Tian iți garantează dreptul la frumusețe

aparate de îngrijire personală

 Se naște un copil și rudele și prietenii merg să îl vadă la maternitate. „Să va trăiască! E tare frumos!”. Din prima zi suntem catalogați că fiind frumoși sau nu. Frumusețea face și desface, închide sau deschide uși, cucerește suflete, dă aripi sau taie avântul. Eu nu m-am considerat niciodată frumoasă. Nu în sensul de frumusețe de la mama natură care să dea oamenii pe spate. Dar am investit în îngrijirea mea, în sănătatea și frumusețea corpului meu. Anul acesta împlinesc treizeci de ani dar nimeni nu îmi da vârsta aceasta. Poate o fi și rezultatul firii mele copilăroase dar mai am un aliat de nădejde în menținerea tinereții și a sănătății, produsele TianDe. Am spus „DA” acestor produse minunate, născute din cunoștințele medicinei chinezești, dezvoltată de mii de ani, bazată pe puterea plantelor și a elementelor naturale. Chinezii și tibetanii, au găsit încă din antichitate cele mai bune tratamente pentru sănătate și frumusețe. Din înțelepciunea lor și din ingrediente naturale precum grăsime de șarpe, ginseng, ghimbir, aur, argint, floare de lotus s-au născut produsele Tiande, cosmetice-tratament. Sunt produse moderne, născute în laboratoare, făurite din plante cultivate în zonele curate din China și Tibet, culese în perioadele cele mai propice, nesintetizate chimic. Sunt produse și cosmetice bio care dau sănătate, energie, frumusețe și longevitate. În limbă chineză, „Tiande” înseamnă perfecțiune cerească, o perfecțiune spre care,mai ales noi femeile, tindem.

Soartă n-a fost darnică deloc cu mine. Mi-a dat un ten sensibil cu probleme, un păr care îngrășa rapid și face mătreață și un metabolism leneș care face copul să asimileze totul sub formă de grăsime inestetică. Primul produs pe care l-am încercat a fost suplimentul bioactiv boabe de cafea chinezești. O vedeam de câteva zile pe o colegă că nu mai merge cu noi la cafea și bea ceva din termosul ei roșu. Văzând că se diminuaseră considerabil și niște pete de pe zonă decolteului pe care medicul le pusese pe teamă unei afecțiuni a ficatului, am întrebat-o ce minune are în termos. Mi-a povestit despre boabele de cafea chinezești, despre efectul lor detoxifiant asupra organismului și despre faptul că o ajută să regleze nivelul colesterolului și să scadă în greutate. Primele două zile am băut de la ea această infuzie de Bioactiv Boabe de Cafea chinezești, apoi mi-am cumpărat și eu. Mi-am luat adio de la constipație și am părăsit cafeaua clasică.

Atunci am intrat eu prima oară pe Tian.ro. O luna mai târziu, am decis să încerc și șamponul și balsamul anti-mătreață cu extract de Panax Ginseng. Ginsengul din compoziție m-a convins să îl comand pentru că știam că activează circulația sangvina la nivelul scalpului și oxigenează eficient părul. Mineralele și provitamină B5 și-au ținut promisiunea de a hrăni firul de păr și a-i da rezistentă și elasticitate iar mentholsulfatul dădea acea senzație de răcoare și de bine, pe un scalp care înainte era mereu iritat. Pot să va spun doar atât: cine nu scăpa de mătreață cu acest șampon și masca tratament, trebuie să ia în calcul că mătreață poate fi reacția corpului la un stres puternic și prelungit sau chiar o moștenire neplăcută de familie.

atelierulfamiliei.ro

În vreme ce admirăm în oglindă aspectul părului nostru, al meu si al Mihaelei, am mai avut o revelație. Am felicitat-o pentru tenul ei perfect care nu necesită fond de ten care să se vadă că o tencuială pe față. Când mi-a zis că de fapt e data cu fond de ten, nu îmi venea să cred. Era fond de ten bio. Eu fără fond de ten nu trăiesc, simt că nu pot să respir fără el, simt că toată lumea se uită la vreun por sau la vreun mic semn și îl dezaproba. Mai bine să se vadă fondul de ten și să nu se vadă imperfecțiunile. Dar să nu se vadă nici unul nici altul, ci doar un ten perfect, asta nu mă gândeam că e posibil. Tian mi-a arătat că se poate cu ajutorul unui fond de ten cremă cu placentă, produs cosmetic bio. Are la bază alge și placentă de ovine, maschează imperfecțiunile, oferă protecție UV și chiar mai mult. Uneori mă irităm de la vechiul meu fond de ten. Cu fondul de ten TianDe nu am pățit asta niciodată. E foarte delicat cu tenul meu sensibil cu tendințe de îngrășare și lasă pielea hidratata și catifelată și nu numai că nu îmbătrânește pielea dar chiar încetinește procesul de îmbătrânire și reduce petele și pistruii. De la ei mai folosesc și alte cosmetice bio, precum loțiune tonică pentru ten sensibil și parfum. E singurul parfum care nu îmi da mâncărimi de piele. Mamă zicea că m-am născut că să trăiesc într-un glob de sticlă. Uite că se poate și fără glob de sticlă dacă ai produse potrivite de îngrijire internă și externă.

Cu părul am rezolvat, fondul de ten e bine la locul lui, dar mai lipsește ceva. Un zâmbet de care să nu îmi fie rușine. Am început să folosesc gelul de dinți Natural Bamboo Salt și medicul a observat că gingiile mele nu mai sângerau de la prima atingere. M-a întrebat ce folosesc, i-am spus și m-a incurajat sa continui. După detartraj, am continuat să folosesc gelul asta cu extract de bambus și rezultatul este că, deși am aceleași obiceiuri alimentare proaste, în două luni s-a depus mult mai puțin tartru decât se depunea în mod normal pe dinții mei.

Nici acum nu mă consider vreo mare frumusețe dar mă simt altfel. E o stare de bine și de încredere în mine. Mă uit în oglindă și văd un ten fără pete, dar nu îl simt încărcat și nu am tendința să mă scarpin de la vreo iritație. Pot să port bluză neagră fără teamă că mătreața o „imbulineaza”. Pot să aplic parfum, cum ne îndeamnă Coco Chanel, în zonele în care doresc să fiu sărutată, fără teamă că atunci când el se va apropia să atingă cu buzele acel loc, va da de vreo iritație produsă de un parfum chimic. Acum am produsele mele cosmetice bio pe care le folosesc cu încredere și știu că tot ce am nevoie în materie de creme, loțiuni, măști, demachiante, șampoane, balsamuri și produse de make-up, găsesc pe Tian.ro. Eu am ales produsele de pe Tian, fiind foarte încrezătoare în tainele medicinei orientale și sunt mulțumită pentru că ele îmi aduc frumusețea, prin îngrijirea delicată a tenului meu sensibil. Le recomand tuturor pentru că produsele bio sunt singurele care garantează frumusețea atâta pe termen scurt cât și pe termen lung. Frumusețea te face fermecătoare iar farmecul aduce succes. Am dreptul la frumusețe și Tian îmi garantează acest drept!

Fii frumoasa cu produse cosmetice bazate pe rețete tradiționale orientale și produse naturale! Tian nu te va dezamăgi!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares