Internet mobil pe Neura WiFi

Mi-a pus Dumnezeu mana in cap si am castigat o tableta. E vorba de Neura WiFi de la Evolio. E prima data cand am acces la un astfel de gadget asa ca nu prea am cu ce face comparatie dar sunt multumita de ea pana la un punct. Si ma refer aici la setarea internetului mobil pe tableta. Aveam nevoie sa iau tableta intr-o deplasare si detin un stick de internet mobil de la Digi RDS. M-am gandit ca vor fi de ajuns cateva setari si voi avea net acolo unde am nevoie.
 
Da’ de unde? Dupa indelungi cautari pe Google si urmat sfaturi din cateva articole care pareau mai bine documentate, am ajuns la concluzia ca nu vrea si pace. Dupa stick nu vrea pentru ca soft-ul de autoinstalare este recunoscut doar de Windows si nu a facut ,deocamdata, cunostinta cu Android. Am observat, apoi, ca tableta mea are si slot sim si m-am gandit ca asa ar trebui sa functioneze. Gresit, din nou. 
 
Am sunat la relatii cu clientii la Evolio si am rezolvat problema. Nu voi avea internet mobil pe modelul asta de tableta decat daca achizitionez un anumit model de stick si doar daca merg la service ca sa mai puna pe ea nu stiu ce soft sau cu cartela apeland tot la serviciile dumnealor contra unei sume modice, reprezentand doar jumatate din valoarea tabletei si anume , vreo 500 de lei.
 
Care e concluzia mea? Tableta o voi folosi doar la mine in sufragerie sau in locuri unde exista internet wireless si sunt foarte multumita ca are o gaura in plus (slotul sim) fara nici un fel de functie practica, exclusiv de design 🙂 .

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares