3 seriale preferate care n-aș fi zis că vor fi pe placul meu

3 seriale preferate care n-aș fi zis că vor fi pe placul meu Prison Break, Dexter și Game of Thrones

Nu vi s-a întâmplat niciodată să spuneți nu unor lucruri pe care mai târziu ați ajuns să le adorați? Eu am mai pățit-o și la capitolul cărți. Chiar ieri vă povesteam despre Obsidian că mi-a plăcut enorm în condițiile în care, judecând după copertă, n-aș fi citit niciodată cartea din proprie inițiativă. Așa a fost și cu filmele astea 3. Toată lumea le trecea la capitolul seriale preferate. Eu mi-am zis că nu o să mă uit niciodată la ele pentru că ar fi pierdere de vreme, pentru că n-au cum să-mi placă. Ce-ar fi de plăcut la un film cu un criminal în serie, la unul cu o adunătură de pușcăriași sau la unul a cărui poveste se învârtește în jurul unui tron? Despre ce seriale bat eu câmpii aici?

Prison Break

Ăsta este primul. Acum 12 ani, în era ODC-ului, auzeam pe unul și pe altul spunând că n-a dormit toată noaptea ca să vadă un sezon întreg din Prison Break. Ce tâmpiți! Așa îmi ziceam în gândul meu. Ce naiba o fi așa de interesant să te uiți la unii care vor să evadeze din închisoare?

Ei bine, anul ăsta, mai mult din plictiseală și din lipsă de altceva, am pus într-un weekend un episod. La naiba! Povestea asta, a unui tip condamnat pe nedrept la moarte, pe care fratele său super isteț face tot posibilul să-l scoată din închisoare și din mâinile un sistem corupt, m-a prins foarte repede și iremediabil. Mai are sens să zic că în sâmbăta aia ne-am culcat de fapt duminică la 3 dimineața? În câteva zile am devorat toate sezoanele, inclusiv pe cel nou pentru care i-am cam înjurat pe producători pentru că l-au făcut prea scurt. Să mai sper la o continuare pentru Prison Break? Personajul preferat? Cine altul decât Michael Scofield?

Dexter

Adică al doilea film pe care l-am catalogat ca fiind o porcărie, fără să fi văzut măcar un episod sau un trailer. De ce să mă uit la un film cu un tip care omoară oameni pe bandă? Așa mi l-au descris deștepții care l-au văzut înaintea mea. Au omis să spună că există și o parte bună în activitatea asta a lui de criminal în serie și că Dexter e de fapt un criminal al criminalilor, un justițiar. Dacă ar fi zis așa, l-aș fi urmărit și eu mai de mult.

După primul episod deja s-a declanșat maratonul și a intrat la categoria seriale preferate. Eram în stare să fac ce făcuseră și alții înaintea mea – să pierd nopțile ca să mă uit la film. N-am ajuns până acolo, dar oricum vizionam în fiecare seară cel puțin 2 episoade și în weekend nu știam cum să termin treburile mai repede ca să mă uit la Dexter. Nu prea mi-a plăcut finalul sau, mai bine zis, sunt dezamăgită pentru că lăsa loc pentru o continuare faină și ea n-a mai apărut din 2013 și până azi.

Game Of Thrones

Am ajuns și la numărul 3 de pe lista mea cu seriale pe care eram chitită să nu le urmăresc vreodată. Primul episod din Urzeala Tronurilor nu mi-a plăcut. De la al doilea încolo m-am supărat așa de tare că pe site-ul unde îl urmăream nu era redat la o calitate prea bună, că am decis să plătim în plus la cablu pentru HBO ca să avem acces la HBO Go. Mai mult decât interesantă și captivantă povestea asta despre intrigi, strategii și lupte pentru putere. În fiecare episod de întâmplă nu ceva, ci mai multe lucruri care te fac să vrei cu ardoare să-l vezi și pe următorul. Numai că și următorul e la fel și tu nu ai timp să le vezi pe toate în 3 zile, cum ai vrea.

Oare de ce au așa de puține episoade sezoanele? Sunt deja la sezonul 3. Ce fac eu după ce se termină? Personajul meu preferat din Game Of Thrones este Daenerys Targaryen. Sper din suflet ca ea să fie la final pe tronul de fier pentru care se luptă toți. Ea și cu drăgălașii ei de… dragonași 😀

Ăsta-i tipul meu de serial. Nu-mi plac cele gen CSI, în care fiecare episod are propria poveste și nu există continuitatea și intriga asta de urmărit din aproape în aproape. Dacă nu ați văzut până acum Prison Break, Dexter și Game of Thrones, vă provoc să o faceți și să mă înjurați dacă nu vă plac.

Acum marea dilemă este: ce să fac, să mă uit și la Tânăr și Neliniștit? 😀 Că și de ăsta am zis că nu vreau să-l văd, la fel ca în cazul celor trei seriale preferate despre care v-am povestit azi. NU. La ăsta nu mă uit nici dacă mă plătește cineva, pe bune! 😛

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 05/12/2017
    Răspunde

    Da, Prison Break este film foarte bun și îl recomand cu mare drag. Crede-mă ca și eu când l-am descoperit tot pe la 3 ma puneam la somn, este un film care te lasă mereu în suspans.

    1. Pacat ca nu se mai filmeaza la el.

    • Ursu Loredana
    • 05/12/2017
    Răspunde

    Eu nu știu nici unul.

    • Elena
    • 05/12/2017
    Răspunde

    Eu am vazut primul sezon Prison Break, urmatorul nu ne-a prins nicicum si am abandonat. De Game of thrones zicea sotul ca n-ar fi rau sa ne uitam. Iar DVD-ul Dexter l-am vazut la biblioteca , daca zici ca e fain, il incercam. Ca dupa ce am vazut Breaking Bad, orice serial am incercat sa vedem, nu ne-a placut: nu-i ajungea nici la degetul mic.

    1. La Breaking Bad nu am ajuns, dar este pe lista cu filme de vazut.

    • Valeria Chertes
    • 05/12/2017
    Răspunde

    Eu nu le-am vazut nici unul.

  1. Răspunde

    N-am vazut Dexter. Nu stiu de ce l-am ocolit pana acum… Dar poate ii mai dau o sansa acum, dupa ce am citit articolul tau. Prison Break mi-a placut foarte mult, la fel si Game of Thrones.

    Partea amuzanta cu Game of Thrones este ca nici eu nu am vrut sa ma uit la el la inceput. Vazusem trailer-ul si nu ma cucerise deloc, insa cel mai bun prieten al meu insista sa ii dau o sansa serialului si sa ma uit macar la primul episod. Asa ca pana la urma m-am uitat si… m-a prins. M-a prins bine de tot. Personajul meu preferat este Arya Stark.

    1. este grozava si Arya – asta e sigur. Are o putere si o personalitate care te socheaza.

  2. Prison Break l-am văzut și mi-a placut tare mult chiar te tine in priza, Dexter vazut, Urzeala tronurilor nu si nu!
    Insa iti recomand 24 hours, Blacklist, Homeland, The Good Wife, Scandal, Quantum, și mai funny, Mistresses si Devious Maids.
    Ai recenzii pe blog daca te intereseaza unul dintre ele.

    1. Homeland este si el pe lista. Sa vedem cand ajungem la el.

  3. Răspunde

    Mai, iin ce priveste Prison Break… nu m-am numarat chiar printre cei ce nu au dormit noaptea ca sa il vada dar sigur am stat cu zilele sa vad tot serialul :))) Tare fain! Mi-a placut foarte, foarte mult si as vrea sa vad si continuarea despre care am auzit ca a aparut de curand.
    Restul filmelor despre care vorbesti nu le-am vazut inca.

    1. Sa vezi neaparat si ultimul sezon. Garantez eu ca o sa iti placa.

  4. Răspunde

    Si eu am vazut Prison Break si Dexter. Cu urzeala tronurilor nu am ajuns la final dar preferata mea este tot Daenerys. Mi-am propus sa ma mai uit odata la aceste seriale, cand o sa am mai mult timp pentru mine.

    1. Sunt la sezonul 4 si tot Daenerys este pe primul loc in preferintele mele. Dupa este Jon Snow.

  5. Răspunde

    Doar pe Dexter nu l-am vazut. Iti recomand si Spartacus ?

    1. Spartacus nu e cam sangeros asa?

    • Carmen
    • 06/12/2017
    Răspunde

    Dexter am zarit cateva episoade, mi-a placut, Urzeala tronurilor inca nu i-am. dat de gust, nu stiu daca o sa… timpul imi e asa limitat, insa lui Prison Break i-as mai da o sansa, am incercat sa vad si mi s-a parut prea violent pe gustul meu, poate intre timp m-am calit. Io is inca fan Anatomia lui Grey, ceva in genul. de pe diva, ceva in genul pe happy si apoi ce ruleaza pe diva, nu toate de pe diva. De ex acum sunt multe siropoase, romantice pe diva, nu le. pot digera bine :). Dar e ok, nici timp nu am, adorm rapid. Spor la vizionari si sanatate familiei(bunica, catelul, voi).

    1. Anatomia lui Grey si Neveste disperate imi plac si mie foarte multe, sa stii.

    • Aghinitei Maria
    • 06/12/2017
    Răspunde

    Nu am vazut niciunul, dar voi incerca!

  6. Pe primele două le-am văzut! În cazul celui de-al treilea am încercat să citesc cartea și nu mi-a plăcut. Așa că am ocolit serialul. 🙂

    1. Nu stiu cartea, dar filmul m-a prins grav.

  7. Răspunde

    PRISON BREAK ABIA Astept sez 3 … ma prins serialul inca de la inceput, Dexter am mai vazut pe protv dar nu ma omor dupa el, iar game of thrones nu l-am vazut dar mi-e frica, daca e din ala ce creaza dependenta.. e nasol ca are multe sezoane si episoade. Am deja vreo 10 seriale care le urmaresc… inca una ar fi picatura :))

    1. Game of Thrones n-are asa multe episoade. Eu zic sa te bagi.

    • Mihai Oana
    • 07/12/2017
    Răspunde

    Nu am vazut nici unul

  8. Răspunde

    Dintre toate am vazut numai Prison Break. Sezonul 1 in recomand cu mare drag, 2 e ok dar mai fain mi s-a parut 1. Apoi am facut glume ca urmeaza sa evadeze de la Gherla 😀

    1. Mie mi-au placut toate sezoanele, inclusiv cel din 2017.

  9. Acum ceva ani eram innebunita dupa seriale, acum nu mai am deloc timp, dar Prison Break mi-a placut la nebunie!! Merita vizionat, e bine gandit!!

    • nicolae claudia
    • 08/12/2017
    Răspunde

    cred ca din toate am vazut secvente sau cateva minute..dar acum nu mai am timp

  10. Răspunde

    Ce mult mi-a placut Prison Break, m-am uitat chiar de doua ori la el…o data in timp ce rula la TV, si apoi l-am descarcat. Si Dexter mi s-a parut interesant. Urzeala tronurilor insa nu l-am vizionat…inca 🙂

    1. Iti zic eu ca o sa iti placa mult.

  11. Răspunde

    Prison break am vazut si eu acum ceva timp. Nu cred c-am vazut toate sezoanele. Primele 3 le-am vazut pe repede inainte. Nu m-a mai atras ulterior.
    Dexter il stiu tot de la tine, dar nu l-am vazut inca

  12. prison break si dexter nu mi-au placut, dar game of thrones este…. my favourite!

    1. Gusturile nu se discuta, nu?

    • ghelbere elena
    • 18/12/2017
    Răspunde

    Nu am vazut nici unul dintre aceste seriale. Nu m-au atras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares