TOP 5 ceaiuri care te ajută să elimini stresul

Cu siguranță stresul este una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor în acest secol. Fie că se manifestă în cazul situațiilor întâmpinate la serviciu, fie acasă sau în timpul liber, stresul pare să ne afecteze enorm sănătatea într-o manieră pe cât se poate de negativă. Că urmare a acestui factor nociv, oamenii îmbătrânesc prematur, dezvoltă o serie de tumori canceroase sau luptă cu depresiile.

Dar cum putem îndepărta stresul? Ei bine, nu doar medicii specialiști, ci și persoanele care au încercat această modalitate recomanda cu încredere remediile naturiste, mai precis consumul unor anumite tipuri de ceaiuri. Pentru a fi siguri că tipul de ceai ales va ajută eficient să va descotorisiți de stres și să dobândiți o stare energică, puteți apela la unul dintre furnizorii de top din România în acest domeniu, și anume https://livadacuceai.ro. Pe această pagină online, dedicată tuturor iubitorilor de ceaiuri, veți putea găsi cele mai avantajoase produse de profil, atât din punctul de vedere al prețurilor, cât și al puterii de acțiune:

1. CEAI DE PLANTE ANTI – STRESS TEA: cuprinzând un amestec de ingrediente așa cum sigur nu ați mai întâlnit la un produs similar, și anume: scorțișoară, lemn dulce, coajă de portocală, fenicul și cardamom, această categorie inedită de ceai va deveni unul dintre cei mai buni aliați ai persoanelor care nu știu cum să evite situațiile stresante cu o soluție cât mai naturală. Feniculul reprezintă o plantă erbacee ce și-a câștigat renumele de remediu folosit împotriva unui număr ridicat de afecțiuni. De asemenea, lemnul dulce, fiind un ingredient tot din familia erbaceelor, prin rădăcinile sale dulci-amărui, are un rol semnificativ în aromatizarea diverselor băuturi. Ambele componente în combinație cu scorțișoară, dar și cu o tentă citrică, se îmbină armonios sub formă unei rețete care ajută la destinderea mușchilor obosiți și astfel la eliminarea efectelor negative ale stresului.

2. CEAI VERDE CREMA CARAMEL: cine nu adoră aromă plăcută de caramel? Ei bine, acum caramelul reprezintă unul dintre ingredientele care, în combinație cu ceaiul verde, fructele de cola, florile de portocal, dar și alte componente aromate acționează că o armă eficace împotrivă stresului oxidativ al creierului. De asemenea, acest ceai contribuie și la arderea grăsimilor din organism prin conținutul bogat de antioxidanți.

3. CEAI DE PLANTE SLEEP WELL: este bine cunoscut faptul că un organism sănătos are nevoie de cel puțin șapte ore de somn. De asemenea, un somn odihnitor și relaxant aduce calmitate și, astfel, stimulează eliminarea stresului din viața oamenilor. Un ceai pe cât se poate de aromat este cel menționat, care le oferă tuturor consumatorilor un amestec simbiotic de mentă, busuioc indian, roibos, hamei, anason, chimen dulce și bucățele de lemn dulce. Astfel, după consumul unei asemenea infuzii încântătoare, simptomele cauzate de stres, dar și de stările de anxietate vor fi considerabil diminuate prin tratarea eficace a insomniilor.

4. CEAI DE PLANTE EVENING HERBAL MIX: cu siguranță persoanele care se confruntă cu situații stresante frecvent își doresc o metodă cât mai eficientă de a le combate. Ei bine, salvia este o plantă vindecătoare din punctul de vedere al efectelor sale de însănătoșire, fiind bogată într-o serie de uleiuri vegetale care influențează pozitiv corpul, pielea și psihicul. De asemenea, acest ceai conține și un amestec de roiniță, lime, mentă, mușețel, frunze de căpșun, salvie, petale de albăstrele și boboci de lavandă, cu scopul de a oferi utilizatorului și o aromă cât mai interesantă.

5. CEAI VERDE CU CAPȘUNE SI LYCHEE: acest produs presupune un amestec pe cât se poate de uimitor: ceai verde, bucăți de căpșună, dar și bucăți de lychee. Cu un puternic concentrat de antioxidanți, dar și alte substanțe benefice din acest mix de ingrediente aromate, acest ceai ajută nu doar la tratarea efectelor produse de stres asupra organismului, ci și în reducerea apariției tulburărilor neurologice, precum și în lupta cu kilogramele în plus.

Având la îndemână oricând un plic din aceste ceaiuri inedite, orice persoană poate să considere că stresul deja aparține de domeniul trecutului. De asemenea, toate aceste ceaiuri ce pot fi achiziționate de la livadacuceai.ro sunt benefice și în tratarea altor afecțiuni. Pe site-ul menționat, echipa profesionistă de la livadacuceai.ro menționează modalitatea de preparare a fiecăreia dintre categoriile de ceai menționate mai sus.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 27/04/2017
    Răspunde

    Sa stii ca am sa incerc din ceaiurile despre care am citit.

    • nicolae claudia
    • 27/04/2017
    Răspunde

    eu chiar nu stiam de aceste ceaiuri..si vad ca au foarte multe beneficii pt organism

    • Tatiana Sorina
    • 28/04/2017
    Răspunde

    La capitolul ceaiuri nu stau bine,nu le suport. Cand eram pustoaica beam ceai cald la patinoar,de fite :)) sau poate de trei,patru ori, cand eram racita.

    1. bine macar ca la raceala nu te feresti de ele.

    • ghelbere elena
    • 28/04/2017
    Răspunde

    Nu am auzit de aceste ceaiuri si cum imi place sa beau ceai si sunt mereu stresata am sa le incerc si eu.

    1. nu te feri de ceaiuri! Bea ce simti ca iti face placere!

    • dumitrescu raluca
    • 28/04/2017
    Răspunde

    nu stiam de aceste ceaiuri si nu prea in place in general sa beau cei ma cam fortez

    1. probabil ca esti bautoare de cafea, nu?

  1. Răspunde

    Unde Dumnezeu ai gasit toate astea?!?
    De cate ori intru la tine pe blog, ajung sa imi iau agenda sa imi notez denumiri si adrese de site-uri!

    1. cine are probleme cu stresul si cu somnul… cauta si gaseste!

  2. Răspunde

    Cei de la Livada cu ceai sunt super! Au si magazin in mall Baneasa, insa eu prefer sa cumpar de pe site ca au reduceri super misto ^_^. In principiu cumpar numai la reducere de pe site. Iau 3 sau 4 la o comanda si imi ajung destul de mult. La ultima comanda am avut 5 sortimente de ceai si am primit cadou o mostra dintr-un alt sortiment. O mostra generoasa chiar, caci mi-a ajuns sa fac 4 ceaiuri :D.

    1. poate deschid mai multe magazine, ca mall Baneasa e departe de Mahomed. Parca stiam eu ca la tine am citit despre ei si ceaiurile lor prima data.

  3. Am multe ceaiuri, imi place sa savurez o cana cu ceai iarna cand e frig, sau vara cand e cald, stand pe terasa citind o carte. De menta imi place mult, dar din recomandarile tale, mi-ai amintit de caramel 🙂

    1. ceaiul de menta cu putina zeama de lamaie este preferatul meu pe timp de vara, fiind foarte racoritor.

  4. Răspunde

    Pasiunea pentru ceaiuri am cunoscut-o de curand. De fapt am redescoperit gusturile vechi si am descoperit si altele noi absolut senzationale. Mie imi plac mult ceaiurile Imi plac mult cele clasice: menta, tei (foarte odihnitor), cimbrisor de padure, musetel. Dar imi plac mult si combinatiile de fructe sau aromele orientale. Este foarte gustos si ceaiul de fenicul, anason, chiar si ghimbir.

    • Lamiita Petre
    • 29/04/2017
    Răspunde

    Chiar zilele trecute cautam pe net un ceai anti stres, am zis s-o mai dau si pe ceaiuri nu numai pe pastile. Am oscilat intre cateva si probabil telepatia a functionat ca ai venit la fix cu aceste informatii. Cred ca CEAI DE PLANTE SLEEP WELL s-ar incadra la urgente desi pe site sunt atat de multe…. Super livada cu ceai

  5. Răspunde

    Iubesc ceaiurile reci pe timpul verii si imi plac diversele combinatii. Ceaiul verde cu capsuni si liche cred ca este absolut delicios. Nici nu imi inchipui cum este combinatia de gusturi

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 05/10/2018
    Răspunde

    Nu stiam de aceste ceaiuri,beau ceai de menta,musetel,tei ,interesant articol,multumiri.

    1. Menta nu imi place, dar tei cu musetel nu refuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares