Se poartă personalizat. Se poartă Printado

sacose si tricouri personalizate Printado

Intotdeauna mi-au plăcut produsele personalizate. Te fac să te simți special, dacă nu cumva chiar unic, îți dau o stare de bine, atrag priviri, ba chiar produc zâmbete, dacă vorbim despre produse personalizate cu mesaje sau imagini haioase. Nu-i de mirare că, de multe ori, când am de ales un cadou, mă gândesc la ceva personalizat. Așa se face că și luna asta, când am avut de cadorisit doi oameni dragi mie, am mers pe varianta tricouri personalizate. Pe lângă altele, fiecare dintre ei a primit și câte un tricou cu mesaj. Pe ele vreau să vi le arăt astăzi. Plus două sacoșe personalizate, pentru mine și Mr. Că nu se putea personalizare fără noi!

Pentru că la ultima personalizare am ales un centru din Vulcan Value Center, care m-a cam dezamăgit, am căutat ceva nou. Sigur că-mi doream calitate, dar și un preț accesibil. Le-am găsit pe amândouă la Printado.ro. Plus încă ceva – un sistem tare fain de personalizare. Spre deosebire de alte site-uri, unde poți doar alege modelul și adăuga tricoul în coș, urmând să fie imprimat cu acel model sau mesaj, la Printado personalizarea este ridicată la rand de artă. Se pot schimba culorile mesajului sau imaginii inițiale, se pot face printurile mai mari sau mai mici, se pot adăuga cliparts, efecte sau propriul text care să completeze designul propus de ei. Asta mi-a plăcut mie foarte mult. Și tot procesul este unul foarte simplu și intuitiv.

tricou personalizat haios

Pentru unul dintre tricouri am ales pentru față mesajul Amazing in bed. I can sleep for hours, iar pentru spate o reinterpretare a logoului Lacoste, un crocodil sub care scrie Pacoste. Am schimbat ceva prin culorile de pe față și iată ce model de tricou personalizat am obținut! Vă asigur că nu doar sărbătoritul l-a apreciat. E genul de tricou care atrage priviri și face oamenii să zâmbească, ceea ce este mare lucru în lumea asta tot mai grăbită și tristă.

tricou personalizat legendele sunt nascute in aprilie

Al doilea tricou are pe spate mesajul Mi-au trebuit 30 de ani să arat așa de bine, iar pe față un model foarte simpatic dintre cele puse la dispoziție gratuit de Printado, Legendele sunt născute în… Poți modica luna cu cea dorită de tine și poți schimba culorile. Nu uita niciodată de asta! Designul inițial era negru, eu am ales un albastru pentru că se potrivea mai bine preferințelor viitorului posesor de tricou personalizat.

Se pot personaliza tricouri pentru bărbați și femei, dar și pentru copii. Au destule designuri drăguțe și pentru categoria aceasta de vârstă. Plus că puteți veni cu propriul model. Dacă cel mic vrea tricou personalizat cu nu–știu-ce personaj din desene animate, echipa Printado îi va îndeplini dorința rapid. Și, pe lângă tricouri, mai puteți personaliza și sacoșe, așa cum am făcut și eu, că tot mă lupt cu mine însămi, de mai multe luni, să nu mai uit să-mi iau sacoșă de acasă când plec la cumpărături.

sacose personaizate cu mesaje

Prima sacoșă personalizată aleasă a fost pentru mine, cea cu mesajul Mergem înainte că înainte era mai bine. Soțul m-a prins în timp ce-mi alegeam modelul și a zis că vrea și el sacoșă. I-am cerut să-și aleagă model și a zis că vrea să fie surpriză. Surpriză a și fost să primească în dar o sacoșă personalizată cu mesajul N-am nevoie de Google. Nevastă-mea le știe pe toate. De-acum toată lumea știe ce nevastă deșteaptă și ce viață grea are el.

Cea care poate nu se vede uneori în poze este calitatea produselor. Tocmai de aceea am ales să fac și 3 poze de detaliu pentru a vă arăta că materialul (atât la tricouri, cât și la sacoșe) este bumbac 100% și că printurile nu sunt din acelea urâte, cauciucate, care se cojesc în timp. Este un material subțire, dar rezistent, tricourile fiind foarte plăcute, moi, la atingere. Cusăturile sunt bine realizate. Sacoșele duc mai mult decât mă așteptam pentru că nu au cusătură pe fund. Sunt făcute dintr-o bucată.

detaliu print tricou
tricouri personalizate 100% bumbac
detaliu print sacosa

Sfatul meu este să fiți întotdeauna atenți la material și calitatea/tehnica de imprimare când vreți să personalizați textile. Altfel, oricât de frumoase ar fi niște tricouri personalizate la prima vedere, nu vor putea fi purtate prea mult. Gândiți-vă că nu le faceți pentru o zi. Ele trebuie și spălate și după spălare să arate la fel de bine. Printado.ro este recomandarea mea. Satisface toate exigențele în materie de aspect și calitate, fără să-ți facă portofelul să plângă.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Imi plc la nebunie tricourile personalizate! Am fcut și eu unul anul trecut cu 30 de ani și sărbătoritul a fost chiar super incantat!

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Sa vedem ce mesaj imi pun mie cand voi face 40 :))

  2. Răspunde

    Imi plac tare mult sacosele si mi-as dori si eu una. Macar :))
    Cea cu textul despre Google e super misto :))

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Mai ales daca ai un sot care accepta sa o poarte.

    • Nicolae Claudia
    • 15/04/2019
    Răspunde

    Si mie imi plac produsele personalizate. Si mi se par si un cadou potrivit pentru orice membru al familiei sau prieten

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Mai ales cele haioase pentru prietenii care stiu de gluma.

    • Lamiita Petre
    • 15/04/2019
    Răspunde

    Fooooarte inspirate mesajele tale, si sunt convinsa ca si celui mai tist, ii aduce un zambet pe fata, desi, sacosa aia a lui Dan, pare sa nu ii prea surada.Sa fie motivul ca e nevoit sa recunoasca public asta? 😀 Daca mie, care de obicei sunt tare ciufuta, m-am distrat copios cand le-am vazut.

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Mda, e atat de haioasa incat au furat-o toti necioplitii de pe net.

    • Valeria Chertes
    • 15/04/2019
    Răspunde

    Îmi plac foarte mult mesajele de pe tricouri mulțumim pentru recomandări.

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Multumesc si eu pentru aprecieri.

    • mihaelanistor
    • 17/04/2019
    Răspunde

    Vreau sa imi fac si eu niste tricouri cu logo-ul blogului, si chiar ma intrebam daca rezista la spalat, bine de stiut ca Printado e safe.

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Ce idee buna asta cu tricoul cu logo! mie nu i-a dat prin cap.

    • dumitrescu elena
    • 17/04/2019
    Răspunde

    imi plac mesajele ,nu stiu daca sotul meu ar purta un tricou cu mesaj haios dar sacosele sunt super tari ,mi–ar place si mie o sacosa cu textul …Google

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Numai sa ai grija sa nu o pui pe FB, ca te trezesti cu ea pe toate grupurile si paginile de bascalie.

    • Ramona Gheorghe
    • 19/04/2019
    Răspunde

    Sunt tare dragute printurile alese de tine. Sunt de efect si arata senzational de bine. Cel putin sacosele alea sunt dementiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares