♥ Shopping pe site-urile din afara? Fa asta si nu vei mai plati niciodata pret intreg!

eat sleep coupon

Comparativ cu alte tari, in Romania inca suntem putini cei care ne facem cumparaturi si pe site-urile internationale. Inca mai exista retineri in aceasta privinta pentru ca romanii se mai tem de platile online sau de faptul ca ar putea lua vreo teapa, sa plateasca ceva si sa nu primeasca acel produs. Li se pare mai sigur sa plateasca la livrare si nu le pasa ca poate cumpara un produs la un pret dublu.

Va spun eu, dragilor, ca, si daca se intampla sa nu primiti un colet, va primiti banii inapoi fara nici o problema. Probleme mai mari sunt la noi. Eu am patit sa comand ceva pe eBay sau Amazon si sa nu imi ajunga coletul(au fost doua colete care veneau din China, fara tracking number, facute probabil pierdute de Posta Romana) si mi-am primit imediat banutii inapoi.

Ce motive ati avea sa cumparati ceva de pe un site international, cand gasiti acel produs si la noi in tara? In primul rand vorbim de preturi, care nu stiu cum se face ca la noi sunt cu mult mai mari. Apoi si preturile pentru transport sunt de foarte multe ori mai scazute la ei. La noi nu o sa poti sa iti cumperi vreodata un produs cu valoarea mai mica de 100 de lei si sa fii scutit de taxa de transport. Pe site-urile din afara, ai des astfel de surprize, in special pe Amazon, eBay, AliExpress, Alibaba sau DHGate.

atelierulfamiliei.ro

Un al treilea motiv ar fi acela ca aveti acces la reducerile mari, reale de preturi. Nu stiu daca ati remarcat dar, la noi, in perioada reducerilor, rar gasesti un produs care sa primeasca discount real de 70-80%. In afara, poti sa iti cumperi si blugi si ghete cu banii pe care aici ii dai doar pe unul dintre produse.

Ultimul motiv, dar nu cel din urma, este faptul ca pe site-urile din afara, folosind cupoane de reducere, obtii tot felul de cadouri sau reduceri, chestie pe care nu prea o intalnesti prin magazinele de la noi. Sunt cateva care vin cu oferte de genul asta, cu cupoane publicate prin ziare sau in pliantele proprii dar sunt prea putine.

don't pay full

Sa zicem ca vrei un echipament de ski, intri pe un site cu echipamente pentru sporturi de iarna si nu prea iti plac preturile. Ce zici de un cupon care sa iti aduca un discount de 50$ la o comanda mai mare de 200$? Deja suna altfel, nu? E mai ieftin si chiar iti permiti sa iti cumperi ce ti-ai dorit pentru ca nu mai platesti pretul intreg al produselor

eat sleep coupon

Intrebarea e de unde iei aceste cupoane?. Poti alege varianta grea si enervanta, in care intri in fiecare magazin care stii ca te-ar putea interesa si te abonezi la newsletter-ul site-ului respectiv. In acest fel vei primi astfel de cupoane pe adresa de e-mail, cand sunt valabile. Daca te abonezi la vreo 100 de site-uri, te-ai scos! In cateva zile o sa iti plangi de mila. Eu iti prezint varianta simpla: intri pe www.DontPayFull.com si iti cauti acolo cupoanele. Sau, si mai bine, bagi mataluta adresa de mail in caseta speciala de pe prima pagina si te inscrii pe lista abonatilor care vor primi zilnic un singur mail in care vor gasi toate cupoanele noi, gata de utilizare. E cea mai simpla cale de a afla timp unde gasesti cele mai bune oferte si cele mai mari reduceri

Ce poti sa cumperi de pe site-urile internationale? Poti sa iti iei produse de ingrjire si make-up de la Sephora cu transport gratuit, poti sa iti cumperi vacante si bilete de avion cu pana la 30% mai ieftin, poti sa-ti cumperi lenjerie intima din magazinul Victoria’s Secret si sa platesti doar 5,99$ transport, poti primi reduceri de pana la 60% in magazine precum Nike sau Marks and Spencer. In principiu poti cumpara orice(de la bijuterii si haine pana la mancare pentru caini si gadgeturi si electrocasnice). Sunt o multime de site-uri care ofera astfel de cupoane. Dintre cele pe care nu le-am amintit inca, merita mentionate si Garmin, BestBuy, Avon, WeWood, Gap, Avast, Kohl’s, HRdirect, Walmart, FitFlop sau Nordstrom.

saving money shopping

Nu stii niciodata ce oferta se iveste si, daca o afli a doua zi, poate fi deja prea tarziu si nu mai poti sa iti cumperi rochia sau parfumul preferat cu reducere semnificativa si transport gratuit. Cel mai bine e sa deschizi zilnic mailul si sa faci cumparaturi destepte cu bani mai putini. De ce sa platesti azi sau poimaine pret intreg, cand poti cumpara maine la pret redus. 

Sa zicem ca nu vrei sa te abonezi pentru ca nu cumperi frecvent de pe net. Vrei doar sa vezi daca au ceva cupoane pentru site-uri cu bijuterii. Trebuie doar sa cauti „jewelry”, folosind caseta de cautare, si site-ul iti va afisa toate cupoanele disponibile din aceasta categorie, de la toti comerciantii inscrisi in sistem. Asa am gasit si eu o reducere de 15% la niste bijuterii superbe, plus transport gratis.

discounts

Site-urile mele preferate pentru shopping international sunt eBay si AliExpress. Poftiti de vedeti ce super reduceri au si eu nu stiam de ele! Si tot ce trebuie sa fac e sa iau codul de reducere de pe DontPayFull.com si sa il folosesc in magazinul corespunzator. Un slogan romenglez ar suna cam asa „Fii destept si Don’t Pay Full! Ia-ti cuponul si stai cool!”

Evident ca niciodata nu o sa poti spune ca iti ajung banii sa cumperi tot ce ti-ai dorit dar, macar, cu aceste cupoane, ti se ofera sansa sa cumperi lucrurile necesare la preturi mult mai mici. Imi pare sau daca va dezamagesc dar eu nu-s asa patriota sa cumpar lucruri de la noi la pret intreg, cand pot sa le cumpar de la ei la pret redus.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 18/02/2016
    Răspunde

    Multumim ,foarte interesant acest articol

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      spor la shopping!

    • Naty Moon
    • 18/02/2016
    Răspunde

    E bine de stiut ;in curand voi incepe si eu sa comand de pe siteuri din China .

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      ti le recomand pentru ca totul e mult mai ieftin

    • Irina Sima
    • 18/02/2016
    Răspunde

    Si eu foloseam cupoanele din ziare, reviste sau de pe singurul nostru sau de pe site-urile de reducere de la noi. Plus cardurile de fidelitate la diverse magazine! Afara reducerile sunt si mai mari. Ma mai uitam la o emisiune de genul, iar reducerile de multe ori sunt scandalos de mari! 😀

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      americanii cel putin nu respira fara cupoanele astea de reducere 😀

  1. Răspunde

    Si eu prefer sa cumpar de pe siteurile din afara. Preferatele mele sunt Ebay si Aliexpress, dar mai cumpar si de pe altele in functie de oferte.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      e si pacat sa nu cumperi de la ei la preturi asa mici

    • ghelbere elena
    • 18/02/2016
    Răspunde

    Cumpar foarte rar pe net, in special bilete pentru concediu. Inca nu pot avea incredere.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      in timp, vei vedea ca nu sunt probleme si sigur vei comanda mai des de pe site-urile worldwide

    • Mara
    • 18/02/2016
    Răspunde

    Aceeasi problema cu increderea platii online o am si eu. In sensul in care dau nr. cont/card si-si iau ei banii…Prefer plata din dispozitia mea nu la cererea altora, drept pt care fac platile de pe un card pe care-l alimentez numai cu suma necesara in momentul tranzactiei 😉 si asa am eliminat problemele paranoice ce le aveam!

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      poti sa atasezi cardul unui cont paypal si e mai sigur asa

  2. Răspunde

    Nu stiam de site. Obisnuiesc sa fac cumparaturi de pe cateva din aceste siteuri. Deobicei gasesc ceva care imi place pe un site si il caut si pe altele poate il gasesc mai ieftin. Daca folosesc si un cupon… M-am scos!

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Ramona, spor la reduceri!

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Daca ne documentam din timp avem numai de castigat…noroc mare avem de tine in primul rand..ce ne-am face noi fara tine?esti ca o mama pentru noi!Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares