Care sunt primele accesorii pentru telefon pe care trebuie să le cumperi

Telefoanele inteligente ne-au fermecat pe toți. Nu cred că există cineva care să poate spune că, dacă și-ar permite, nu și-ar cumpăra fiecare nou telefon apărut pe piață pentru a fi mereu cu smartphone-ul la zi, cum s-ar zice. Eu recunosc că, dacă aș avea bani, telefoanele ar fi punctul meu vulnerabil. Bine, și accesoriile, nu doar telefoanele. Eu sunt genul care chiar ține la gadgeturile în care investește. Niciodată nu am lăsat să treacă mai mult de o zi între achiziția telefonului și comandarea accesoriilor necesare pentru el. Care sunt principalele/primele accesorii în care cred că ar trebui să investească orice proaspăt posesor de super smaprtphone?

1. Accesorii pentru protecție

Mă refer aici la huse și folii de protecție. Eu nu cred în afirmații de genul ”eu nu pun husă pe telefon pentru că nu i se mai vede designul”. Știu că e musai ca toată lumea să vadă că ai ultimul model de Samsung sau iPhone, dar treaba asta este posibilă chiar și cu husă protectoare. Se poate alege un model transparent sau unul decupat în zona în care trebuie lăsat la vedere logo-ul cu măr mușcat.

La folii mi-a fost dat să aud alte argumente penibile. Cel mai prost dintre ele este acela că folia face telefonul să răspundă mai greu la comenzi. Nu există așa ceva, dacă ai o folie de calitate potrivită modelului tău de telefon. Acum depinde puțin și de unde cumperi accesoriile astea. Există și magazine care vând produse foarte ieftine și de proastă calitate, dar există și locuri din care poți cumpăra o husă și o folie premium la preț corect.

De exemplu, pe www.stifler.ro, găsiți huse și folii pentru toate modelele noi de telefoane, pentru toate buzunarele, inclusiv bumpere transparente și folii de sticlă care nu afectează în niciun fel contactul cu display-ul. Au niște huse iPaky 360º, rezistente la șocuri și apă, care sigur vă vor plăcea. ipaky360 husa telefon accesorii pentru telefon

2. Accesoriile auto

Dacă ești șofer, mai ai o investiție de făcut în telefonul pe care tocmai l-ai achiziționat. Ai nevoie de cel puțin două lucruri pentru a putea folosi telefonul în mașină. Primul este suportul pentru parbriz. Aici sfatul meu ar fi să mergi pe varianta unui suport universal, chiar magnetic, dacă se poate. În felul acesta nu va trebui să investești într-un suport nou când vei decide să faci upgrade la un nou model de smartphone.

Al doilea accesoriu la care mă gândesc este încărcătorul auto. De cele mai multe ori smartphone-urile țin loc și de GPS, și de iPod și bateria se consumă rapid, oricând de performantă ar fi ea. Un încărcător auto compatibil cu modelul de telefon deținut trebuie să se găsească mereu în torpedo.

3. Accesoriile handsfree

Le numesc așa la modul general pentru că ele ne permit să folosim anumite funcții ale telefonului fără a avea totuși mâinile ocupate. Pe de-o parte mă gândesc tot la șoferi care știm că nu au voie să vorbească la telefon în timp ce șofează. Cu o cască bluetooth discretă problema este rezolvată. Ambele mâini sunt pe volan și se poate discuta la telefon în voie.

Pietonilor încă nu li s-a interzis să vorbească la telefon în timp ce străbat trotuarele, dar la ei intervine factorul comoditate. De ce să-mi obosească mie mâna pe smartphone sau să nu pot vorbi cu mama în timp ce car plasele de cartofi? O pereche de căști, fie ele mai ieftine, cu fir, sau performante, wireless, fac vorbitul la telefonul în timpul mersului mult mai comod.

La aceste accesorii s-ar mai putea adăuga și o baterie externă (dacă posesorul de smartphone este toată ziua pe drumuri și obișnuiește să folosească intens gadgetul consumator de baterie) și chiar niște mănuși tactile, dacă ne gândim la cât de neplăcut este să manevrezi telefonul cu mâinile goale pe ger.

Atunci când îți cumperi un smartphone este foarte important să investești și în accesorii pentru el. Unele țin strict de confort, și achiziționarea lor poate fi amânată, să zicem. Mă refer aici la căști sau suportul auto. Altele sunt obligatorii din prima zi: husa, folia și încărcătorul auto.

Depinde de fiecare cât ține la telefonul lui. Dacă nu vă pasă de cei 2000-3000 de lei dați pe el, puteți să-l folosiți și fără husă și folie protectoare. În schimb, dacă vreți să vă bucurați cât mai mult de gadgetul scump abia cumpărat, faceți cât mai curând o vizită într-un magazin de genul stifler.ro și comandați accesorii pentru el!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 28/04/2017
    Răspunde

    Husa, folia si incarcatorul sunt obligatorii zic eu.

  1. Intotdeauna dupa ce imi achizitionez un telefon nou, urmeaza husa si folia. Protejeaza mult telefonul si il ajuta sa arate ca nou mult timp.
    Pentru masina, da incarcator obligatoriu, il am si eu. Suport de telefon nu am si nu am nevoie pentru ca am car kit. El imi afiseaza cine ma suna sau pe cine sa sun. Nu scriu mesaje pe telefon sau nu stau pe net la volan 😀 Safety first!

    1. nici sotul meu(sper ca) nu foloseste netul in timp de sofeaza, dar mai foloseste GPS-ul de pe telefon si pentru asta are nevoie si de suport.

  2. Răspunde

    Adevarul e ca trebuie sa imi cumpar si eu folie de protectie pentru ca telefonul meu a venit fara. Husa nu-mi iau pt ca fac parte din persoanele alea care vor sa li se vada telefonul :)))) N-am samsung sau iphone asa ca nu pot sa arat decat cat de roz bonbon e telefonul meu. Sunt o pitzi :)))

    1. nu esti chiar pitzi pentru ca pitipoancele isi pun huse cu multe bling-bling.

  3. Răspunde

    Nu folosesc telefonul pana cand nu ii cumpar husa si folie (butterfingers here!). In ultimii ani am ales Iphone si pentru ca imi place ca e auriu, cumpar husa transparenta.

    1. nici nu-mi imaginam un iPhone Gold cu alt tip de husa decat transparenta.

  4. Răspunde

    Oh, da. Fara incarcator auto nu as rezista. Se descarca telefonul intr-o veselie, desi nu vorbesc prea mult la el.

    1. asta e dezavantajul de a avea smartphone. Daca tii netul pornit pe el, nici nu trebuie sa vorbesti ca se descarca super repede.

    • Delia
    • 28/04/2017
    Răspunde

    Nu suport husa pentru telefon desi nu-i ok, stiu, mai ales daca il scapi in wc de 2 ori…

    1. dar care e motivul pentru care nu o suporti? 😀

    • nicolae claudia
    • 28/04/2017
    Răspunde

    inca din prima zi din care mi-am luat telefon, mi-am cumparat si folie si husa..prefer sa imi protejez telefonul

    1. poate tocmai pentru ca nu ne permitem telefon nou maine avem mai multa grija de el.

  5. Răspunde

    Accesoriile pentru protectie le bifez. Un singur telefon am avut fara husa, pentru ca era atat de nou (iar brand-ul mai putin popular) incat nu existau pe atunci huse pentru el. Imi place sa am grija de telefoane pentru ca imi place sa le pot folosi cat mai multi ani. Ori, daca le schimb, sa stiu ca sunt in stare buna si am sanse sa iau bani buni pe ele daca le vand SH. 😀

    1. asta n-am bifat, dar marturisesc ca si eu am vandut telefoane SH si am luat bani frumosi pe ele pentru ca aratau impecabil.

    • ghelbere elena
    • 29/04/2017
    Răspunde

    Nu am plecat din magazin fara folie si husa, deoarece sunt foarte neatenta si telefonul meu are mereu mici accidente.

  6. eu nici nu l-am scos din cutie pana nu i-am luat husa si folie 😀 nu de alta, dar am maini de mamaliga si riscam sa-l fac praf din primele minute! oricum, astea mi se par musai obligatorii, nici nu ma gandesc sa-l tin fara. dovada ca dupa un an si ceva arata impecabil!

  7. Răspunde

    Toate 3 sunt absolut indispensabile, mai ales daca esti si sofer. Sincer, o casca hands free e utila chiar daca stai acasa. Cand te suna cineva e mai comod sa vorbesti in timp ce-ti vezi linistita de treaba. Si accesoriile auto sunt importante. Eu am si suport si incarcator la bricheta. De accesoriile pentru protectie nu mai zic nimic, astea sunt litere de lege – obligatorii pentru mine!

  8. Răspunde

    Eu husa mi-am luat de la inceput. Am considerat ca protectia telefonului e mai importanta decat sa vada lumea ce fel de model am.
    Folie … nu stiam ca ar fi buna de pus. Am aflat de curand cand mi-am schimbat modelul de telefon. Si pot garanta ca nu e nici o problema si ca functioneaza la fel de bine ca si cel pe care l-am avut fara folie 😉

  9. Răspunde

    Si eu imi echipez telefonul asa cum trebuie si pana nu imi pun husa si folie, nici macar nu-l iau la purtare. Imi place sa-l protejez pentru ca eu sunt mai tot timpul neatenta si se mai intampla mici accidente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares