Adio masea de minte

cabinet stomatologic
Nemernica asta ma chinuia de cateva luni bune. II mai dadeam pastile, mai tacea cateva zile. Ei, acum nu a mai vrut si pace. De doua saptamani, cum trecea efectul calmantului, cum ma lua bazaiala. Mi-am luat inima, mai mult in geanta decat in dinti, si l-am pus pe sot sa ma programeze ca eu n-am avut curaj sa mi-o fac cu mana mea. A sunat la prietenii nostri la Cris-Smile si, initial mi-au spus ca am ceva de asteptat pana prin mai, nu vina lor ci pentru ca vroiam sa o scot la prima ora.
 
Surpriza, oamenilor astora chiar le pasa. Ieri dimineata, doamna foarte draguta de la receptie, Gabriela m-a sunat sa imi spuna ca a insistat pe langa medic sa ma primeasca la pranz sa o rezolvam ca sa nu mai stau cu durere cine stie cat. Eu chiar am crezut ca aveam sa mor ieri. Atata citisem pe net despre nebuni care spuneau ca a durat extractia maselei 3 ore, ca se urcase medicul pe ei si alte tampenii. Doamna chirurg Ioana Teoteoi, mi-a marturisit ca nu mai omorase pe nimeni si nu avea de gand sa inceapa cu mine. M-am pus pe scaun. A venit o injectie. M-a tinut de vorba 2 minute si a inceput sa traga de masea. M-a intrebat daca ma doare. I-am zis ca doare putin si a mai bagat niste anestezic. Apoi, nitel tras, impins, aspirat. Cand am auzit ca s-a spart, deja ma vedeam lesinata. A mai facut vreo 2 manevre si cica a iesit. A curatat bine locul, i-a aplicat antibiotic, mi-a tras o cusatura frumoasa de care sunt mandra si m-a trimis acasa. Asa ca cine mai citeste pe net, ca mine sa pateasca, sa stea cu durere pentru ca se ia dupa panicati mai mari ca mine. Toata treaba a durat 20 de minute si in timpul extractiei nu am simtit decat presiune. Si doamna doctor si doamna asistenta Gruianu Adela Nicoleta, au lucrat foarte repede pentru ca le marturisisem ca am atacuri de panica si reflex de voma.
 
Nu e de mirare ca macelara la care ma duceam inainte ma speria ca dureaza 1-2 ore extractia. Ca ei daca ii suna telefonul de doua ori, eu stateam acolo pana vorbea ea si imi trecea si anestezia. De asta iubesc eu medicii care nu ne trateaza ca pe cartofi. La doamna Diana Crizata, tot bani dadeam, si aveam impresia ca eu sunt sclavul si ea stapana ca e cabinetul ei.
 
Am avut dureri aseara, s-a umflat locul dar nu foarte tare. Durerile radiau spre gat dar am luat un ketonal ca imi daduse doamna doctor reteta si astazi vad ca nu mai am probleme. Sper sa fie bine pana la capat. Cost extractie 200 de lei ceea ce mi se pare bine. In alte parti e de la 350 in sus. Iar celor care imi spun ca la nu stiu ce policlinica e mai ieftin…sa va duceti voi acolo! Am vazut eu ce conditii sunt pe la cabinetele alea si nu am chef sa scap de masea si sa ma aleg cu hepatite sau sa cada scaunul cu mine :D. Multumesc echipei care m-a scapat de maseaua de minte urata si obraznica

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares