Bec LED + baterie externa iPhone = MyCase

baterie externa

Sa nu-mi spuneti ca titlul articolului nu v-a adus aminte de zilele in care umpleati banca si caietul de formule de tipul x+y= love! De unde vine ideea acestui articol? Din doua nevoi diferite: una a sotului meu si alta a bunicului meu. Unul nu le are deloc cu internetul si cumparaturile(cel mai batran) si altul … e doar lenes si prefera sa lase totul in seama mea. Adevarul e ca ma si pricep si cred ca de-aia(asta ca sa ma „flatez” singura).

Dupa ultima deplasare in interes de serviciu, in care iPhone-ul l-a lasat in doua randuri fara baterie in momente in care nu se afla nici in masina sa il poata conecta la incarcatorul auto, nici prin preajma vreunei alte surse de curent electric la care sa apeleze, domnul Dragomir a solicitat o baterie externa de mare capacitate, ca sa fie sigur ca e mereu disponibil pe smartphone-ul lui de fite. Cine sa ii cumpere si lui, dragul de el, baterie externa daca nu nevasta-sa care cica oricum „e cea mai mare cheltuitoare din casa”?  Acum pe bune, daca eu cumpar de toate pentru toti, cum ar putea sta altfel lucrurile? Daca m-a suparat cu afirmatia asta, m-am facut si eu ca uit de bateria lui.

bec ledMa suna tataie. Tragedie curata: i-a venit factura la lumina 200 de lei si de la ce, ca el nu tine decat radio in priza si mai aprinde becul cateodata? Musai de la bec sa fie! Si si-a mai luat si becuri d-alea chioare de 25 de W, de mai bine si-ar cumpara lumanari ca tot asa de bine lumineaza. A vazut el la TV niste becuri economice bune si sa-i cumpar si lui. „Da’ becuri cu led nu vrei, ca stiu eu niste becuri led mytool si mai ieftine si mai bune?”. I-am explicat eu asa pe scurt in fizica mea de gradinita ca becurile led nu sunt toxice, consuma cu 80% mai putina energie electrica, dau lumina buna, suficient de puternica dar deloc deranjanta pentru retina si sunt rentabile ca pret daca stai sa te gandesti ca au durata de viata de pana la 25000 de ore.becuri eficientaMi-a dat mana libera sa imi fac de cap cu pensia lui si sa ii cumpar cateva becuri led de 12W, ceea ce e echivalentul a 75W ai unui bec clasic cu incandescenta, deci iti ofera lumina de care ai nevoie fara sa risti un infarct cand vine plicul de la firma furnizoare de energie electrica. Becurile LED MyTool sunt becuri eficiente, durabile si ecologice. Am pus patru becuri pe lista de cumparaturi pentru urmatoarea aprovizionare pentru bunici.

Acum cateva zile, ma suna sotul cam „crizat” ca iar il trimite firma in tara si ca m-a rugat sa ii cumpar baterie externa si pe mine m-a durut fix nicaieri, ca el iar o sa ramana fara baterie la telefon. Mda, daca tot m-a rugat asa frumos, am cautat rapid o baterie externa de 12000 mAh, compatibila cu iPhone-ul dar si cu aparatul foto si chiar cu telefonul meu Nokia si tableta. E ideala pentru calatorii si incarcari in regim de urgenta ale device-urilor de care nu ne putem lipsi.

Singura conditie e sa pleci cu ea incarcata. Partea si mai buna e ca permite incarcarea a doua gadgeturi simultan, avand doua porturi USB. Telefonul se incarca la fel de repede ca la priza normala. Indiferent unde te afli, daca telefonul sau tableta te anunta ca sunt pe punctul de ramane fara energie, scoti bateria externa, ii faci lipeala cu gadgetul tau si, gata, iti asiguri comunicarea continua cu cei de care ai nevoie. Aceasta baterie externa vine la pachet cu 3 mufe diferite, ceea ce o face compatibila cu iPod-urile, iPad-urile, iPhone-urile si telefoane precum Samsung, HTC sau Nokia. Am gasit-o la un pret bun.

Cred ca soarta a facut sa gasesc, fix pe acelasi site, si bateria externa si becurile led mytool, pe MyCase. De ce zic ca soarta? Pentru ca am avut noroc: nu ca n-am platit transport de doua ori pentru doua comenzi diferite, una cu becuri si una cu baterie externa, n-am dat nici un ban pe transport pentru ca la comenzile mai mari de 50 de lei, achitate online cu cardul, MyCase face cinste cu transportul. La fel si la plata prin ordin de plata, transfer bancar. Insa, e bine de stiut ca, daca m-as fi grabit foarte tare sa am produsele in aceeasi zi, le-as fi putut avea cam in 6-12 ore in Bucuresti, pentru o taxa de transport de 15 lei, care nu mi se pare deloc mare.

Ar trebui sa tii minte numele MyCase pentru ca niste becuri Led nu ti-ar strica nici tie! Unde mai pui ca au si niste promotii foarte faine la carcase si folii de protectie. Si, pentru orice comanda, primesti puncte de fidelitate, in functie de valoarea comenzii, puncte ce pot fi valorificate sub forma de discount la o comanda urmatoare. Rapiditatea livrarii produselor si calitatea lor, imi garanteaza ca vor exista comenzi viitoare.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Balaban Violeta
    • 27/11/2014
    Răspunde

    pentru a face unele economii e bine de stiut si utile becurile,la fel fac si bunici mei…pun becuri economice

    • STINGACIU DANIELA
    • 27/11/2014
    Răspunde

    Pentru a economisi ma arunc si eu sa cumpar cateva becuri led avand in vedere ca factura mea e de aproape 500 de ron,probabil ca suma asta i ar cauza un infarct bunicului tau DOAMNE FERESTE. Musai sa mi comand macar 5-6 becuri economice macar de s ar schimba suma bilunara de la factura cu 10%. Mersic de pont

  1. Răspunde

    Habar nu aveam ca exista becuri din astea si ce fac, cu toate ca sunt mult mai tanara decat bunicul tau. Oricum o sa-mi cumpar si eu vreo 4 bucati.
    Cat despre bateria externa, am primit una cadou si ma gandeam ce naiba sa fac cu ea pentru ca nu-i vedeam deloc utilitatea, pana cand ma lamurit iubitul meu, care e pasionat de tehnologii.

    • Aluculesei Brindusa
    • 27/11/2014
    Răspunde

    as dori si eu cateva becuri ,te rog trimite un bax ceva sa ma scape de factura la energie care arata cat o zi de post 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 27/11/2014
    Răspunde

    Astea sunt bune,mai faci economie si lumineaza destul de bine,si eu folosesc.

    • Yonela Mihaela
    • 27/11/2014
    Răspunde

    E bine ca te lasa pe tine sa faci cumparaturile asa nu se poate pune problema sa cumpere ceva care sa nu fie bun.

  2. Si sotul meu cumpara becuri economice,prin toata casa avem becuri de acest fel 😛 si suntem foarte multumiti…atat de faptul ca avem lumina si nu ne dor ochii cat si de faptul ca se cunoaste si la factura EON 😉

  3. Răspunde

    Asadar d-nul Dragomir mai face si figuri dupa ce are personal shopper 😀
    Am vazut si eu pe la Tv ca e bine sa ai o astfel de baterie cand ramai in pana si nu ai unde incarca tel, insa in cazul sotului meu, care are un tel heavy duty nu cred ca e cazul 🙂 il incarca o data la 15-18 zile. Atat de mult il tine baterie incat si uita sa il mai incarce uneori 😯

    • Fedeles Liliana
    • 29/11/2014
    Răspunde

    Inca nu am inceput sa folosesc becuri economice dar cred ca sunt foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares