De unde mi-am luat cele două brățări handmade pe care le port zilnic?

N-am purtat dintotdeauna brățări. Nu că nu-mi plăceau, dar eu eram mai degrabă omul inelelor și al cerceilor. De-a lungul anilor, am primit cadou câteva brățări fantezie, destul de frumoase, dar nu le-am putut purta niciodată, pe unele pentru că aveau închizători metalice și eu sunt alergică la metale, pe altele pentru că îmi erau mici (sunt destul de osoasă și mai mult decât pufoasă și majoritatea brățărilor sunt foarte mici).

De jumătate de an port zilnic aceste 2 brățări (mărțișorul e doar pentru luna martie).

brățări handmade pietre semiprețioase

N-a să vă ascund faptul că nu am cumpărat aceste brățări, ci le-am primit cadou în urma unei colaborări cu cei de la bratari-handmade.ro. Asta nu modifică în niciun fel datele problemei, doar că mi se pare ok să precizez treaba asta de la început.

Probabil că unii dintre voi deja strâmbați din nas și vă spuneți că iar am venit să mă laud că am descoperit America, să laud site-ul ăsta aiurea, când mai sunt alte zeci de magazine care fac același lucru: vând brățări. Ei bine, nu. Nu sunt multe site-uri ca ăsta și am și argumente.

Nu doar vând, ci și produc

Da, toate brățările de pe bratari-handmade.ro sunt creațiile lor. În spatele site-ului stau niște tineri frumoși care au transformat în afacere o pasiune și asta se vede. Nu sunt brățări produse pe vapor în China, cumpărate de acolo cu 1 dolar și vândute aici cu 10. Știți că urăsc oamenii care fac treaba asta.

Mă mândresc cu brățările mele pentru că sunt produse în România de 2 români. Nu dau pe afară de patriotism, dar de ce să nu susținem noi producătorii români și economia noastră?

Materialele folosite sunt de calitate

Ați văzut cum se scămoșează și se deformează mai toate brățările textile de pe piață? Ale mele eu jumătate de an și chiar le-am purtat. Se vede, în poza cu orhideele, că arată ca noi. Textilele utilizate de producătorii noștri sunt bine alese, după mai multe încercări și perioade de test, astfel încât să nu se scămoșeze sau decoloreze în 2 luni.

La fel, pietrele alese pentru brățări sunt pietre naturale care nu își schimbă culoarea. Toate produsele pe care le vedeți aici, la categoria brățări pietre semiprețioase, vin însoțite de certificat de autenticitate care să ateste că nu ați cumpărat plastic colorat în loc de pietre cu puteri magice.

Lucrătură manuală de calitate

Absolut toate brățările de pe site, fie că vorbim despre brățări cu pietre sau brățări din piele, sunt lucrate foarte atent, manual. Împletiturile sunt foarte atent finisate. nu găsești noduri la lipituri la secundă, foarte proaste, care să se desfacă după câteva purtări.

Aveți mai jos o galerie foto cu brățările mele, ca să vă faceți o idee mai clară despre calitatea produselor de pe acest site.

Această prezentare necesită JavaScript.

Peste 500 de brățări handmade din care să poți alege

Nici din punctul ăsta de vedere nu se aseamănă cu alte site-uri. Eu n-am mai găsit nicăieri atâtea modele de brățări. Sunt peste 400 de produse online. Poate chiar prea multe, dacă stau să-mi aduc aminte cât am stat pe site până mi-am ales 2 modele. E foarte greu să alegi pentru că sunt multe produse, toate frumoase, fiecare îți inspiră ceva sau se potrivește cu ceva din garderoba ta și parcă ai vrea să iei acasă măcar jumătate dintre ele. Oferta este bogată atât la brățări de damă cât și la brățări bărbați. Nu cred că poate ieși cineva de pe site spunând că n-a găsit nimic pe placul său. E imposibil.

Brățări pentru orice personalitate și ocazie

Indiferent că vrei să cumperi o brățară din piele pentru tine, care ești mai pe genul clasic, una cu pietre semiprețioase pentru mama, care e pasionată de terapiile alternative, sau vrei să faci un cadou unicat cuiva care adoră să poate brățări handmade, aici e locul în care trebuie să cauți. Găsești brățări fashion numai bune pentru a pune în valoare ținutele moderne, brățări shamballa care sunt adevărate talismane, brățări pentru cupluri (în caz că vreți să purtați amândoi brățări la fel) brățări cu cristale Swarovski, gata să dea un plus de strălucire în momentele speciale, și brățări Kundalini, trezitoare de energii și purtabile chiar la ținute office pentru că sunt foarte discrete și nu sar în ochi.

Pot personaliza brățările

Care să fie cheia succesului în zilele noastre, dacă nu personalizarea? Nimic nu ne place mai mult decât să purtăm haine sau accesorii personalizate în funcție de preferințele noastre.

Dacă te uiți la secțiunea brățări piele și vezi un model care îți place, dar l-ai prefera pe altă culoare, e foarte simplu: iei legătura cu magazinul și îi rogi să facă acel model pe culoarea dorită de tine. Te asigur că nu vei fi refuzat.

La fel și în cazul brățărilor cu pietre semiprețioase. Doar nu o să porți aventurin, care nu e piatra ta, doar pentru că îți place modelul brățării. Se poate face același model și cu onixul pe care îl adori și îți dă starea de bine de care ai nevoie.

Poți avea orice mărime de brățară

Dacă mai sunt alte doamne care au încheieturile groase, la fel ca mine, ar trebui să știe că cei de la bratari-handmade.ro confecționează brățările în orice mărime dorită. Asta e un alt avantaj al cumpărării de la omeni care și produc, nu fac doar comerț. Ai mai multe mărimi disponibile la fiecare produs (găsești pe site, în partea de jos, un ghid care să te ajute să stabilești măsura potrivită) și, chiar de ai avea nevoie de brățări mai lungi de 21 -22 de centimentri, tot se rezolvă. Se plătește puțin în plus, dar măcar ai o brățară care nu te strânge!

Prețuri corecte și transport ieftin

N-am zis prețuri mici, da? Nu sunt brățări ieftine. Brățările ieftine sunt alea despre care vă spuneam eu că mâine nu mai arată cum arătau ieri. Nu sunt nici scumpe. Cea mai ieftină brățară de damă costă 9 lei și cea mai scumpă 150 de lei. Au produse pentru orice buzunar și nici transportul încarcă foarte mult factura. Costă doar 9 lei oriunde în țară.

Pe scurt, Bratari-handmade.ro e un site pe care trebuie să-l ții minte pentru când vei vrea să-ți cumperi o brățară unicat made in România sau pentru când vei dori o brățară personalizată pentru un prieten. Ai materiale de calitate, prețuri corecte, orice măsură disponibilă, modele pe alese, deci suficiente avantaje ca să nu-i uiți numele și adresa.

Colegii bloggeri au însă un motiv în plus să viziteze bratari-handmade.ro. Căutați în footer-ul site-ului detalii despre programul propriu de afiliere și o să vă placă ce veți citi. Este o oportunitate foarte bună de câștig. Dau comision 20%.

Cititorii mei să nu-ți facă griji totuși! Acest articol nu conține linkuri afiliate, deci pot accesa linkurile liniștiți 🙂

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 06/03/2017
    Răspunde

    Sunt minunate, imi plac foarte mult si cum sunt si eu mai pufoasa foarte greu imi gasesc.Imi caut si eu.

  1. Răspunde

    Si eu am doua bratarele de la ei care imi sunt foarte dragi. Bratari-handmade.ro poate fi o alternativa buna daca doresti sa oferi un cadou deosebit cuiva drag. In plus trateaza mereu cu seriozitate fiecare comanda, sunt deschisi la propuneri si foarte amabili. 🙂

  2. Răspunde

    Eu, ca si tine, eram o mare iubitoare de cercei si din cand in cand inele. In ultimul timp am inceput sa mai port si bratari. Fetita mea poarta si ea bratari hand made care are o initiala. Am inceput sa apreciez ca materialele folosite trebuie sa fie de calitate si sa nu se scamoseze! Este foarte important. Bratarile tale sunt tare simpatice si modelul asta nu il am

  3. Nu eram mare fan bratari nici eu. Am inceput sa imi comand bratari hand made la comanda, apoi am descoperit modele dragute la Swarovski, acum sunt fan Fossil, cine stie ce mai urmeaza?!
    Dar accesoriile nu ne trebuie sa ne lipseasca indiferent de eveniment. eu le port zi de zi.

    1. eu n-am purtat bratari din liceu cred. Am redescoperit placerea de a le zdrangani cand le-am primit pe acestea 2.

    • Dana Lia
    • 06/03/2017
    Răspunde

    Eu nu port decat aur/argint..mediul in care lucrez e barbatesc si am primit o remarca negativa cand purtam hand-made..Misogini..

    1. bietii de ei…

  4. Răspunde

    Eu nu port bijuterii din aceleasi probleme: alergii la metale. Dar ce bine arata ale tale!!!

    1. si sunt fara pic de metal 😛

    • ghelbere elena
    • 07/03/2017
    Răspunde

    Ca bijuterii port doar cercei si verigheta dar imi plac enorm cele hand made pe care le cumpar pentru a le oferi cadou persoanelor dragi mie si care stiu sigur ca le vor purta si admira.

    1. trecem peste verigheta 😀

    • Barbalata Mirela
    • 07/03/2017
    Răspunde

    Si eu port bratari desi mai rar. Tin cont insa de tinuta din ziua respeciva dar si de sezon. Nu am luat online pana acum ci direct din magazin 😉 🙂

    1. eu nu prea le asortez, recunosc 😀

    • Lamiita Petre
    • 07/03/2017
    Răspunde

    Mi-a ramas sufletul la ele, le-am sucit pe toate partile, greu sa alegi ceva daca e sa te rezumi doar la frumusetea lor, nu ai cum fiindca toate sunt superbe, asa ca voi face alegerea in functie de simbolistica. Imi doresc tare mult sa achizitionez si eu una, doua macar. Am vazut si programul de afiliere, tentant.

  5. eu nu sunt fan bratari, dar cui ii plac… e o alegere ok.

    • nicolae claudia
    • 10/03/2017
    Răspunde

    sunt foarte frumoase. si eu eram candva mare iubitoare de cercei si lantisoare la gat..dar acum cand sunt tot timpul pe fuga, nu mai am timp de ele..dar mi-ar placea si mie o astfel de bratara 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares