Vești bune de la SheIn – extra-reduceri în funcție de valoarea comenzii

reduceri shein

Intotdeauna mi-au plăcut magazinele care știu să aprecieze clienții care cumpăra mai mult. Adesea se întâmpla și la supermarket să primești un bonus sau o reducere atunci când cumperi mai multe produse identice sau produse din anumite categorii. SheIn s-a prins de mult că oamenilor le place să facă economii astfel și oferă mereu promoții la care cei care fac comenzi mai mari au mai multe de câștigat.

pantofi stiletto grena

În oferta actuală, aplicabilă oricărei comenzi indiferent de categoriile de produse din care se cumpără, se oferă reducere de 40% pentru comenzile mai mari de 55$, folosind codul HUGE40 sau reducere 45% din comenzile de peste 105$, prin folosirea codului promoțional HUGE45. Vă atrag atenția ca reducerea nu se aplică la prețul deja redus al produselor. astfel, dacă această bluză, care îmi place mie foarte mult, a costat inițial 23,99$ și acum este la reducere la doar 14,99$, având deja aplicat un discount de 36%, eu nu voi obține reducere de 45% din prețul nou, ci din cel inițial. Deci economia nu e una foarte mare dar la o comandă de 105$ poți câștiga 7-8 dolari pe care să îi pui deoparte sau să îi folosești pentru a-ți cumpăra o eșarfă, o curea sau o bijuterie. Nu uita să arunci un ochi și la secțiunea cu pantofi pentru că au introdus niște modele noi absolut superbe, pe care eu nu le-am mai văzut nicăieri. Preferații mei sunt acești pantofi bordo, cu vârful ascuțit și tocuri subțiri de 10 cm.

bluza alba cu funda neagra

Cum folosești codurile de reducere? Pui în coș produsele dorite și apoi intri în dreapta sus, unde îți arată coșul de cumpărături, apeși „continue checkout” și dai scroll până în josul paginii, unde apare câmpul pentru coduri și puncte. Tu vei introduce unul din codurile de mai sus și abia apoi vei finaliza comanda. Pe SheIn poți plăti o parte din comandă folosind puncte pe care le câștigi din diferite activități(se acordă puncte pentru review-uri sau share-uri pe rețelele sociale).

atelierulfamiliei.ro
shein 40% off

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 10/03/2016
    Răspunde

    Super draguti pantofiorii! Eu port incaltaminte lejera,mai mult sport,dar ador sa ii privesc,pana si in magazine.

    • Dodoi Daniela
    • 10/03/2016
    Răspunde

    Sa vezi ce reduceri au avut cu vreo doua saptamani in urma,haine la 1 cent.Au produse frumoase dar e un site strain si nu ma incumet.Frumosi pantofi.

  1. Imi place mult bluzita aleasa de tine! Si pantofii sunt frumosi, dar nu cred ca sunt prea comozi 😀

    • stoica claudia
    • 11/03/2016
    Răspunde

    Frumosi pantofiori ,multumim pentru sfaturi!!

    • ghelbere elena
    • 11/03/2016
    Răspunde

    Foarte frumosi pantofii, iar culoarea este superba. De bluza nu mai spun nimic pentru ca imi place alb iar in combinatie cu negru este fantastic.

    • Hacman Mariana
    • 11/03/2016
    Răspunde

    Frumosi pantofii!Pe gustul meu!Bluzita este si ea atragatoare,eleganta…Chiar ai ce alege de pe acest site!Tinute care mai de care mai frumoasa….

    • dumitrescu elena
    • 12/03/2016
    Răspunde

    tunte care mai de care ,dar pantofi sunt superbi

  2. Răspunde

    Pantofii arata superb. Mi-ar trebui si mie o pereche ceva mai colorata. Ar fi bun chiar si unii galbeni sau turcoaz

  3. Răspunde

    Imi place mult magazinul asta si am cateva lucruri pe care le ador cumparate de la ei,asa ca atunci cand aud cuvantul promotie sau reduceri, ciulesc urechile. Au haine intradevar frumoase si la preturi bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares