Cum ne influențează horoscopul cariera

horoscopul carierei

Studiile arată că atunci când ne alegem profesia, noi suntem influențați, în cea mai mare parte, de semnul zodiacal din care facem parte.

În continuare vom lămuri aceste lucruri și vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să ținem cont de horoscop dacă vrem să avem o carieră de succes.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost împărțiți în două tabere. Una din acestea era de părere că horoscopul ne influențează viața iar cealaltă tabără era de părere că nu există așa ceva și că totul este doar o aberație. Astăzi, pentru că vremurile s-au schimbat iar oamenii au început să fie din ce în ce mai deschiși, taberele s-au schimbat puțin. Prima a rămas cea convinsă de efectele horoscopului asupra vieții noastră iar a doua nu afirmă că nu crede în astre și în influențele acestora asupra noastră, însă, consultă des horoscopul iar atunci când acesta se adeverește, începe să aibă și mici urme de îndoială.

horoscopul cariereiMajoritatea dintre noi consultăm horoscopul doar pentru a vedea dacă meseria pe care ne-am ales-o se regăsește și în prezicerile astrologilor. În continuare vă vom prezenta ce meserii se potrivesc fiecărei zodii însă, dacă dumneavoastră aveți deja o carieră reușită în alt domeniu, nu trebuie să aveți nici cea mai mică îndoială că acel lucru vi se potrivește cu adevărat.

În general, Berbecii sunt polițiști buni, pompieri, antreprenori, membrii ai armatei, politicieni sau oameni de televiziune.

Taurilor li se potrivesc meserii care au legătură cu bijuteriile sau florile, alimentele sau chiar produsele de lux. Acești sunt și excelenți vorbitori și de aceea ar putea fi cu ușurință profesori sau chiar purtători de cuvânt. Alte meserii care li s-ar potrivi ar fi cele de contabili, ingineri, avocați sau designeri.

Gemenilor li se potrivesc job-urile care le stimulează intelectul. Acestea ar fi reprezentate de: arhitectură sau call center.

Racii sunt buni grădinari, îngrijitori de copii, învățători, avocați sau responsabili de resursele umane.

Leii au nevoie de putere și de aceea, deseori, își aleg job-uri în agenții imobiliare, modă sau vânzări.

Fecioarele se pricep la scris și de aceea pot fi, cu ușurință, traducători, detectivi sau editori.

Balanțele sunt extrem de armonioase și de aceea ar putea fi foarte buni ambasadori, artiști, muzicieni sau dansatori.

Scorpionii au alte așteptări de la viață. Aceștia sunt extrem de nonconformiști și dornici, în permanență, de aventuri. Aceștia se concentrează extrem de bine și de aceea ar putea fi foarte buni avocați, detectivi, profesori, cercetători, chirurgi sau fizicieni.

Săgetătorii sunt, în permanență, tentați să filozofeze. Sunt extrem de cumpătați în momentele în care trebuie să ia decizii și de aceea ar putea fi buni editori, dresori, PR-iști sau antrenori.

Capricornii sunt extrem de ambițioși și, de aceea, pot fi manageri, editori, administratori sau bancheri extrem de buni.

Nativii zodiei Vărsător sunt extrem de aventuroși și le place, în permanență, să aibă parte de senzații tari. Cu siguranță, Vărsătorii sunt cei mai buni cercetători, inventatori, designeri muzicieni dar și fermieri.

În general, Peștii au tendința de a fi perfecționiști și de a fac totul exact ca la carte. Peștii sunt firi tradiționale și de aceea pot excela în meseria de artist, medic veterinar, psiholog sau chiar asistent medical.

Acestea sunt doar lucrurile standard și la fel ca la orice regulă, există întotdeauna și excepții. Totuși, chiar dacă nu ne dăm seama pentru că nu încercăm, este posibil să fim mult mai buni în job-uri neîncercate față de cum suntem în cel actual. Ar fi indicat să încercăm, acasă, să simulăm o zi la muncă într-un domeniu diferit. Astfel, ne vom da seama, chiar dacă doar într-o mică măsură, dacă ne place sau nu un lucru nou.

Psihologul francez Michel Gauquelin a realizat un studiu statistic, de o mare amploare, prin care a demonstrat scepticilor faptul că astrologia este o știință profund inițiatică. Cel mai important studiu efectuat în acest domeniu este legat de profesii și este intitulat „L`influence des astres”.

Conform acestui studiu, planeta aflată la nașterea unei persoane pe mijlocul cerului, va avea, cu siguranță, influență majoră asupra profesiei pe care acesta și-o va alege. Acest studiu s-a efectuat pe un eșantion de 25.000 de persoane și s-a constatat că tabelul în care sunt notate profesiile în funcție de zodie se potrivesc, în cea mai mare parte.

Din aceste motive, ar trebui să ne ghidăm, măcar într-o mică măsură, după aceste mențiuni. S-ar putea ca la un moment dat să constatăm că ne-a fost de un adevărat folos.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Eeee. Eu sunt Pești! Nu mă văd altceva în afară de bloggerita de succes peste câțiva ani! Ha ha

    1. deja mi-e si mai teama de tine :))

  2. Răspunde

    Eu sunt varsator si se potriveste ce scrie la mine. Imi plac senzatiile tari, chiar daca nu par deschisa catre ele de la bun inceput. Nu prea ma intereseaza horoscopul zilnic, insa sunt de parere ca horoscopul in general este o stiinta foarte complexa si interesanta. Cand eram mai mica visam sa devin astrolog :D. Mi se pare ca e mult mai usor sa citim oamenii prin intermediul astrologiei decat prin cel al psihologiei.

    1. nici eu nu cred in Horoscop chiar 100%, ca sa nu mai zic ca multe din previziunile pe care le dau oamenii pe la Tv la emisiunile matinale, mi se par chiar facute la misto. Dar sunt si oameni care se pricep sa citeasca astrele asa cum trebuie.

  3. Răspunde

    Eu sunt varsator… si sunt genul care ii place sa incerce cate putin din toate. Totusi cand simt am retineri. Intuitia functioneaza, dar cateodata mai scartie. Cu oamenii mai dau gres cateodata. Asta pentru ca am obiceiul sa le dau prea mult credit.
    P.S. Cand eram mica, doream sa fiu detectiv! 🙂 Chiar ma jucam de-a detectivul cu prietenii prin curte! :))) Aveam chiar si o lupa (sparta) 😛

    1. sunt sigura ca vedeai tot prin lupa aia. Intre noi fie vorba, dupa evenimentele de saptamana trecuta, as zice ca ti-ai cam iesit din mana in ceea ce priveste abilitatile de detectiv 😛

    • Dana Lia
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Eu sunt Taur si lucrez intr un domeniu care insumeaza ultimele cuvinte.Imi plac florile si bijuteriile,dar nu ma vad facand bani din ele

    1. nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul 🙂

    • Naty Mihaela GreenEyes
    • 10/04/2017
    Răspunde

    De cand ma stiu sunt interesata de preziceri si zodii ..pe masura ce am inaintat in varsta nu am mai acordat atat de multa atentie preziccerilor zilnice ,in plus ,unele au fost total neadevarate ,dar am inceput sa fiu atenta si spre ascendent ..se spune ca de fapt ascendentul conteaza foarte mult .La ceea ce se scrie in domeniul joburilor ,e adevarat in cazul meu .

    1. eu pana acum 3 ani nici nu stiam ce ascendent am 😀

    • Valeria Chertes
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Eu sunt taur, cat de cat un sambure de adevar este acolo, scrie ca as putea fi un bun vorbitor. Nu degeaba am fost telefonista, vorbeam pana ma saturam.

    1. ha-ha. daca nici ca telefonista nu vorbesti, atunci unde?

  4. Răspunde

    Si la mine se potriveste Capricorn fiind. Nu am ajuns editoare dar am cochetat cu scrisul inca din adolescenta si imi place sa comand. 🙂

    1. Mihaela, esti inca tanara, draga mea. Ai timp sa devii si editoare.

    • Lamiita Petre
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Eu-scorpion, mama-pesti, fi-meu- sagetator. La mine parca am predilectii spre detectiv si cercetator, dar in niciun caz nu m-as vedea chirurg sau fizician. Din cate stiu eu influenteaza si ascendentul si daca nu ma insel am ascendent in balanta. Parca mi s-ar potrivi mai bine. Oricum, sa fac pe detectivul, e pasiunea mea ? Un astrolog priceput care detine toate datele corecte cred ca ar putea sa faca o astrograma adevarata.

    1. te iei de mana cu Irina si va faceti o firma de detectivi de toata frumusetea.

  5. Sotului meu i se potriveste și putin și mie, adica latura artistica, spre partea de design interior.

    1. Aflu lucruri noi despre tine. Nu stiam ca ai talent in domeniul asta. Te tin minte.

    • Aguritza
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Fecioara ???
    Mi se potrivește de minune… la pensie mă apuc să-mi scriu memoriile ?

    1. pana la pensie, ia notite! nu cumva sa uiti chestii importante.

  6. Răspunde

    Ce articol mistoooo! Mereu am gustat chestiile legate de horoscop, chiar daca nu cred in ele orbeste. Eu sunt taur si da, ai dreptate, sunt facuta sa fiu profesor, asta e vocatia mea, chiar daca nu am transformat-o in meserie decat vreo 10 ani din viata. Dar daca as lua-o de la capat, aceeasi meserie as alege. Sigur, cu conditia sa ma nasc sub aceleasi stele.

    1. si eu visam candva sa ma fac profesoara, dar mi-a trecut cand am inceput sa dau meditatii unor pusti obraznici.

    • ghelbere elena
    • 11/04/2017
    Răspunde

    Sunt varsator si nu-mi plac deloc senzatii tari si aventura.

    1. cum ziceau si fetele, poate ca depinde si de ascendent si de alti factori.

  7. fizician trebuia sa ma fac! am vrut doar! dar m-am razgandit si m-am dus la ingineri. ce risipa de talent…

  8. Răspunde

    Sotul e rac…nu are rabdare sa explice nimic, desi stie extrem de multe si, daca ar vrea, ar fi un profesor exceptional.
    Eu sunt varsator…de cativa ani nu mai pot spune ca am curaj sa ma aventurez spre ceva pentru ca am avut prea multe socuri si surprize, dar recunosc ca tot sunt impulsiva si fac uneori…cate o traznaie 😛

  9. Răspunde

    Pe mine nu prea m-a nimerit. Eu sunt berbec si polițista sunt doar cu scumpul soț 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares