Testat – Crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale de la Ayurmed

Azi ies la raport cu impresiile despre un nou produs de îngrijire, un produs pe care eu l-am primit gratuit, spre testare, în cadrul unei noi campanii Brander. Produsul a ajuns la mine pe data de 4 aprilie, deci îl folosesc de doar 6 zile și, cu toate astea, cred că mi-am format deja opinia despre el și vi-l pot prezenta și vouă.

Crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale de la Ayurmed5

Descriere crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale


La ce și pe ce tipuri de ten o folosim

Crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale de la Ayurmed este, așa cum îi spune și denumirea, un produs dedicat masajului feței. Știm bine că nu putem să ne masăm fața fără o cremă sau un ulei care să ne permită mișcările energice ale degetelor de-a lungul, de-a latul sau în jurul liniilor feței. Cu această cremă putem face un masaj așa cum trebuie. Acest produs este descris ca având efect de revigorare și reîntinerire a pielii și apare pe site ca recomandat tuturor tipurilor de ten. crema masaj facial ayurmed

Compoziție

Este un produs pe bază de extracte din plante. Conține: Apă, Parafină lichidă, Ceară de albine, Cetilalcool, Glicerină, Polisorbat-80, Monostearat de gliceril, Ceară emulsifiantă, Cinnamomum zeylanicum (Scorțișoară) extract din scoarță, Ulei din Triticum sativum (ulei din Germeni de grâu), Phoenix dactylifera (Curmale) extract din fructe, Borax (Sodi biboras), Parfum (Rooh amla), Metilparaben, Propilparaben.

Extractul din scorțișoară – vine cu multe minerale și uleiuri esențiale de care pielea are nevoie și este cunoscut ca stimulant al circulației sanguine și ca protector al epidermei în fața atacului ridurilor. Aceeași banală scorțișoară este folosită adesea pentru combaterea inflamațiilor și a bacteriilor.

Uleiul din germeni de grâu – este unul dintre cei mai puternici antioxidanți. El conferă pielii elasticitate, tonifiind-o și prevenind apariția acelorași nedorite riduri și implicit a îmbătrânirii.

Extractul din curmale – este și el bogat în antioxidanți care mențin aspectul tânăr al pielii. În plus, conține și doze serioase de Vitamina A care previne apariția petelor și contribuie la menținerea hidratării pielii și la reglarea secreției de sebum.

Impresii personale despre crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale


Eu am folosit-o în fiecare din ultimele 6 seri și mai jos găsiți părerea mea sinceră despre produs. Să luăm lucrurile pe rând!

Cum se folosește crema pentru masaj?

După ce spălam bine fața și o demachiem, aplicăm o cantitate mică de cremă, pe ici-colo, prin punctele esențiale (frunte, bărbie, nas, pomeți), și începem să masăm fața, la început ușor și apoi ceva mai energic, cu mișcări drepte sau circulare potrivite fiecărei zone. Pentru ca masajul să fie unul eficient, trebuie ca el să fie executat corect și pentru asta trebuie să căutați pe internet care sunt exact mișcările pe care trebuie să le faceți în jurul ochilor, pe pomeți sau pe zona frunții sau a nasului. Găsiți inclusiv materiale video.

La mine masajul dura 5-10 minute. Vă zic sincer că nu am răbdare și timp de mai mult. După ce terminam masajul, clăteam fața cu apă caldă din abundență și eram gata de somn. În cele 6 zile eu nu am mai aplicat alt produs pe față seara, după masaj, pentru că oricât aș fi clătit tot erau urme de cremă pe fața și nu voiam să vin și cu alt produs și să simt fața încărcată.

Crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale de la Ayurmed3

Beneficiile masajului feței

Dacă tot sunt la capitolul spovedanie, e cazul să spun că masajul nu intră în rutina mea zilnică. Eu de obicei întind repede o cremă și am terminat. Masaj poate la 2 săptămâni :D. Voi să nu faceți ca mine pentru că masajul facial are multe efecte benefice:

  • stimulează circulația sangvină și producția de colagen prevenind îmbătrânirea
  • revigorează tenul
  • ajută la o mai bună absorbție a produselor cosmetice în piele
  • dă un tonus psihic foarte bun, mai ales dacă se face și cu un produs a cărui aromă vă încântă simțurile

Puncte pro la crema pentru masaj facial de la Ayurmed

  • Ambalajul cu 2 fețe – una în română și alta în engleză. Mare bilă albă pentru ingredientele scrise în limba română.
  • mirosul este plăcut și relaxant, chiar dacă mie mi-ar fi plăcut să fie mai intens. Mirosul persistă și după clătire.
  • textura grasă și foarte densă (se vede în poză că nu e nici gând să curgă din recipient când e întors invers) – asta e de bine pentru că o cantitate mică de produs este suficientă la o aplicare, chiar și pe tenul uscat (a testat-o și mama). Deci e spornică și 50 ml sigur îți ajung mai mult de o lună.

Crema pentru masaj facial cu extract de scorțișoară și curmale de la Ayurmed4

  • deși e grasă, nu e genul acela uleios, pe care să-ți alunece degetele și să nu poți masa pielea. Nu știu dacă există cuvântul ăsta, dar e mai mult ceroasă decât uleioasă.

  • nu a provocat iritații și nu dă semne că ar favoriza apariția coșurilor.
  • dimineața pielea este foarte plăcută la atingere, zic eu că netedă și catifelată. La riduri nu știu cum și dacă acționează direct pentru că 6 zile nu cred că pot face minuni. Oricum, orice cremă ar fi, aplicată cu masaj, n-are cum să nu aibă efecte pozitive asupra aspectului pielii, zic eu.

Puncte contra produsului

  • compoziția produsului: parabeni, parafină, polisorbat-80, monostearat de gliceril – nu-s cele mai sănătoase opțiuni. Eu nu-s chiar maniacă în verificarea ingredientelor, dar pentru cei care le analizează trebuia să precizez asta.
  • mirosul de scorțișoară care mă așteptam să fie mai puternic (poate și pentru că sunt îndrăgostită de aroma asta).
  • pielea rămâne parcă prea grasă, oricât ai curăța fața cu apă. Asta în cazul meu, pe ten gras. La tenul uscat lucrurile stau bine. La mine, după ce clătesc cu apă, fața mea se simte precum coaja unui măr ceruit, dacă știți senzația, și mie asta nu mi-a plăcut.

Concluzii


Pentru prețul de 18 lei, crema aceasta de la Ayurmed este un produs mulțumitor, mai ales dacă ai tenul uscat. Eu nu aș îndrăzni să o recomand și celor cu tenul gras pentru că eu însămi am decis să i-o dau mamei pentru că nu se pupă bine cu pielea mea. Nu în sensul că ar face probleme, dar nu-mi place mie senzația grasă care rămâne.

În schimb, ea poate fi folosită și pe corp și e super faină pe porțiunile foarte uscate, cum sunt coatele și călcâiele. Soțul meu a folosit-o și pe mâini, a masat mâinile bine dimineața, apoi a clătit bine și șters pentru a îndepărta orice urmă de grăsime și a constatat că mâinile i-au fost protejate la lucru (industria auto) și mizeria nu a mai pătruns în pielea crăpată.

Cei/cele care vreți să încercați această cremă, o puteți comanda de aici și aveți și o ofertă destul de tentantă, 2+1 Gratis. Cumpărați 2 creme și mai primiți una gratuit.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Livia Rada
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Foarte bun articolul! Nu am inteles de ce trebuie sa speli fata dupa masaj? Eu nu am facut asta niciodata. Nici la cursul de cosmetica nu am invatat asta. Asa scrie in prospect, sau?? Nu mai bine am sterge surplusul cu un servetel si am lasa, daca tot are atatea beneficii anti-agging, sa actioneze peste noapte? Eu, de exemplu am tenul mai uscat si putin gras in zona T, daca m-as spala dupa masaj ar trebui sa ma dau cu o alta crema. Cred ca produsul fiind foarte gras si destinat in special masajului, recomandarea mea ar fi sa il folosesti cam o data la 2 zile maxim. Cred ca daca mi-as lua aceasta crema, as folosi-o de cel mult 2 ori pe saptamana, doar pentru regenerare si stimulare sanguina si celulara. Multumim pentru review! Spor la testat?

    1. Scuze pentru raspunsul intarziat. Da, asa scrie in prospect, ca trebuie clatit. E ddestul de incomod pentru mine. In schimb, asa cum am zis si in articol, cu tot clatitul, produsul ramane pe fata, deci nu cred sa simti nevoia de crema. Depinde desigur de fiecare ten.

    • Tatiana Sorina
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Ce ieftine sunt si ce bune. Bun articol!

    • Valeria Chertes
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Cred ca miroase bestial si oferta este foarte buna.

    1. pentru miros eu i-as da nota 8/10.

  1. Noroc cu articolele astea, ne mai amintim si noi cat de benefic e un masaj facial.

    1. e benefic, dar cere timp și din cauza asta eu nu prea il practic. Voi sa nu faceti ce face popa!

    • ghelbere elena
    • 11/04/2017
    Răspunde

    Nu stiam ca exista o crema pentru masajul facial. Acum am aflat acest lucru si poate am sa o cumpar.

  2. Răspunde

    Este interesant sa cad câte beneficii are aceasta crema si ca prețul ei este unul atat de mic. Ar fi interesant sa o pot încerca si eu

  3. Răspunde

    E foarte interesant acest review. Si eu am tenul mixt si nu ma impac bine cu cremele si alte produse destinate ingrijirii tenului care sunt altfel decat matifiante :D. Insa am o prietena foarte buna care o sa se bucure sa afle de aceasta crema pentru masaj facial. Ei ii plac mult cremele care hidrateaza foarte foarte bine, atat pentru fata, cat si pentru restul corpului in general. Multumim pentru material, Cris! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares