Cât costă de fapt un ceas Curren?

cât costă un ceas curren

Povestea de azi este despre un ceas de mână Curren. Nu-mi bat capul să aflu ce e cu brandul ăsta, de unde vine, cine l-a creat și dacă e bun sau nu. Vreau să vorbesc doar despre prețul unui astfel de ceas.

Intru într-o zi pe un site cu ceasuri. N-am să-i dau numele că nu vreau să am probleme cu nebunii. Îmi atrage atenția un ceas Curren dotat cu o curea metalică și cadran albastru. E mișto modelul. Nu e nici prea mare, nici prea mic,nici prea elegant, dar nici de ascuns pe sub cămașă sau pulover. Are și afișaj pentru dată (și e funcțional). Cât pe ce să-l cumpăr! Mai ales că prețul lui era de 89 de lei, redus de la 359 de lei. Mă și gândeam ce afacere sunt pe cale să fac!ceas curren pret redus

Numai că știți că mie îmi place mereu să verific prețurile. Dau o căutare pe Google după ceas Curren și-l mai găsesc pe un singur site de la noi, la 89 de lei, dar redus de data asta de la doar 189 de lei. Hopaaa! Păi care e prețul lui real până la urmă?

bottegaverde.ro

Mai caut o dată după cod. Nu-l găsesc pe niciunde. Apoi îmi vine ideea să dau căutare după imagine. E simplu. Dai click dreapta pe orice imagine online și apeși opțiunea Caută imaginea cu Google. Ei bine, de data asta Google mi-a găsit ceasul pe multe site-uri, cele mai multe chinezești, pe care prețul său nu era mai mare de 20$.

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Aveți aici dovada. Cumperi două bucăți, ceasul costă 16,57$. Cumperi 30 de ceasuri, prețul pe bucată scade la 13,33$, adică 54 de lei la cursul zilei.  Cu alte cuvinte, la fiecare ceas vândut, comerciantul de la noi câștigă 35 de lei și tu te bucuri pentru că ți-ai luat super ceas cu reducere 50%.

Unde mai pui că la noi trebuie să plătești și transport pentru ceas, minim 10 lei, maxim 20, depinde de magazin, iar chinezii îți dau transport gratuit. Trăiască site-urile din China că nu e prima dată când românii fac bani pe urma lor!

Și nu mă deranjează că fac bani, ci că apelează la false reduceri ca să atragă clienți. Una era să pună prețul real umflat al ceasului și alta e să mănânce borș că e în ofertă și că prețul lui întreg e dublu. V-am mai arătat pe Facebook și alte cazuri, cu alte produse. Sunt cel putin 3-4 site-uri de haine (pe care le cunosc eu) care practică aceeași strategie. Aduc haine de la chinezi, le iau de acolo cu 40 de lei bucata și le vând la noi cu 70, 70 fiind preț redus de la vreo 100. Mișto, nu?ceas curren preț real

Eu am cumpărat ceas Curren de pe DHGate cu 17 dolari și transport gratuit. Comanda a ajuns în vreo 3 săptămâni și ceasul chiar e mișto.

Eu vă recomand să verificați mereu prețurile produselor și să alegeți variantele mai ieftine. Nu neapărat dhgate. Sunt ieftine și pe ebay.com, aliexpress și altele de genul. Așteptați mai mult, dar măcar nu băgați bani în buzunar mincinoșilor.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Așa mi-am luat eu un fel de replici la încălțăminte acum o săptămână de pe ebay. Vânzătorul a fost foarte amabil. Acum aștept să-mi ajungă și să văd dacă sunt comozi.

    • Valeria Chertes
    • 30/06/2017
    Răspunde

    Si sunt inca multe cazuri de genul acesta.

    • Daniela
    • 30/06/2017
    Răspunde

    Uite asa fac vânzare și că-ți nu verifica preturile

    • ghelbere elena
    • 30/06/2017
    Răspunde

    Aproape toti comerciantii practica reducerile false. Nu stii sau nu esti atent platesti pretul umflat.

    • Dobre Mihaela-Daniela
    • 30/06/2017
    Răspunde

    Trebuie să avem mare grijă atunci când cumpărăm ceva.

  2. Răspunde

    Mă omori! Căutare după imagine chiar nu știam să fac! Bună idee!

    1. Ma bucur ca am fost si eu de folos cu ceva.

    • Iacob Elena
    • 01/07/2017
    Răspunde

    Ce chestie! Bine ca ai aflat! Nu mai stie cum sa pacaleasca lumea! Ar face profit si din piatra seaca daca ar merge!

    1. cred ca deja fac profit din piatra seaca 😀

    • nicolae claudia
    • 01/07/2017
    Răspunde

    am patit-o si eu de multe ori cu astfel de reclame mincinoase

    1. sper ca intre timp ai invatat sa te feresti de ele!

  3. Răspunde

    Pai… asta inseamna comert, draga mea :)))
    Sunt bune site-urile astea din afara si as comanda si eu doar daca nu ar sosi coletul la posta vamala. Asta ma enerveaza la culme. Nu am posta vamala la mine asa ca pana la urma tot la siteurile romanesti ajung 🙁

    1. la mine in ultima vreme ajuns la oficiul postal local si asta ma bucura foarte mult.

  4. ce aiurea… eu nu achizitionez branduri no name,prefer sa iau ceva gen fossil sau casio, macar stiu ca e ceva de capul lor

    1. eee, si mie imi place ceasurile de firma, dar mai iau si porcarii daca arata bine 😀

  5. Răspunde

    Nu am comandat niciodata nimic de aici. Imi plac aceste ceasuri si marca imi ste total necunoscuta. Am intrat pe site si am vazut ca au transport gratuit pentru Romania si chiar sunt dispusa sa astept mai mult daca fac oarecare economie

    1. tot chinezul e mai bun decat romanul :))

  6. Răspunde

    O stiu pe asta, chiar m-a enervat sa vad fix ceasuri Curren la preturi foarte mari si cu reclama d’aia de parca erau Orient sau Fossil. Am avut si eu candva un magazin pe net cu produse pe care le comandam din china, insa puneam doar 3-5 lei la fiecare. N-am stiut sa fac afaceri, drept pentru care nu mi-a mers magazinul si in vreo doi ani inca eram pe minus :)). Pe viitor poate ar trebui sa invat si eu de la astia care iau produsul cu 20$ si ii pun pretul intreg la aproape 100$, ca sa dea bine pentru business, reduceri alea-alea…

    1. Ioana, pacat ca nu a mers treaba, dar chiar nu esti tu genul care sa se lase injurat de oameni pentru minciuni de genul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares