Păreri despre 4 produse AVON (șampon uscat, BB cream, spray de corp și loțiune de corp)

produse avon

Nu mai cumpărasem de mult produse AVON. În trecut eram fan al gelurilor lor de duș și al fondurilor de ten, dar treptat am renunțat la produsele lor pentru că nu mai aveam niciun reprezentant în zonă. Asta până s-a gândit Antoaneta de la drumulvietii.com să-mi trimită cadou produsele despre care am să vorbesc azi pe scurt. Trei dintre ele mi-au plăcut foarte mult și unul m-a dezamăgit. Astea sunt produsele pe care le-am primit de la Anto (care, apropo, este reprezentant AVON și puteți lua legătura cu ea AICI dacă vreți să comandați ceva de la această firmă – avantajul e că prin reprezentanți aveți acces în avans la anumite promoții și, la comenzile mai mari, aveți și produse cadou).

Spray de corp parfumat Naturals cu mure și vanilie

Acesta este primul produs care m-a cucerit. Am mai folosit spray de corp parfumat de la Bottega Verde, pe cel cu vanilie neagră de aici. Dacă mi-ar fi spus cineva că spray-ul AVON persistă la fel de mult, nu aș fi crezut, dar am testat asta pe pielea mea. Combinația de mure cu vanilie este irezistibilă. Nu pot spun exact câte ore persistă mirosul pentru că asta depinde de la persoană la persoană, de cât de activ ești, de cât de mult transpiri, etc.

Este suficient de puternic cât să nu consideri că dai banii degeaba pe el, dar îndeajuns de discret pentru a oferi o senzație de prospețime și bucurie și celor care nu suportă parfumurile.

Țineți minte că acesta nu este un produs de folosit împotriva transpirației, ci doar pentru un refresh la orice oră din zi sau din noapte!

bb cream nutra effects anti aging si spray de corp cu mure si vanilie AVON

Cremă BB Avon True Nutra Effects Antirid

În afară de un CC Cream de la Garnier, primit și ăla cadou, eu nu prea am folosit produse de genul ăsta. Pe mine mă știți că sunt fan fond de ten cu acoperire cel puțin medie. Cremele BB nu acoperă așa de bine, ele doar uniformizează. Am folosit acest produs ca primer pentru machiaj, adică am pus peste el fond de ten. Se aplică foarte ușor, uniformizează frumos nuanța tenului, arată chiar foarte natural și dă o textură catifelată tenului. Ferice de cei care o pot folosi ca atare!

Bilă albă primește pentru că se împacă bine cu tenul meu sensibil. Abia azi am căutat produsul pe net să citesc detalii despre el și acum îmi explic de ce nu mi-a produs iritații sau mâncărimi – nu are parabeni, ftalați sau coloranți în compoziție. În schimb, conține extract de semințe de rodie, ceramide și vitamina E care amplifică nivelul de hidratare din piele și stimulează metabolismul celular, că de-aia e anti-aging. 

Produsul promite și o estompare a ridurilor (de fapt el este dedicat persoanelor trecute de 35 de ani), dar nu am dat importanță acestui aspect adică nu vă pot spune dacă acționează pe partea asta sau nu, că eu oricum mă uit în oglindă și mă văd frumoasă și fără riduri.

Loțiunea de corp Today Tomorrow Always – Today

Eu nu folosesc prea des creme, unturi sau loțiuni de corp. Știu că greșesc, dar nu o fac. Din comoditatea, din economie, dar nici nu simt nevoia de un astfel de produs. Foarte rar – iarna.  De ce-am folosit-o pe-asta? Pentru că nu i-am rezistat mirosului. N-am avut parfumuri din această gamă, dar dacă miros la fel de mișto ca loțiunea, să-mi dați de știre că-mi iau și eu.

Aroma florală m-a cucerit de cum am deschis prima dată capacul. Știți unde am văzut prima schimbare a aspectului pielii de când folosesc această loțiune? Pe coate și pe genunchi, unde înainte aplicam o cremă de mâini și nu aveam rezultate grozave. S-a schimbat ceva și în starea mea de spirit. Parfumul ei persistă mult timp pe piele, ore întregi. Dacă singură reușește să facă asta, e clar că în combinație cu apa de parfum, mirosul de frezie și mosc nu s-ar mai da dus o zi întreagă.

today tomoroow always lotiune de corp si sampon uscat advance technique avon

Șamponul uscat Advance Techinques

Ăsta-i inculpatul care m-a dezamăgit. Când l-am deschis și am pulverizat puțin din el, m-am îndrăgostit de miros și mă și gândeam că șampoanele Batiste nu miros asa de mișto. Atunci când l-am aplica pe păr însă, nu am avut parte de același efect ca la Batiste sau ca la acest șampon Wella (bine, ăsta e profesional, e normal să fie bun).

Eu am părul gras și mi se pare că șamponul ăsta uscat de la AVON nu reușește să absoarbă sebumul mai deloc, nu ai parte de mari schimbări după aplicare, decât pe partea de miros. Nici nu încarcă, dar nici nu curăță. Nici nu strică, dar nici nu aduce un plus de volum. Poate că pentru cineva cu păr normal e altfel, nu am de unde să știu, la mine merge la categoria Așa nu.

Acestea sunt cele 4 produse AVON descoperite de mine recent – 3 foarte bune și unul dezamăgitor.

Tu ce produse folosești sau ai folosit de la AVON și care este preferatul tău?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 21/09/2017
    Răspunde

    Am folosit toate produsele Avon! Toate îmi plac. Ador mirosul cremei de corp, are un miros special. ?

    1. Ma bucur ca iti place si tie si avem un produs in comun.

    • Valeria Chertes
    • 21/09/2017
    Răspunde

    Nu am folosit nici un produs din acestea.

  1. Răspunde

    Parfumul Today este preferatul meu de la Avon, imi place tare mult. Lotiunea de corp am folosit-o si eu, samponurile de la Avon nu mi-au mers…asa ca nu am mai comandat. Era o perioada cand luam de la Avon foarte multe…

    1. De cand ne-am invatat sa comandam online, Nu se mai bucura de asa mare succes AVON.

  2. Mure cu vanilie, hmm, ma încântă combinația. Cred ca e o aromă pe cinste. Si da, produsele din gama Avon Naturals persistă destul de bine.
    De șampoanele Avon nu sunt nici eu foarte incantată.

    1. La sampoane pot sa zic ca nu am mai folosit unul de la ei de mai bine de 7 ani deci nu stiu cum mai sta treaba.

    • Antoaneta
    • 22/09/2017
    Răspunde

    Eu mi-am format o gama Pur Blanca din antiperspirant, crema de corp si apa de parfum. Miros divin.
    Imi pare rau ca sprayul de par te-a dezamagit. Cumparasem si pentru noi, dar l-a vazut o prietena si mi l-a cerut. Nu mi-a spus cum i se pare asa ca nu am avut idee cum e.
    Sprayul de corp este nemaipomenit. L-am folosit toata vara.

    1. Nu trebuie sa iti para rau.

      Pur Blanca imi place si mie ala cu capacul alb. Yumiii.

    • ghelbere elena
    • 22/09/2017
    Răspunde

    Geluri de dus Avon am avut si am si am avut si un spray de corp. Aceste produse le-am primit cadou de la o prietena.

    1. Gelurile de dus chiar imi placeau… dar acum folosesc doar sapun ca am probleme cu pielea.

  3. Răspunde

    Pe mine spray-ul de corp de la Bottega m-a dezamagit un pic…. oricum, nu folosesc regulat un spray parfumat, prefer parfum/deodorant, ca sunt mai persitente. Produse Avon nu mi-am mai luat de multa vreme, nici macar reprezentant nu am….

    1. In ce sens te-a dezamagit? Ca persistenta?

  4. Răspunde

    A fost o vreme cand cumparam multe produse de la ei pentru ca prietena mea era reprezentant. Acum insa o fac foarte rar. Vara asta insa am cumparat un set de cercei superb cu teme marine si spray-uri de corp cu flori de cires si migdale. Unul l-am pastrat si celalalt l-am facut cadou. Miros intradevar bine. Eu folosesc BB si CC Cream asa ca o sa comand si eu BB Creamul sa vad ce poate.

    1. partea proasta la BB cream e ca nu au varietate de nuante…

    • Naty Mihaela
    • 22/09/2017
    Răspunde

    Advance Techinques dar alt tip de sampon si e bun pentru parul meu .

    1. Am inteles… deci au de mai multe tipuri. am sa ma uit si eu.

    • nicolae claudia
    • 22/09/2017
    Răspunde

    eu am folosit produsele Pur Blank, parfumul Passion, gelurile de dus, spary-urile de corp.in ultimul timp nu prea le-am mai folosit pentru ca persoanele de la care luam au renuntat sa mai fie reprezentanti si ju am mai cautat pe altcineva

    1. Passion il are cumnata-mea in baie. Cand ma duc la ea, bag mereu nasul in el :D.

    • Carmem
    • 22/09/2017
    Răspunde

    Da, Avon nu am incercat de multa vreme, cred 5ani. M-ar tenta sprayul cu mure, suna bine. Au bagat acum si haine si o gramada de chestii interesante aproximativ ca in alte tari, ceea can e f ok.

    1. vazusem ca au bagat haine, dar e aiurea cu marimile ca nu au tabel nu au nimic…

    • Nicu
    • 22/09/2017
    Răspunde

    Folosesc doar parfumurile de la Avon şi chiar îmi plac. Restul nu am folosit dar m-ai făcut curios…….pentru şampon……sper să fie şi bărbătesc…..daca nu folosim şi de celălalt……

    1. Parfumurile barbatesti le folosea si sotul meu si imi amintesc ca miroseau foarte misto.

  5. Răspunde

    Eu am parfumul Today din gama Today Tomorrow Always ♥. Imi plac doar 3 arome din gama asta, cele clasice, adica „Today”, „Tomorrow” si „Always”. De-a lungul anilor au mai aparut si altele, un fel de editii speciale, dar niciuna nu m-a cucerit asa cum au facut-o acestea 3. Le stiu destul de bine pentru ca am fost si eu reprezentant inainte de a pleca prima oara din Romania. Sunt absolut geniale si lotiunile de corp, cat si gelurile de dus din gama asta de la Avon. Bine, admit, mie imi plac cam toate gelurile de dus de la Avon ^_^. Si sapunurile lichide din gama Senses sunt fabuloase ♥.

    1. Aflu lucruri noi. Nu stiam ca ai fost reprezentant la ei. Asa… Senses, ca nu mai stiam cum le zicea gelurilor de dus de care ma indragostisem eu,. multumesc ca mi-ai amintit.

    • Vasilica
    • 22/09/2017
    Răspunde

    Sunt foarte bune produsele de la AVON. si eu le folosesc cu mare placere.

  6. Am un exfoliant de corp de la Avon care imi placea mult. Nu l-am mai cumparat de mult. Mi-e dor de parfumul lui.

    1. era o nebunie cu AVON acum cativa ani… imi luam chiar si bijuterii cand erau la pret redus, chit ca stiam ca nu rezista.

  7. Răspunde

    Lotiunea Today e super wow. a fel si parfumul. La fel de mult mi-a placut mult si Tomorrow. Are o tenta mai orientala. De ceelalte produse nu stiam. Nu am mai comandat de mult timp ceva de la Avon.

    1. Sa stii ca tocmai am facut eu o comanda babana.

  8. Răspunde

    M-ai convins sa-mi doresc sa folosesc si eu BB creamul. Cred ca este un produs bun si imi pare rau sa vad ca nu esti incantata de samponul uscat. Incep sa cred ca Batiste este the Best

    1. Batiste este un produs bun si acceptabil ca pret.

    • Tatiana Sorina
    • 24/09/2017
    Răspunde

    Nu am folosit niciunul din aceste produse. Am o colega reprezentant si cumpar tot timpul geluri de dus,creme de maini si parfumuri,in rest nu folosesc cam nimic de la ei.

    1. parfumuri am comandat si eu azi ca am gasit o super oferta.

  9. nu am mai folosit produse avon de ceva timp. si eu eram reprezentant in facultate si aveam zeci de parfumuri si produse, dar acum m-am mai potolit, cumpar mai cu cap. totusi, tin minte ca today-ul mi-a placut. si femme, si fleur. astea erau asa, mai de vara. si nu uit christian lacroix nuit, care era destul de scumput, dar cand am reusit sa-l iau… am fost wow dupa el

    1. acum 12-14 ani parfumurile de Avon erau lux.

  10. Nu am mai folosit de tare mult timp produsele Avon, am de la ei parfumul Today si imi place maxim, e pe terminate dar merita cumparat.

    1. Eu le-am primit cadou pe acestea. Nici eu nu mai folosisem de mult timp produse Avon.

  11. Mie mi-e dor de loțiunea de corp de la parufmul Black Dress si exfoliantul de corp Spa, cel gri, miroase bestial. Alte produse nu am mai incercat de la Avon de mult timp.

    1. Nici eu nu mai folosisem de multisor produse de la ei.

    • Emilia Gheorghiu
    • 24/06/2018
    Răspunde

    Samponul uscat nu e bun de nimic, intr-adevăr! M-am umplut de parfum de mi s-a făcut rău, dar in rest e ca și cum te-ai da cu spray in cap! Am căutat sa dau review dar nu exista! Mai bine imi luam Batiste. Cum pot fi atat de mincinoși?

    1. Imi pare rau… Poate la altii o fi altfel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares