Cea mai scurtă cale spre cele mai avantajoase credite nebancare rapide

credit pe termen lung dobanda mare

De ce scriu atât de des despre credite? Pentru că, oricât am zice noi că nu suntem de acord cu ele, numărul românilor care apelează la împrumuturi este încă destul de mare. Nu suntem în măsură să-i judecăm. Am trecut și eu prin perioade în care am fost nevoită să fac credite mici pentru nevoile de zi cu zi, nu pentru bazaconii, și știu cum e când X sau Y te judecă pentru că n-ai economisit, dar tu ai umblat de când te știi cu cizmele sparte și cu hainele cârpite și nu te-ai ajuns nici de pe o zi pe alta, dar să mai pui bani deoparte.

Azi vorbim despre credite, dar nu despre vreo instituție anume, ci despre o platformă foarte utilă celor care trebuie să ia bani cu împrumut. Este vorba despre MrFinance.ro. Se recomandă ca fiind partenerul tău în finanțe și vei vedea imediat că nu doar se laudă, ci chiar vrea să fie de folos. Mr Finance sfaturi credite nebancare

Toate ofertele de credite nebancare la un loc

Asta e prima veste bună. Vrei un credit? Nu mai trebuie să intri pe zece site-uri, să ții zece file deschise în browser, să notezi care ce dobândă are și care este termenul maxim pe care te poți angaja să rambursezi suma de bani împrumutată. Mr. Finance a adunat toate ofertele de credite la un loc, devenind astfel foarte simplu să identifici instituția financiară nebancară cea mai potrivită nevoilor tale. Știți că eu recomand întotdeauna să comparați prețurile și costurile, chiar dacă e vorba de o banală carte sau de o apă de gură, darămite când ne referim la datorii.

Sfaturi utile pentru cei care iau credite

Într-un domeniu în care toată lumea vine cu recomandări, platforma asta, despre care vorbim astăzi, nu-ți recomandă nimic. Ea doar adună informații pentru a-ți ușura puțin viața. Mai mult decât atâta, site-ul este și o culegere de sfaturi utile, prietenești.

Practic, când vine vorba de credite nebancare, unii cam minimizează riscurile la care te expui în momentul în care aplici pentru ele, poate fiindcă sunt ușor de obținut. Chiar instituțiile de creditare în sine îți spun că, dacă nu ai bani de rate, îi suni și se face amânare sau eu mai știu. Nu prea e așa. Mr. Finance o zice pe bune și pentru asta e de apreciat. Dincolo de sfaturile privind compararea ofertelor pentru alegerea celei mai bune dintre ele și citirea cu atenție a contractului, înainte de a-l semna, platforma atrage atenția că nu trebuie sub nicio formă să ne împrumutăm în ideea că lasă că văd eu de unde scot bani de rate.

Fii un datornic responsabil! Nu te împrumuta sume mari pe termen lung și nu uita de data la care trebuie să achiți rata creditului!

calculator credit

 

Avantaje și dezavantaje ale împrumuturilor nebancare

Cred că avantajele sunt clare și toată lumea le prezintă, adică toate instituțiile financiare care oferă bani cu împrumut: aprobarea rapidă a creditului, faptul că nu ți se cer teancuri de acte, ci de cele mai multe ori este suficient actul de identitate, faptul că nu pierzi timp pe drumuri sau la cozi. Doar aplici pentru credit și banii ți se transferă în cont.

Puțini vorbesc deschis despre dezavantajele împrumuturilor rapide. Mr. Finance vorbește și despre asta pentru că asta e treaba unui prieten, să te tragă de mânecă și să nu te lase să te arzi. El o să-ți atragă atenția asupra dobânzilor mai mari la acest tip de credite față de cele pe care le poți solicita la bancă, o să-ți explice că, dacă vrei să-ți renovezi casa și să rambursezi banii într-un an, e mai bine să mergi la bancă pentru că datoria va fi mai mică în acest fel. Creditele nebancare sunt ideale pentru situații neprevăzute (plata unei facturi, o achiziție urgentă, un împrumut până la salariu) pentru că intri rapid în posesia banilor, dar marele dezavantaj este că, pe măsură ce cresc suma și perioada de creditare, plata dobânzii poate deveni o povară prea mare.

Concluzia este că nu trebuie să facem nimic în viață fără să ne informăm, cu atât mai puțin un credit. Informația ne face puternici, ne face mai puțini vulnerabili în fața pericolelor de orice natură. Atunci, de ce să nu te informezi, mai ales dacă ai de la cine? Mr. Finance îți dă toate informațiile necesare online, gratuit. De la el poți afla ce este DAE și cum se calculează, despre ce se întâmplă când nu plătești rata unui credit la timp, despre diferențele dintre diversele tipuri de credite rapide și despre condițiile de creditare. Pentru asta sunt buni prietenii, nu?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Absolut! Este nevoie sa ne informam inainte de a actiona, mai ales cand este vorba de bani. Nimeni nu poate sa te oblige sa faci ceva daca nu ai semnat un act, dar pe urma…e alta discutie.

    1. stii ca eu mor si la telefonie sau la cablu cand te duci sa faci contract, ia de semneaza. Pai e corect asa?

    • Popa Oana-Gabriela
    • 27/10/2017
    Răspunde

    Prefer sa nu apelez la creditele bancare dar dacă este nevoie atunci nu avem alta cale..

    1. La ce vrea statul sa faca din 2018 cu bietii angajati, nu vad un viitor grozav.

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2017
    Răspunde

    Eu una imi doresc sa nu ajung aici)))) Sper din tot sufletul sa gasesc alta sursa))) in caz de nevoie….

    1. daca ai prieteni buni, iei de la ei :*

  2. Răspunde

    Ma incanta ideea de centralizare a tuturor ofertelor. Este destul de anevoios sa pierzi timp cautand cea mai buna oferta. Niciodata nu se stie cand ai nevoie de bani

    1. si pe mine m-a incantat ideea de a gasit toate insitutiile listate la un loc.

    • ghelbere elena
    • 28/10/2017
    Răspunde

    DE doua luni sm scapat si de ultimul credit. Vreau sa vad cum e sa nu mai am nici o obligatie macar cateva luni. Centralizarea tuturor ofertelor este formidabila asa se poate vedea cat de costa un credit facand comparatii.

    1. Of, iti tin pumnii sa ai castig mai mare la bani sa nu mai fii nevoita sa te imprumuti.

    • Valeria Chertes
    • 28/10/2017
    Răspunde

    Este bine sa nu ai credite dar nu se stie niciodata cand este nevoie si atunci este bine sa stii despre orice oportunitate.

    1. ssigur ca nimeni nu vrea sa stie dator. o stiu si eu prea bine.

  3. Răspunde

    Foarte utila aceasta platforma. Pana acum m-am imprumutat la banca de fiecare data cand am avut nevoie de o suma mai mare de bani. Asta pentru ca dobanda este mult mai mica…Ideal ar fi sa nu ne imprumutam, insa nu tot timpul reusim sa ne descurcam din salariu

    1. mie imi zici? Eu de exemplu, ieri am dat 350 de lei pe tratamentul cainelui. Cheltuiala mare si neprevazuta. De unde bani pana la salariu?

  4. Răspunde

    Site-ul MrFinance este foarte bun. Eu il stiu de multa vreme, cred ca mai bine de un an, si au multe informatii utile, care ne pot fi de folos in situatii de criza, asa cum sunt cele in care avem nevoie urgenta de bani. Rar gasesti site-uri care sa iti ofere atat de transparent informatiile, fapt ce e de apreciat. Si eu ii recomand cu drag.

    1. Rautate mica! Stiai de ei si nu ne-ai zis si noua?

    • nicolae claudia
    • 29/10/2017
    Răspunde

    eu nu mi-as face niciodata un credit nebancar

    1. Niciodata sa nu spui niciodata.

  5. E bine de știut, niciodată nu știi când ai nevoie rapidă de bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares