4 idei de ținute pentru Revelion în funcție de locația petrecerii

ținute pentru Revelion rochie de seară sau salopeta pentru revelion

Mai este foarte puțin timp până la petrecerea de Revelion și bănuiesc că încă mai sunt multe doamne și domnișoare care se întreabă cu ce să se îmbrace, ce ținută ar fi mai potrivită pentru o astfel de ocazie. Este obligatoriu să purtăm rochie? Dacă da, ce tip de rochie? Ei bine, în alegerea vestimentației pentru noaptea dintre ani trebuie ținut cont de mai multe aspecte (buget, preferințe personale, tendințe). Principalul lucru la care ne vom gândi este locația în care se va ține petrecerea. Iată, așadar, câteva idei de ținute pentru Revelion gândite în funcție de acest factor.

Ținuta chic – casual pentru petreceri între prieteni

Cea mai frecventă formă de a petrece, printre tineri, este aceea de a organiza ceva simplu, acasă la un tip sau o tipă din gașca lor. Pentru genul acesta de petrecere, între prieteni, nu ai nevoie neapărat de o ținută specială. Poți purta chiar și blugii tăi preferați. Totuși, poate ar trebui să îți cumperi măcar ceva nou, de preferință roșu, așa cum cere tradiția. Ce-ai zice de un pulover roșu cu detalii discrete brodate sau din dantelă? Dacă ești genul mai feminin, o rochie simplă, tricotată, te va scoate din impas.

pulover rosu

inpuff.ro

Rochia super-sexy pentru o petrecere în club

Clubul este un alt loc preferat de tineri când vine vorba de orice petrecere, nu doar de cea de Revelion. Pentru un party organizat într-un club sau alt tip de local de acest gen, ținuta este clar că trebuie să fie una sexy și îndrăzneață. Nu poți merge acolo purtând pantaloni și o bluză oarecare.

Poți opta pentru o rochie scurtă, eventual aurie, dacă vrei să atragi absolut toate privirile. Nici măcar nu trebuie să fie rochia aceea tipică de club, foarte mulată și decoltată. O rochie de seară stil clopot sau chiar cu un croi drept sunt la fel de potrivite. Rochiile cu paiete sunt printre cele mai bune alegeri.

rochie paiete aurii Revelion

Nu vrei rochie? Mergi pe o pereche de pantaloni, dar să fie un model mai special, dintr-un material care să dea strălucire.

Rochia elegantă pentru locații cu pretenții

Pentru o petrecere organizată într-un loc mai elegant, un restaurant, de exemplu, sau chiar o petrecere acasă, dar una la care participă mai multă lume, cu masa festiva, nu genul acela de petrecere de canapea, ai nevoie de o rochie de seară, cu siguranță. Eleganța este un must have. Culoarea, lungimea, croiala rămân la latitudinea ta. Poate fi o rochie de seară lungă, sau una scurtă. Poate fi roșie, neagră sau în orice altă culoare te face să te simți bine.

rochie catifea Craciun si revelion

Dacă vrei să fie neapărat o rochie în tendințe, atunci află că, pentru anul acesta, recomandările stiliștilor se îndreaptă în special către rochiile din catifea și rochiile cu broderie. Nici rochiile de seară strălucitoare nu trebuie ignorate.

Salopeta pentru femeile care nu agreează rochiile

Suntem multe femei care avem o problemă cu purtatul rochiilor. Nu contează că sunt scurte sau lungi, mulate sau babydoll, rochii de seară sau rochii de zi, nu ne simțim noi însene în ele. Cum ne putem îmbrăca totuși elegant, dar confortabil, asigurându-ne și o doză de feminitate? Răspunsul este simplu: putem opta pentru o salopetă de ocazie. Dacă este din catifea, cu atât mai multe vom fi admirate.

salopeta albastra catifea

Dincolo de un anumit dress-code dictat de locație, alegerile în materie de ținute pentru Revelion îți aparțin. Faptul că se poartă rochiile din catifea nu înseamnă că trebuie să porți și tu o rochie de seară din acest material dacă nu-ți vine bine sau nu-ți place acest tip de material, preferând rochiile din materiale mai subțiri. Pentru a arăta bine în niște haine, trebuie în primul rând să te simți bine în ele și să ți se potrivească, atât ca stil, cât și ca măsură. Asta nu ai voie să uiți.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 18/12/2017
    Răspunde

    Da,cine are corp de așa ceva.

  1. Anul acesta vom sta acasa cu cel mic, nu avem programat nimic, poate daca va fi ceva..o intalnire intre prieteni. Totusi rochia aia rosie si saloeta albastra, arata msto rau si merg purtate la orice eveniment important.

    • Ursu Loredana
    • 18/12/2017
    Răspunde

    Frumoase tinutele

    • ghelbere elena
    • 19/12/2017
    Răspunde

    Foarte frumoase tinutele alese de tine. Am vazut pe site foarte multe rochii superbe care abia asteapta sa fie imbracate de cineva.

  2. Răspunde

    Eu regret ca pana acum, in noaptea dintre ani, o singura data m-am imbracat in rochie. Mi-ar fi placut sa aleg de mai multe ori locatii potrivite pentru tinute elegante, sa pot sa ma simt bine, nu sa trec in noul an intr-o tinuta casual, ca n-ar fi mare diferenta daca as sta acasa si m-as uita la televizor. Sper sa schimb asta, sa nu mai aleg sa merg undeva unde nu-mi place, sa nu mai fac altora pe plac chiar din prima zi a anului.

  3. Răspunde

    cum vom face la cabana plapumioara, probabil voi imbraca pijamale 😀

  4. Mie imi plac rochiile, dar mi se pare superbe salopetele – nu ai cum sa nu iesi in evidente. Dar anul asta am ales sa facem revelionul acasa, avem nevoie de o seara doar pentru noi.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 19/12/2017
    Răspunde

    Eu inca nu m.am decis ce sa port in noapte de Revelion, inca sunt in dubii.

  5. Eu aș opta pentru ceva cu paiete, mi se pare ca trebuie sa sclipim de Revelion!

  6. Răspunde

    Mai, cred ca ai mai uitat una cel putin. Pijamaua :))))))))))))) La noi locatia e acasa. De cand s-a nascut asta mic nu ma indur sa plec nicaieri pentru ca vreau sa ne prinda anul nou impreuna :))

  7. anul asta am hotarat ca si craciunul, si revelionul, sa le facem acasa, in patut. dar pana atunci, am vineri petrecerea de final de an la munca si acolo am o problema cu tinuta!

    • nicolae claudia
    • 21/12/2017
    Răspunde

    salopeta e geniala. in seara de Revelion imi place sa ma simt comoda, nicidecum impopotionata cu diverse.

  8. Răspunde

    De fiecare data cand vad articole cu tinute de revelion mi-aduc aminte cum intr-un an am fost la cineva la petrecerea de anul nou, a fost o decizie de ultim moment, nu voiam clar sa merg dar m-am decis in ultimele ore de dragul de-a nu sta acasa, m-am aranjat frumos, imbracat, machiat, toate cele, doar ca sa ajung la destinatie si sa vad ca toate celelalte fete erau imbracate in treninguri :)))

  9. Răspunde

    Rochiile sunt superbe, insa salopeta le intrece lejer…imi place maxim. Noi cred ca vom petrece cu sora mea, deci nu necesit o tinuta prea eleganta, insa mi-ar placea o salopeta ca aceasta…

  10. Răspunde

    Pe Dyfashion am gasit si eu foarte multe rochii interesante. Problema a fost ca anul asta n-am facut nimic special de revelion si nici tinuta mea n-a trebuit sa fie una de gala. A fst prmiul revelion care m-a prins in tinuta lejera

    1. La mine cam toate revelioanele sunt asa. Nu sunt adepta petrecerilor pompoase. Noi petrecem in familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares