Corturile de joaca disponibile pe IlBambino.ro ideale pentru aventurile din concediu

un cort de joaca este ideal pentru cel micCorturile de joaca sunt printre jucariile preferate de cei mici. Atrasi fiind de aventuri si de tot ceea ce implica necunoscutul, cortul pentru copii va fi modul prin care parintii le va satisface dorintele prichindeilor.

Parintii „cool” sunt cei care se implica in activitatile copiiilor lor! Organizati o noapte de aventura si iesiti in aer liber sa urmariti stelele si sa faceti un foc „de tabara”, spuneti povesti si mancati fructe si legume pe care mami si tati „le-au luat din copaci”. Asigurati-va ca vremea va fi buna, nu va ploua, iar temperaturile vor fi destul de ridicate.

Organizand aceasta noapte plina de aventuri cei mici vor fi incantati si fericiti, nimic nu este mai important pentru un parinte decat satisfactia ca prichindelul zambeste!

Nu uitati sa faceti multe poze! Nu se stie cand veti mai repeta aceasta experienta!

Faceti o lista cu ceea ce trebuie sa luati cu voi! De pe aceasta lista nu poate lipsi cortul de copii, ca aventura sa fie aventura trebuie sa aiba cortul lui personal!

Cortul pentru copii se achizitioneaza de pe IlBambino.ro pentru ca aici le gasiti la preturi accesibile

Cortul pentru copii este ideal pentru o excursie de acest tip. Dar se pot tine si in camera copilului pentru ca nu ocupa mult spatiu si se vor potrivi perfect cu design-ul camerei.

IlBambino.ro este un magazin online ce ofera produse care vor facilita cresterea copilului. De asemenea, pe IlBambino.ro veti gasi disponibila si o gama variata de corturi de joaca pentru copii.

Iata cateva modele de corturi pentru prichindei pe care le veti regasi pe site:

  • Cort pentru copii cu diverse desene – variate personaje din desenele animate si multe altele se regasesc in aceasta sectiune, astfel incat parintii sa-i poata gasi prichindelului ceea ce prefera
  • Cort de joaca pentru copii cu 100 de bile – pentru un plus de distractie atunci cand achizitionati un astfel de cort veti primi si 100 de bile. Copiii il vor adora si isi vor dori sa petreaca cat mai mult timp in acest cort cu bile
  • Corturi in diferite forme – in forma de casuta sau in orice alta forma, Il Bambino stie cum sa-i incante pe prichindei

Alegeti unul, sau mai multe, dintre corturile de copii si incepeti distractia!

Aventura si activitatile in familie pot incepe, acum nimic nu va mai sta in cale!

Cortul de joaca: distractiv, online si ieftin

Prin joaca copiii asimileaza mult mai rapid cunostintele! Daca pana acum nu ati organizat o excursie cu cortul, acum este momentul.

Cortul de joaca pentru micuti se poate achizitiona online de pe IlBambino.ro, astfel veti economisi timp, dar si bani pentru ca acest magazin online ofera preturi avantajoase. Transportul se va face intr-un timp scurt, iar familia voastra va fi pregatita sa descopere o noua aventura.

Fiti un parinte cool si alegeti unul dintre corturile pentru copii! Nu trebuie decat sa intrati pe platforma online Il Bambino si sa achizitionati un cort de joaca online disponibil la preturi accesibile.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Lamiita P
    • 16/07/2016
    Răspunde

    😀 Mi-ai adus aminte de cand eram mica si nu mi-a mai fost util patutul de bebelus care era din lemn, iar parintii l-au scos afara undeva in curte. Sun patutul acela era „casuta ” mea unde ma jucam. Aveam un pres inauntru, vase de jucarie in care gateam, papusa, eram sefa. Ma gandesc daca aveam un cort din asta.

    • Daniela Dodoi
    • 16/07/2016
    Răspunde

    M-as juca si eu in aceste corturi dar sa am anii copilăriei ca pe vremea mea nu erau…

    • Aida Dolce
    • 16/07/2016
    Răspunde

    Daca ai sti cate dorinte au cei mici..si cate ti ai dori sa le cumperi si nu reusesti..si ce spatiu ti ar trebui pt cate vor ei!

    1. Răspunde

      imi cam imaginez. Este clar ca nu le putem oferi totul.

  1. Dupa cum arata, cred ca ar fi ideal pentru un bebe!

    • Barbalata Mirela
    • 16/07/2016
    Răspunde

    Dragi parinti poftiti la cumparaturi 😉
    In ziua de azi gasesti diverse jucarii pentru toate gusturile. Bani sa fie

    • stoica claudia
    • 17/07/2016
    Răspunde

    Multumim frumos ,o sa ma uit si eu un pic pe acolo !

    • ghelbere elena
    • 17/07/2016
    Răspunde

    Cand eram copil in vacanta la tara faceam in gradina cort cu niste bete imfipte in pamant iar deasupra puceam un cearsaf.

    • Nicolae Claudia
    • 17/07/2016
    Răspunde

    Sigur o sa-i cumpar si fetitei unul, dar cand o sa creasca putin mai mare..acum e prea mica

    • Rox
    • 17/07/2016
    Răspunde

    Cucu-bau o sa capete si mai multa importanta! Sunt sigura ca se va ascunde de noi toata ziua!:) Dar o vom ajuta si sa-si creeze un spatiu doar al ei. 🙂

    1. Răspunde

      s-ar putea sa nu mai vrea sa iasa din el, ca sa stii 😛

  2. Răspunde

    Sunt foarte interesante corturile pentru copii. M-am intors recent dintr-o scurta vacanta unde am vazut un astfel de cort. Asta mi se pare a fi o achizitiebuna pentru copii, spre deosebire de alte prostii care exista pe piata pentru ei. Cu siguranta as cumpara un astfel de produs. Deocamdata nu am copil, deci nu pot sa vorbesc de achizitie la prezent 😀 poate doar daca fac cadou.

    1. Răspunde

      Nepoata-mea este inca destul de mica dar ma gandesc cu groaza ca o sa se faca mare si o sa vina sa ceara tot ce nu ii cumpara parintii 😀

    • dumitrescu elena
    • 17/07/2016
    Răspunde

    chiar acum cateva zile fetitei mele in curte la tara i/au facut bunicii un cort de joaa ,mai rudimentar ,dar super interesant pentru copii,iar in casa fetita facea din scaune cu o patura pusa peste si ce interesant era ,cu lanterna ,cu pernita,cort in toata regula

    1. Răspunde

      foarte frumos! Bunicii intotdeauna le fac pe plac celor mici.

  3. Răspunde

    Daca as sti ca sta locului si nu as mai fugi dupa ea as cumpara si eu unul. Doamne …. este atat de neastamparata ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares