Review lapte demachiant, cremă de zi și cremă de noapte Green Lab Cosmetics

produse green lab cosmetics

Putem vorbi cu sinceritate azi despre îngrijire? E vremea să mă spovedesc.

Ca și cum nu era de ajuns că nu-s vreo superbitate a naturii, mai nou mă simt și bătrână. Nu în suflet. Acolo tot 12 ani am în cele mai multe zile. Dar fața mea s-a transformat. Nu credeam să ajung vreodată să am riduri. Nu știu de ce am crezut că voi rămâne veșnic tânără. Nu pot să nu-mi aduc aminte de toate serile în care mama îmi spunea să nu mă culc machiată și eu nu o ascultam. N-am cum să nu recunosc că, până acum câțiva ani, eu foloseam crema de față doar ocazional. Nu pot să nu spun că nici acum ritualul meu de îngrijire nu este complet. De exemplu, în cele mai multe dimineți trec peste demachiere. Dar mă străduiesc să mă îndrept, să fac lucrurile cât mai corect. Nu știu cât din răul făcut deja mai poate fi îndreptat, dar măcar să nu ajung să arăt la 50 de ani cum ar trebui să arăt la 80.

Problema și mai mare este că nu pot folosi orice produs. Cei care mă urmăriți știți că am un ten destul de fițos, sensibil din cale afară și cu tendință acneică, gata oricând să producă un coș nou dacă intră în contract cu vreo cremă, un gel de curățare sau orice alt de tip de produs pe care el nu-l agreează. Cu toate astea mă încumet frecvent să testez produse noi pentru că doar încercând poți descoperi produse potrivite pentru tine, nu? Asta am făcut și în ultimele 3 săptămâni – am testat niște produse noi, cel puțin noi pentru mine, produsele de la Green Lab Cosmetics: laptele demachiant,  crema de zi hidratantă și revitalizantă și crema de noapte intens nutritivă și reparatoare.

produse green lab cosmetics

Despre Green Lab Cosmetics nu știu foarte multe, dar știu ce e important, că este un producător român care n-a pus accentul pe cantitate (lansând 100 de produse). Ei vin cu un portofoliu de doar 3 produse, cel puțin pentru moment. Cum se descrie Green Lab?

Green Lab Cosmetics iți propune produse de cea mai înaltă calitate, fabricate în Romania cu dăruire și profesionalism, concepute pentru a răspunde nevoilor tale dermatologice. Principiile și ingredientele active naturale sunt selecționate și dozate îmbinând  cele mai noi tehnologii din industria cosmetică cu ingrediente active inovatoare, având ca scop susținerea pretențiilor de pe ambalaj cu studii clinice și dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului tău.

Ce zic eu când citesc o astfel de descriere? Bla, bla, bla…Doar nu-i doare gura să-și laude produsele! 

Curioși dacă bla, bla, bla-ul s-a adeverit de data asta? Citiți impresiile de mai jos, despre cele 3 produse testate timp de 3 săptămâni.

Laptele demachiant

Puteți citi despre ce promite să facă și ce conține acest lapte demachiant de la Green Lab Cosmetics aici. Pe scurt, avem de-a face cu un lapte demachiant la 26 de lei, pretabil pe orice tip de ten, cu ulei din sâmburi de struguri, alantoină, unt de cacao, unt de shea și Vitamina E.

lapte demachiant

Ce-am descoperit utilizându-l?

  • sistemul de dozare cu pompiță este foarte igienic și practic; Îmi place și recipientul transparent.
  • este un produs foarte dens, nu curge de pe dischetă;
  • curăță perfect chiar și rimelul meu rezistent la apă;
  • este cremos cât să alunece ușor pe față, dar are o textură ușoară – nu este gras ca alte produse de genul lui;
  • este delicat cu pielea, nu o irită, nu produce usturimi pe zonele unde există leziuni (mai am și d-astea, că nu mă simt bine dacă nu gâdil un coș);
  • este perfect inclusiv pentru demachierea zonei ochilor – nu m-au usturat niciodată ochii după ce l-am folosit.
  • tenul rămâne curat, catifelat, dar fără senzația aceea de surplus de grăsime care mă făcuse pe mine să renunț la laptele demachiant și să mă dau pe apă micelară;

demachiant cremos

Concluzia este că produsul face exact ceea ce promite, fiind potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv cel sensibil (asta și grație flavonoizilor din uleiul de sâmburi de struguri capabili să inhibe reacțiile alergice). Asigură hidratare, catifelează pielea, o face mai elastică.

Crema de noapte intens nutritivă și reparatoare

Detaliile producătorului despre acest produs le găsiți pe această pagină. Ingredientele de bază sunt: PhytoCellTec ™ Alp Rose , Resveratrol, Alantoina, Ulei din sâmburi de struguri și vitamina E. Care-i treaba cu PhytoCellTec ™ Alp Rose?

PhytoCellTec ™ Alp Rose este un complex brevetat  din celule stem obținute din frunze de trandafir alpin  –tehnologie revoluționară pentru protecția pielii împotriva îmbătrânirii. Celulele stem vegetale comunica cu celulele stem dermice umane, le ajuta să își păstreze funcția de autoreînnoire și diferențiere, astfel stimulează producerea de colagen și elastină necesare pentru menținerea unui ten ferm și sănătos.

crema de noapte intens nutritiva si reparatoare

Bla, bla, bla din nou. Nu m-a interesat nici ce au zis cei de la Mibelle Biochemistry după teste. Trebuia să văd eu ce știe să facă această cremă de noapte de la Green Lab Cosmetics.

  • sistemul de dozare este și aici cu pompiță și ador treaba asta;
  • crema este la fel de lejeră ca laptele demachiant, nu încarcă fața;
  • are o textură densă, dar foarte fină;
  • se absoarbe mai repede decât orice altă cremă de noapte pe care am folosit-o până acum și nu lasă fața uleioasă absolut deloc; Nici dimineața, când te speli pe față, nu simți tenul uleios și alunecos.
  • nu irită, nu ustură și nu favorizează apariția acneei;
  • fața și decolteul se simt mult mai fine după fiecare aplicare și senzația rămâne peste noapte;

Acest produs costă 48 de lei.

Crema de zi hidratantă și revitalizantă

Acestă cremă, pe care o găsiți aici, are și ea în compoziție combinația unica de  celule stem vegetale PhytoCellTec ™ Alp Rose, alături de alte ingrediente precum Resveratrol 98%, Alantoina, Ulei din sâmburi de struguri, Vitamina E. În plus, asigură și protecție solară având SPF15.

crema de zi green lab cosmetics

Despre ea vă pot spune următoarele:

  • dozare simplă și igienică prin același sistem cu pompiță;
  • structură densă sare nu curge, dar nici nu este greu de aplicat;
  • se absoarbe repede și perfect în piele fiind ideală pentru a fi aplicată înainte de fondul de ten;
  • nu lasă urme grase;
  • nu irită pielea, nu stimulează erupțiile de niciun fel;
  • hidratează foarte bine pielea, tonifiază și dă o luminozitate și o strălucire sănătoasă tenului;

crema de zi hidranta si revitalizanta

Prețul produsului este de 49 de lei.

Concluzii finale privind produsele Green Lab Cosmetics

  • dozarea și ambalarea sunt de nota 10 (pompiță + capac protector), deși mi-ar fi plăcut să am recipient transparent și la creme, cum am la demachiant;
  • nu pun niciun fel de probleme pe tenul sensibil sau deja iritat (în cele 3 săptămâni am trecut și prin perioada aceea critică din lună);
  • parfumul lor este unul discret, liniștitor și bănuiesc natural, de vreme ce producătorul spune că produsele sale nu conțin materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici și feedback-ul tenului meu pare a-l susține.
  • sunt foarte spornice – eu le folosesc de 3 săptămâni și nu am consumat nici jumătate din ele, deci probabil că fiecare produs ajunge pentru aproximativ 2 luni. Dar vă aduc aminte că eu folosesc laptele demachiant doar seara.
  • sunt produse eficiente. În ce sens? Nu o să vin să vă spun că am măsurat un rid și acum e mai scurt sau că a dispărut complet. Pur și simplu tenul este mai luminos, mai fin, mai elastic, mai ferm, mai plin de viață.

Da, brandul ăsta chiar oferă ce promite. Nu am ce să-i reproșez, oricât i-am căutat nod în papură. De-asta nici n-am scris nimic imediat despre produse. Am tot așteptat să mă dezamăgească în vreun fel. Nicio șansă.

Unde găsiți produsele Green Lab Cosmetics?

Toate cele 3 produse prezentate astăzi pot fi studiate sau comandate de pe green-lab.ro. Le puteți găsi și în unele farmacii sau magazine cu profil cosmetic din principalele orașe ale țării. Lista locațiilor respective o găsiți aici. Oricum, mai ales dacă vă cumpărați toată gama, cel mai simplu este să comandați direct de pe site-ul lor pentru că oricum beneficiați de transport gratuit în acest caz.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. laptele demachiant e printre preferatele mele ever! dar la mine nu prea ia rimelul rezistent la apa. am unul de la the one si tot cu bifazicul il scot 🙁

    1. Eu am unul de la Lady’s si eu compar puterea de curatare a laptelui demachiant cu cea a apei micelare (Garnier si Bottega Verde) la care era nevoie sa insist mult.

  2. Răspunde

    Am folosit si eu produsele de la Green Lab si le-am inclus rapid in rutina mea de ingrijire a tenului pentru ca sunt foarte potrivite pentru tenul meu. Ma bucur tare mult ca sunt si pe placul tau

    1. eu eram pregatita sa am o discutie in contradictoriu cu tine pe tema calitatii lor. N-a fost sa fie.

  3. Răspunde

    Nu am folosit pana acum produse de la Green Lab, dar am tot auzit de ele. Sa le folosesti cu drag!
    Sa stii ca batrana ma simt si eu, dar de cativa ani tot am acest …sentiment.

    1. Noi, batrane? Azi aratam fix ca doua colege in prima zi de scoala 😀

    • Popa Oana-Gabriela
    • 03/10/2017
    Răspunde

    Din păcate încă nu am avut ocazia sa încerc produsele Green Lab Cosmetics dar am auzit doar păreri de bine despre produsele lor, toată lumea le laudă. Vreau sa le încerc șii eu, sunt curioasă cum vor interacționa cu tenul meu.

    1. Chiar astept impresia ta daca le vei folosi vreodata.

    • Valeria Chertes
    • 03/10/2017
    Răspunde

    Am citit numai lucruri frumoase despre aceste produse.

    1. Inainte sa le folosesc, eu am crezu ca doar se exagereaza, ca prea zicea toata lumea de bine de ele. Acum stiu de ce.

  4. Răspunde

    Folosesc si eu produsele de la GreenLab si sunt foarte multumita de ele. Mai ales de laptele demachiant. E foarte delicat cu pielea si curata foarte bine orice urma de machiaj.

    1. si la mine tot demachiantul este preferatul

  5. Răspunde

    Daca ar avea glas tenul meu ti-ar multumi anticipat, ca sa-l scutesc de chinuri trebuie sa le incerc si eu.

    1. Roxana, daca ai ocazia sa le incerci, astept cu mare drag impresia ta despre ele.

    • nicolae claudia
    • 03/10/2017
    Răspunde

    nu am folosit pana acum aceste produse, am tot citit in ultimul timp despre ele si chiar imi place ce am citit..produse naturale perfecte pentru tenul nostru

    1. claudia, nu stiu daca sunt 100% naturale. Eu nu ma pricep la ingrediente, eu doar spun daca sunt ok pe pielea mea sau nu.

  6. Vrem să fim veșnic tinere, dar trebuie să ne îngrijim pentru asta. Am avut întotdeauna grijă de tenul meu, am folosit produsele potrivite, pot să mă laud cu tenul meu la 35 de ani.
    Îngrijirea este o mare obsesie a mea!

    1. Ai dreptate sa te mandresti. Eu te stiam doar din poze si nu mi-a venit sa cred cand am citit articolul de zilele trecute si am vazut ca ai facut 35 de ani.

  7. Răspunde

    Ce poze frumoase! Si eu le folosesc si sunt multumita de ele. Demachiantul deja l-am consumat… 😀 tare mult mi-a placut.

    1. demachiantul eu sigur o sa mi-l cumpar din nou.

    • Roman Nicoleta Ana Maria
    • 03/10/2017
    Răspunde

    Eu nu am folosit aceste produse dar este bine de știut ?

    • ghelbere elena
    • 04/10/2017
    Răspunde

    Astept sa se gandeasca vreo farmacie din Iasi sa le aduca. Laptele demachiant ma intereseaza. Poate ca in viitor au in vedere sa faca si o crema de maini.

    1. Curios lucru ca n-au ajuns si la Iasi.

  8. Mi-am dorit atat de mult sa incerc incat atunci cand s-a ivit ocazia si am primit produsele nu am putut sa le folosesc. Mi-am aplicat seara crema de noapte si a doua zi dimineata, crema de zi, ramanand uimita de cat de bine imi simt tenuld upa aplicare. Faza e ca , spre seara incepe sa ma manance ingrozitor fata, atunci mi-am dat seama ca am alergie la aceste produse si m-am luptat cu alergia cu tratament si creme timp de o saptamana.
    Imi pare asa de rau, se pare ca unul din ingrediente nu mi-a facut bine.

    1. se poate intampla oricui si la orice produs. Imi pare rau ca nu ti s-au potrivit.

  9. Sunt minunate, imi place ca nu au parfum intens (da, fiind formulate cu mai multa grija, cu accent pe eficacitate, nu pe miros) si ca se impaca atat de bine inclusiv cu tenul mixt. Eu ma indoisem initial de laptele demachiant, mai ales ca, acum niste ani, o cosmeticiana mi-a zis ca e „crima” sa cureti un ten gras/mixt cu lapte demachiant. Si uite ca e foare bine!

    1. Ten gras si eu si imi luasem gandul de la laptele demachiant. Asta insa e total diferit de ce am folosit pana acum.

  10. Răspunde

    Nu esti singura. Si eu am crezut ca raman vesnic tanara la trup si chip.
    Pana cand m-am uitat in oglinda cu atentie dupa ce am vazut buletinul :))))
    Asta e… acceptam realitatea si folosim produsele de la Green Lab :p

    1. Pai ce scria in buletin? Nu ma face sa ma duc dupa el la ora asta! :))

    • Carmen Elena
    • 07/10/2017
    Răspunde

    M-ai facut curioasa, arunc o privire pe situl lor. Eu nici nu imi amintesc cand m-am demachiat ultima oara…probabil cand am purtat ceva machiaj, deci aproximativ cu doi ani in urma, plus minus ?! Musai sa lucrez la acest aspect. Creme insa am ;)) din cand in cand ma si dau cu una din ele ;)) .

    • ondi
    • 08/10/2017
    Răspunde

    As fi si eu curioasa sa testez, o sa caut Green Lab (folosesc si am incredere in produsele romanesti – ma impac bine cu Elmiplant de ani buni)
    As vrea sa zic o parere. N-am folosit niciodata lapte demachiant sau apa micelara pentru ca nu ma impac cu ideea ca raman acolo, pe fata, in pielea mea, multe substante chimice ( chiar, apa micelara se clateste intotdeauna, stii? altfel afecteaza tenul, in timp pentru ca apa micelara a fost creata pentru sedintele foto de make-up, pentru a indeparta rapid stratul gros de machiaj necesar pentru fotografii) Folosesc zilnic un cleanser pentru ten sub forma de gel care face spuma si se clateste cu apa calduta, e practic ca un sapun. Numai asa imi simt pielea curata cu adevarat.

  11. Răspunde

    Sa stii ca le-am incercat si eu si chair mi-au placut. Ce m-a atras cel mai mult la ele este faptul ca sunt produse romanesti!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/11/2017
    Răspunde

    Am auzit de ele dar nu am folosit.Interesante informatii despre ele,multumiri! Sa le folosesti cu drag!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 18/11/2017
    Răspunde

    Am citit si auzi ca produsele lor sunt foarte calitate, personal inca nu le-am folosit si nu pot sa-mi dau cu parerea. Dar am incredere totala in review-ul tau si capitol produsele fac ceea ce promit.?

    • Monica
    • 05/04/2018
    Răspunde

    De-am putea da timpul inapoi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares