Pledoarie pentru bijuterii din pietre semipretioase kolok

întreținerea bijuteriilor placate cu aur

Dupa articolul de saptamana trecuta despre bijuterii kolok si tinute, o amica m-a intrebat de ce pe site bijuteriile sunt mai ieftine decat in magazinul de unde isi cumpara ea de obicei podoabele. Era suspicioasa ca materialele ar fi proaste de sunt asa ieftine, ca nu prezinta garantie si ca se poate trezi ca a comandat ceva si primeste o bratara a carei culoare sau inchizatoare nu corespunde pozei. Am sa ii ofer un raspuns in scris la cateva din intrebarile puse, construind o pledoarie pentru achizitionarea de bijuterii de pe acest site.

1. Pret corect de importator direct 

 Da, bijuteriile Kolok sunt mai ieftine pentru ca firma vinde ceea ce importa direct. Nu exista un alt intermediar care sa adauge costuri suplimentare. Ca si la castraveti. Pleaca din Tucia cu un pret, vanzatorul din en-gros pune un adaos, supermarketul mai pune si el pe al lui si iaca s-au scumpit cam tare castravetii. Tot asa sta treaba si cu bijuteriile. Dar ele sunt de aceeasi calitate, numai lipsa intermediarului le face mai accesibile domnitelor dornice sa le poarte.

2. Discount 5% peste valoare cos 200 lei si 10% peste 400 lei 

 Poti obtine reduceri semnificative daca setul pe care il cumperi e mai scump sau chiar poti apela la un alt truc. Te cuplezi la comanda cu 2-3 prietene si in felul acesta va bucurati impreuna si de bijuterii si de bucuria reducerii. Va raman bani sa iesiti la o limonada pentru a va etala noile achizitii. Fie ele bijuterii din chihlimbar , ametist, citrin, jad sau alte pietre, nu se supara daca sunt cumulate in comanda.

3. Livrare rapida

 Din momentul in care ti-ai ales obiectul si modelul dorit, l-ai adaugat in cos finalizand comanda, in 24 de ore, cineva se va ocupa sa iti impacheteze coletul si sa il puna la posta sau curier in functie de optiunea ta. In maxim trei zile lucratoare ar trebui sa poti purta bijuteria dorita(exceptie cazurile in care obiectul comenzii este un produs care nu se afla pe stoc si atunci veti fi anuntat).

4. Livrare gratuita la comenzi peste 90 de lei

De obicei, de indata ce ma hotarasc sa comand un produs, ma uit la costurile de livrare. La kolok aceste costuri nu sunt mari, sunt cam preturile obisnuite(exemplu – 15 lei prin Posta Romana si poti astepta pana la 10 zile). Asa ca decat sa imi iau bijuterii de 60 de lei si platesc 15 lei Postei Romane, mai bine iau eu bijuterii de 90 de lei si taxa postala o suporta kolok. Da, ai auzit bine, nu e greseala de tipar. Stiu ca majoritatea magazinelor online de bijuterii au limita de aproximativ 150 de lei pentru livrari gratuite, dar aici 90 de lei e pragul. 

5. Informare permanentă asupra starii trimiterii 

Mi s-a intamplat destul de des sa comand ceva, sa stiu ca trebuie livrat a doua zi si pachetul sa nu soseasca. Unii vanzatori dau din umeri si spun ca produsul a plecat si ca sa astepti ca trebuie sa vina. In mailul de confimare a predarii coletului catre curier, primesti un numar de AWB al coletului si ai posibilitatea sa ii urmaresti traseul din fata calculatorului pe site-ul companiei de curierat cu care lucreaza kolok.

6. Ambalaj sigur, antișoc 

Cred ca toti am avut macar o data surprize sa primim ceva casant, ambalat necorespunzator. Eu am primit asa un premiu constand intr-un ceas, pus intr-un plic, nici macar plic cu protectie. E lesne de inteles cum arata cand l-am primit. In cazul bijuteriilor achizitionate de pe acest site nu se va intampla asta pentru ca oamenii cu asta lucreaza si isi apreciaza obiectul muncii. Si daca s-ar intampla prin absurd sa observati o deteriorare a ambalajului, se poate refuza coletul.

7. Garantie si certificat de autenticitate

Imi amintesc si acum ca prin anul I de facultate, o colega a refuzat sa isi cumpere o bratara din pietre naturale pentru ca, spunea ea, nu e finisata cum trebuie. Sper ca voi, cititorii mei, stiti ca o piatra cu linii perfecte nu mai e deloc naturala. La ce se refera garantia Kolok? Certificatul de autenticitate e dovada scrisa ca oamenii chiar vand bijuterii din pietre semipretioase si argint. Garantia include faptul ca bijuteria este din pietre pretioase, semipretioase, perle, respectiv bijuteria este din argint si este marcata, si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare a bijuteriilor pe o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitiei.
Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor, ruperii inchizătoarelor din cauza fortarii lor. Garantia se acorda numai la prezentarea facturii originale de vanzare (sau copie după acesta), impreună cu certificatul de garantie.

8. Retur in 30 de zile fara intrebari

Sa presupunem ca esti cazul nefericit in care nu imi place culoarea cerceilor sau sistemul de inchidere al bratarii. Stim reclama cu „sunt cetatean european si am drepturi”. Dreptul, pe care ti-l da legea, este sa returnezi produsul in 10 zile dar kolok.ro cunoaste calitatea produselor comercializate si ca sa iti dovedeasca faptul ca poti cumpara fara nici un risc bijuterii de top, extinde aceasta perioada cu posibilitate de retur pana la 30 de zile. Le poti trimite inapoi fara sa te intrebe nimeni de ce, singura conditie este ca produsul sa fie intact si in ambalajul original.
Eu nu iti spun sa cumperi neaparat de la ei. Te intreb doar de ce ai cumpara din alta parte?!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares