma gandesc la cosurile de cadouri corporate mi se ridica parul in cap. Cand lucram la o firma acum ceva timp ma apucam de asamblat continutul cadourilor pt colaboratori inca de la sf lui noiembrie. Dadeam comenzile din timp ca sa nu ma aflu in situatia ca nu mai primesc comenzi . Plus de asta liste, adaugari, taieri de pe liste, etc..STRES. Pt mine Craciunul dura 2 luni 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares