Roșu și negru în vestimentație – o nouă comandă Dresslily

rosu si negru vestimentatie dresslily

Da, știu că am zis că nu mai comand nimic din afară, dar faptul că n-am avut până acum experiențe negative cu Dresslily mă face să-mi încalc promisiunea. Bine, și asta, dar și faptul că hainele măsuri mari de la ei de pe site nu le găsesc în niciun magazin de la noi și mai ales nu la prețuri așa mici. Ambele comenzi de luna trecută mi-au ajuns la poșta locală, nu am plătit absolut nimic în plus pentru ele, deci mă risc și luna asta. Practic, nu am nimic de pierdut pentru că plătesc doar produsele, transportul fiind gratuit și, dacă nu ajung (în cel mai rău caz), îmi iau banii înapoi.

Am un wishlist imens pe acest site, așa că mi-a fost greu să mă limitez la doar 3 produse. Deh, resursele sunt limitate la muritorii de rând! Eu sunt adepta stilului casual spre sport, cât mai lejer și comod. De obicei merg pe culori închise. Nu că nu mi-ar plăcea culorile vii, dar nu mă pricep să le port, să le asortez. Pentru că vremea este deja destul de gri, am zis să iau totuși ceva puțin mai vesel, nu all-black sau all-gri și am mers pe combinații cu roșu.

bluza asimetrica

inpuff.ro

Tricoul asimetric cu mâneci lungi este cel de AICI. Este din poliester. Aș fi preferat bumbac, dar am riscat cu el pentru că îmi place combinația cromatică și croiala. Rămâne de văzut cum va arăta pe mine. Are două review-uri care zic de bine. Eu mi-am luat măsura 5XL care, conform tabelului, s-ar potrivi măsurii 54. Sper să fie ok.

bluza broderie masura mare dresslily

Tricoul cold shoulder cu broderie a fost pus și scos de vreo 3 ori din coș. Nu am purtat niciodată genul ăsta de mâneca evazată, de aici ezitarea mea. Plus că mi se pare destul de scurt în talie, dar mi-a plăcut prea mult modelul și l-am luat până la urmă, mai ales că nu am nicio bluză cu broderie în șifonier și este păcat la cât de mult îmi plac aceste detalii. Măsura aleasă este tot 5XL. Detalii despre material și preț găsiți AICI.

ghete leopart negru si rosu

Al treilea produs este de încălțat. Vorbim despre ghetele acestea de AICI. Va fi prima mea pereche de încălțăminte de acest tip, cu înălțător interior. Sunt curioasă dacă sunt foarte grele și dacă pot susține greutate mea. Dacă nu-mi plac mie, am cui să le dau să le poarte. Mi-au plăcut mult închiderea cu arici, aspectul catifelat și combinația asta de negru, imprimeu leopard și roșu.

Două dintre produse au plecat deja spre România, deci nu va dura mult până vor ajunge. Mie îmi plac cel mai mult prețurile pe site-urile din China. În magazinele cu haine măsuri mari de la noi, găsești marfă turcească mai proastă și la preț mai mare. Dacă totul va fi ok cu această comandă, cu siguranță am să profit de reduceri și de transportul gratuit și o să mai comand de pe Dresslily. În plus, la ei se pot acumula puncte din diverse activități și le poți folosi pentru a plăti o parte din comandă cu ele. Eu am scutit vreo 10 dolari la această comandă prin metoda asta.

Dacă vreți să scriu un articol despre cum puteți acumula puncte pe Dressily și cum le puteți folosi, dați de știre într-un comentariu și mă ocup și de asta! 

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 25/10/2017
    Răspunde

    Îmi plac produsele pe care le-ai ales în special bluza neagra și ghetele. ??

    1. Am emotii cu marimile. Abia le astept.

  1. Răspunde

    Imi plac alegerile tale! Cred ca sneakers-ii i-as vrea si eu. Ma ucur ca au numarul meu si pretul este chiar ok

    1. eu sper sa imi vina, sa nu fie foarte ingusti in fata.

    • Valeria Chertes
    • 25/10/2017
    Răspunde

    Eu vreau sa scrii un articol cum se pot acumula pucte, imi plac mult produsele lor.

    1. Promit sa vin cu el cat mai curand, Valeria.

  2. Răspunde

    Mereu mi-a placut combinatia dintre rosu si negru…. e foarte sexy.

    1. Nu prea am purtat-o pana acum, dar iaca o sa port cand o veni comanda.

    • Angelica Popa
    • 25/10/2017
    Răspunde

    Toate produsele sunt super drăguțe, îmi plac foarte mult!

    1. Multumesc.

  3. Deh, Stendhal… 😀

    Te-ai orientat bine. Imi plac ghetele, destul de sportive si cu acea platforma. Sa iti fie comode doar.
    Chiar sunt curioasa in cat timp vei primi coletul.

    1. Si eu sper sa fie comode si sa mi se potriveasca. Dau de stire cand ajung, sa fii sigura!

  4. Răspunde

    Bluza cu broderie arata foarte fain si cred ca o sa iti vina bine! Nu mi se pare scurta, eu cred ca o sa te avantajeze. Ne dai de stie 🙂

    1. Răspunde

      * stire

    2. Promit sa ma laud cu ele de cum sosesc.

    • nicolae claudia
    • 25/10/2017
    Răspunde

    ai facut niste alegeri foarte inspirate 🙂 da, vreau sa stiu cum pot acumula punctele si cum le pot folosi

    1. Revin in weekend probabil cu articolul.

  5. Răspunde

    A doua bluza e draguta foc! Nici pretul nu e asa mare.
    Da, eu chiar as vrea sa aflu cum se aduna puncte. Poate imi fac curaj sa mai comand ceva din afara. Sper sa nimeresc masurile de data asta 🙂 ))))

    1. Promit ca povestesc despre puncte si dau de stire daca se potrivesc masurile la mine.

  6. Răspunde

    Ghetutele imi plac maxim, combinatia de culori este woww…dar si bluzele arata tare bine si nici nu sunt scumpe. Si mie imi plac produsele de la Dresslily , sunt de calitate mult mai buna ca unele produse de la noi, care sunt si mai scumpe!

    1. lasa-ma ca m-am dus in mall la H&M ca cica au masuri mari. Preturi de te doare mintea si niste materiale oribile, sa nu mai aud de ei!

  7. Imi place ce ai ales! Astept o poza cu tine imbracata in aceasta tinuta!
    Si eu sunt adepta casual spre sport, uneori mi se face dor de o tinuta eleganta si pantofi cu toc! IMi trece repede dupa o nunta/botez!

    1. Daca se potrivesc masurile sigur am sa ma pozez, asa mare cum sunt 😛

    • ghelbere elena
    • 26/10/2017
    Răspunde

    Ti-ai ales produse foarte frumoase. Ghetele mi le-as cumpara si eu.

    1. Sper sa fie comode. Multumesc, Elena.

  8. Răspunde

    Oh, adidasii cu platforma sunt preferatii mei. Cred ca am vreo 5 perechi si mi-as mai cumpara, in toate culorile. :)) Mi se par un must have, mai ales daca esti miniona. 😀

    1. nu-s chiar scunda, dar imi place designul lor si sper sa fie comozi.

  9. abia m-am incumetat sa dau o comanda la zaful. az am primit un aviz la vamala. sper sa fie ala. daca totul e ok, o sa incerc si dresslily, ca prea-l laudati toate!

    1. am si la Zaful, dar vad ca se misca greu. De o saptamana nici nu a fost expediata 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares