Impreuna ii putem arata lui Cristian ca Mos Craciun exista

ajutor

Cine e Cristian? Un suflet, un om, inca un pui de om. Pe numele sau complet, Cristian Filip, acest baiat in varsta de doar 15 ani are nevoie de un dar cu adevarat magic de Craciun, Cred in magie si cred in minuni dar sunt de parere ca Dumnezeu savarseste minunile prin intermediul nostru. Cristian nu isi doreste nici un laptop performant. nici vreun telefon de ultima generatie. Singura lui dorinta este ca parintii sai sa stranga banii necesari pentru a-i putea plati CHIMIOTERAPIA.

Chiar in ziua in care a inceput liceul, Cristian a avut o criza si a facut febra mare. Investigatiile au aratat ca lucrurile stateau mai rau decat si-ar fi putut imagina un pusti abia devenit boboc. In loc sa mearga la scoala si sa lege relatii cu noii sai colegi, Cristian a inceput sa frecventeze spitalele. Cu mare greutate, parintii au reusit sa stranga cei 22000 de euro necesari pentru extirparea tumorii malingne de la plamani intr-un spital de renume din Turcia. In cazul in care isi pune cineva problema ca se putea trata si la noi si ca e vreun moft de au mers in Turcia, am sa va spun diagnosticul lui Cristian – Ewing Sarcoma. Este o forma rara si grava de cancer care poate fi tratata doar de catre specialistii din Turcia.

Tumora a fost extirpata insa tratamentul trebuie continuat cu sedinte de chimioterapie care se ridica la uimitorul cost de 10000 de euro/sedinta(sunt necesare zece sedinte). Stiu ca este o suma mare dar mai stiu ca suntem multi cei care ne permitem sa donam macar 2 euro si, vorba bunicii, „putin de ici cu putin de ici si gata sacu'”. Momentan s-au strans 12000 de euro din cei 18000 necesari pana la Craciun pentru a putea reincepe tratamentul. Se poate dona si prin cont bancar sau paypal dar, tocmai pentru ca cei mai multi preferam varianta donatiilor prin SMS pentru ca este mai simpla si mai comoda, din 15 decembrie s-a pus la dispozitie si un numar special de SMS pentru a-l ajuta pe Cristian sa traiasca. Trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN si donezi 2 Euro. Noi suntem singura lui sansa la viata. Noi, impreuna, putem deveni Mos Craciun pentru el, niste Mosi Craciuni care isi deschid desaga si, in loc de jucarii, scot din ea cate o mica suma de bani pe care o aseaza sub bradul de Craciun, impodobit de Cristian cu sperante si lacrimi.

Poate ca n-a apucat sa mearga la balul bobocilor dar, cu acesti doi euro donati, il putem ajuta pe Cristian sa ajunga la balul de Absolvire.  Gasiti mai multe detalii despre cazul sau si toate metodele prin cate puteti dona banuti aici. Fiti crestinii care nu deschid doar usa, ci isi deschid si inima pentru a-si ajuta aproapele! Va rog, ajutati macar cu o distribuire. Multumesc.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 21/12/2015
    Răspunde

    Doamne cati cati bolnavi ,cu ceo fi gresit ei ,ca sa fie asa,ai grija de de ei Doamne

  1. Dumnezeu să aibă milă de el!

    • ghelbere elena
    • 24/12/2015
    Răspunde

    Intotdeauna trimit SMS pentru copii bolnavi sau pentru oameni in suferinta. De multe ori ma intreb cu ce au gresit acei copilasi care abia s-au nascut si au cancer? Cu ce a gresit o tanara mamica care abia a nascut sau este gravida si afla ca are cancer? Sunt intrebari la care eu nu am gasit raspuns si cred ca nimeni nu are un raspuns.

    • Mihaica Iuliana
    • 29/12/2015
    Răspunde

    Tarziu am vazut acest articol insa si asa tarziu am trimis un mesaj si eu si am donat, sper din suflet sa il ajute si sa se faca bine…

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Este trist sa vezi atatia copii bolnavi 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares