Un cadou frumos, unic si purtabil – bratarile personalizate gravate

Pe langa medalioanele clasice, pe care se poate grava un text, au aparut si aceste bratari personalizate gravate cu foto

Daca esti genul de om caruia ii place sa faca mereu cadouri inedite celor dragi, cu siguranta tot timpul esti in cautare de idei noi. Pur si simplu nu te simti bine sa le cumperi in fiecare an o pereche de ciorapi sau un parfum. Asta e unul din motivele pentru care, de cativa ani incoace, mizez pe cadouri personalizate. E cea mai sigura cale de a evita situatiile in care persoana ajunge sa primeasca unul sau doua cadouri aproape identice si total inutile.

Anul asta am descoperit niste mesteri noi, Handmade Romania(ma declar sustinator infocat al cadourilor handmade din simplul motiv ca mi se par mult mai de calitate si mai incarcate cu o energie pozitiva decat alte cadouri de pe piata), care creeaza bratari minunate gravate. Sunt fix genul de bratari care imi plac mie si care pot fi purtate de catre oricine. Sunt suficient de casual pentru a se potrivi unei adolescente la uniforma jeansi + tricou, dar si suficient de discrete pentru a fi purtate la mana, pe sub camasa office.

Eu m-am gandit chiar pentru 1 Martie sa comand mai multe astfel de bratari, pentru mama, pentru bunica mea, pentru cumnata si nepoata, pentru verisoara si matusa. Nu doar ca vor fi martisoare speciale si unice dar ele vor putea fi purtate tot timpul anului. Fiind vorba de aceasta ocazie speciala, voi miza pentru toate brataricile pe snurul de culoarea rosie. Totusi, trebuie sa stiti ca puteti alege voi insiva grosimea snurului, culoarea acestuia si lungimea. Astfel, poti alege un snur mai subtire, culoare neagra, cu lungimea de 190 mm pentru mama ta sau unul cu snurulet mai gros, roz verde sau mov, cu o lungime de 100 mm, potrivita unei micute de cateva luni.

atelierulfamiliei.ro
sursa foto
                                        sursa foto

De acest snur, se va atasa un medalion(din nou alegerea iti apartine; el poate fi din argint marcat 925 sau din argint placat cu aur de 24k). Pe langa medalioanele clasice, pe care se poate grava un text, au aparut si aceste bratari personalizate gravate cu foto. Fotografia persoanei respective va fi gravata pe fata banutului iar, pe spatele acestuia, se poate grava si un text la alegerea ta. Poti scrie un simplu „Te iubesc, mama” sau un „Esti cea mai buna prietena”.

Exista atatea posibilitati de personalizare a acestor bratari ca pot sa tot fac cadouri cativa ani de acum incolo, fiind sigura ca fiecare bratara e unica. De 1 Martie poti sa comanzi una cu snur rosu, din argint, si gravata  cu o poza prietenei tale. De ziua ei, ii poti comanda una cu snur negru, placat cu aur, gravata cu o poza cu voi doua. Cand va deveni mamica, ii poti darui o bratara cu snur roz, gravata cu poza bebelusului ei. Cat ocazii si amintiri, atatea idei de cadouri personalizate.

Fiecare cadou de acest tip e unic si special. Fiecare destinatar stie ca te-ai implicat cu drag in alegerea celei mai frumoase poze si a celui mai sugestiv mesaj. Bratara primita de la tine nu e doar frumoasa si la moda, poarta o parte din sufletul tau si e plina de energii pozitive. Ea va fi purtata intotdeauna cu drag. Nu doar ca e o bijuterie handmade, de foarte buna calitate, frumoasa si purtabila tot timpul anului, dar este si personalizata si unica. E genul de bijuterie care te face sa te simti unic si se transforma intr-un adevarat talisman.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 17/02/2016
    Răspunde

    Imi plac produsele handmade ,sunt superbe

  1. Răspunde

    Si eu vreau sa-mi comand neaparat una cu poza lui Dragos pe ea, pe care sa o port cu mine mereu.

    • ghelbere elena
    • 17/02/2016
    Răspunde

    Admir persoanele din mainile carora ies atatea lucruri frumoase si de calitate. Si mie imi place sa lucrez(cos, impletesc, crosetez) dar dupa model.

    • Lamiita P
    • 17/02/2016
    Răspunde

    Imi plac mai mult cele gravate cu un text

    • Tatiana Sorina
    • 21/02/2016
    Răspunde

    sunt super dragute,ma ales ptr bebelusi

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Si eu ador bratarile..mai ales cele personalizate..sunt finute si in pas cu moda…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares