Succesul in afaceri se poate invata – ai nevoie de informatii si traininguri de calitate

succesul in afaceri

Ai facut o facultate. Poate chiar si un master in domeniul managementului sau al marketingului. Credeai ca esti bun in domeniu. S-a dovedit ca nu esti asa de bun cum credeai, ca exista oameni care au atins succesul inaintea ta, ale caror afaceri merg mult mai bine. Chiar daca nu ai afacerea ta si lucrezi ca manager intr-o firma, tot ai o problema: daca nu iti faci bine meseria, se va gasi altul care sa o faca perfect, in vreme ce tu iti vei face bagajul. Nu iti sunt de ajuns cunostintele din scoala. Lumea marketingului si managementului este una dinamica, mereu agitata, mereu in schimbare. Sa vii, in 2016, cu idei si principii invatate in 2010, in facultate, e ca si cum te-ai urca pe podiumurile de la Milano purtand colectia de anul trecut si te-ai astepta sa te aplaude cineva.

succes in afaceri

In domeniul vanzarilor si al conducerii unei afaceri conteaza mult si practica si experienta dar, ca in orice alt domeniu, conteaza sa inveti permanent lucruri noi, sa fii mereu la curent cu cele mai noi strategii gandite de specialistii din tara si din strainatate, sa culegi informatii de peste tot, sa le treci prin filtrul experientei si al cunostintelor tale si apoi sa le aplici pe cele care par a fi de succes. Poti sa te abonezi la reviste de specialitate interne si internationale sau, si mai bine, sa intri periodic pe Portal Management, unde vei gasi tot ce e nou in materie de tehnici de vanzare, politici manageriale, marketing si branding, marketing online, interviuri cu oameni de succes. Vei afla din povestile lor ca nici ei nu au atins succesul peste noapte si ca au muncit mult pentru el. Iti vor da sfaturi(directe sau printre randuri) despre ce trebuie sa faci si de ce trebuie sa te feresti cand vrei sa ajungi in varf.

Performanta in afaceri(indiferent de natura lor) se poate invata! Conteaza de unde alegi sa inveti. Portal Management e una din cele mai bune alegeri pentru a te informa si inspira. Periodic vei gasi pe site si e-book-uri gratuite care sunt extrem de utile. Intr-o lume in care nu pot ajunge in varf decat cei care detin informatiile necesare despre cum trebuie construita scara spre varf, intr-o lume in care obisnuim sa spunem ca nimic nu e gratuit, iata ca tu primesti informatii si sfaturi fara nici un cost.

atelierulfamiliei.ro

O afacere de succes e o afacere care vinde bine, nu conteaza ce(produse sau servicii). Un manager bun trebuie sa stie sa isi conduca oamenii spre succes, sa stie cum sa faca dintr-un brand nou lansat unul de succes, sa stie ce inseamna un logo si care e puterea lui, sa stie care sunt strategiile care merg in mediul offline si care sunt cele care dau rezultate mai bune in mediul online, sa stie care sunt regulile unei promovari prin materiale promotionale, cum trebuie stabilit pretul, cum trebuie sa arate o prezentare perfecta etc. N-a zis nimeni ca e usor dar nu e imposibil. Nu cu toate articolele si informatiile pe care le gasesti pe Portalul mai sus amintit si pe pagina de facebook Portal Management.

Portal Management nu e o simpla publicatie online din care poti obtine informatii si stiri din domenii precum economie, finante, leadership, management, resurse umane, comunicare si relatii publice, marketing, antreprenoriat sau dezvoltare personala. E locul de unde afli din timp despre evenimente si traininguri din domeniul tau. Nu poti si nu trebuie sa lipseste de la astfel de evenimente. Pe langa specialistii care vor veni cu idei si sfaturi de care ai nevoie, ele reprezinta si o ocazie sa socializezi cu cei ca tine, manageri si oameni de vanzari aflati mai sus mai jos pe scara catre succes. Vei gasi cate ceva de invatat la fiecare si poate chiar vei descoperi viitori colaboratori.

Mai mult decat atata, un manager bun stie ca si angajatii sai trebuie sa participe la astfel de traininguri si sedinte de teambuilding.  Dintre trainingurile programate in acest moment merita amintite urmatoarele: Training “Liderii se fac, nu se nasc”, Training Evaluarea Angajatilor, Training vanzari si negociere pentru companii, Training telesales pentru companii, Curs Marketing Direct si Marketing Online. Intereseaza-te din timp despre calendarul, locul de desfasurare si pretul acestor Cursuri si despre cum te poti inscrie la ele! Locurile sunt limitate si la fel si numarul celor care ajung in TOP.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 19/02/2016
    Răspunde

    Cred ca tinerii din ziua de azi sunt capabili sa conduca o firma dar multi se „impotmolesc”in birocratie.Cate acte trebuie sa faci pe la cate isi mai bati….greu.?

    • ghelbere elena
    • 19/02/2016
    Răspunde

    Ca in orice meserie trebuie sa fii la curent cu noutatile din domeniu. Astazi totul se desfasoara cu o viteza extraordinara si daca te lasi pe tanjala esti pierdut.

    • stoica claudia
    • 19/02/2016
    Răspunde

    Foarte greu ajungi sus

  1. Răspunde

    Mmmm sunt de aceeasi parere cu tine. Am terminat Marketing acum cativa ani buni, am facut si master in management si am avut 2 afaceri care nu s-au terminat tocmai bine. As vrea sa cred ca mi-a lipsit acel gram de noroc de care are oricine nevoie. Multe le inveti pe parcurs si sunt buni si niste profesionisti care sa te indrume.

    • Ana Ardeleanu
    • 20/02/2016
    Răspunde

    Sunt de parere ca nimic nu este imposibil. Daca ai acces la informatii corecte si poti face traininguri cu oameni care sunt adevarati profesionisti in domeniu, ai mari sanse sa reusesti in ceea ce-ti propui. Bineanteles, la mijloc, sta si foarte multa munca si dorinta de invatare.

    • SandaSandita Sandita
    • 20/02/2016
    Răspunde

    E bine de stiut..tine totusi si de foarte mult noroc, de a fi omul potrivit la locul si momentul potrivit

    • Nicu
    • 20/02/2016
    Răspunde

    Toţi patronii au firme dar angajează specialişti pentru a avea succes. Ar fi bine dacă şi-ar îmbogăţi cunoştinţele în marketing.
    Si poate aşa vor învăţa, unii dintre ei, să respecte angajatul.

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Ai dreptate succesul in afaceri se poate invata..trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat acest lucru..cu totii am pornit de jos..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares