Cum sa-mi curat canapeaua din material textil?

detergenti curatenie

Curatenia este prioritara in orice locuinta. Ea trebuie facuta cu grija si trebuie sa folosesti produse de curatat potrivite pentru orice suprafata. Lemnul trebuie curatat cu produse speciale care sa nu-l deterioreze, parchetul la fel. Gresia trebuie spalata cu produse potrivite pentru a fi dezinfectata, aragazul cu solutii care sa elimine grasimea si tot asa. Pentru fiecare activitate, care tine de curatat, exista un anumit tip de detergent ce are anumite proprietati. Alege detergentul potrivit in functie de ce anume ai de curatat!

Astazi insa nu vom vorbi despre cum poti curata gresia, mobila de lemn sau de marmura, ci vom vorbi despre cum poti curata canapeaua din material textil. Multa lume are in locuinte o astfel de canapea. Ele sunt accesibile ca pret si pot fi de diverse marimi, culori si modele. E usor sa gasesti o astfel de canapea care sa ti se potriveasca.

Canapelele din material textil sunt insa refuzate in favoarea canapelolor din piele, de exemplu. De ce? Pentru ca, odata patate, pot crea o serie de probleme la curatat. Cand mai ai si un animal de companie si mai lasa si par pe unde sta, cu atat mai de nedorit sunt. Insa, canapelele din material textil nu sunt greu de curatat daca alegi produsele de curatenie  potrivite. Acestea vor mentine canapeaua ta ca noua. Indicat ar fi sa alegi produse de curatat de la companii cunoscute, nu de la companii fantoma, daca vrei ca rezultatele sa fie cele dorite.

atelierulfamiliei.ro

Ca sa eviti situatiile neplacute, ca cele in care trebuie sa te chinui sa iti cureti canapeaua, cel mai bine ar fi sa iti cumperi o canapea cu husa, sau sa-ti cumperi o husa potrivita pentru canapea. In astfel de situatii e mult mai simplu de curatat, deoarece tot ceea ce ai de facut este sa bagi husa respectiva la masina de spalat atunci cand este nevoie.

Daca insa nu ai o husa si crezi ca nu te descurci sa-ti cureti canapeaua, mai e o varianta si anume angajarea unor profesionisti in curatenie. Insa, noi credem ca te vei descurca, mai ales daca vei folosi produse de curatat de la sano, produse de calitate menite sa iti curete totul asa cum iti doresti.

Canapeaua din material textil este intr-adevar mai greu de ingrijit si de pastrat, insa, nu ar trebui sa fie un motiv sa nu iti cumperi una, mai ales daca iti place.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Oh la cate sunt de facut acum e un ajutor nesperat si vine la fix .Multumesc de pont?

    • Anamaria Ardeleanu
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Eu prefer tapiteria textila si nu cea din piele sau imitatie. Singurul lucru din casa care are tapiterie din imitatie de piele este coltarul de bucatarie si asta pentru ca nu am gasit unul textil care sa se potriveasca dimensiunilor noastre si sa aiba culoarea dorita. Pana acum nu am fost pusa in situatii dificile legate de curatenia canapelelor cu sezut textil pentru ca le-am protejat si nu le am nici de foarte mult timp. Dar e bine de stiut ce putem face cand o sa avem nevoie fara sa angajam specialistii in curatenie. Produsele Sano au fost intotdeauna la inaltime.

    • Hacman Radu
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Si eu sunt de parere sa apelam la profesionisti in astfel de cazuri decat sa stricam …eu unul nu m-as baga sa curat ,e nevoie de cineva cu experienta cat de cat…

    • Hacman Mariana
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Am o prietena care s-a zgarcit ..nu a vrut sa apeleze la personal specializat in acest domeniu si a stricat o canapea,a trebuit sa o duca la imbracat din pacate)))s-a zgarcit ca nu da ea bani pt asa ceva,ca ce ea nu poate?ce mare scofala? poate la inceput ni se pare ceva usor dar depinde de tipul de material…eu una prefer sa caut pe cineva specialist,nu risc…

    • stoica claudia
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Interesant articol ,multumim frumos

    • Ficea Adina
    • 14/12/2015
    Răspunde

    La mine firma specializata in zona e cam departe si asa ca prefer sa o curat eu.
    O curat cu substante mai scumpicele, dar eficente.
    Mi-am invatat lectia acum vreo doi ani in urma….Eu doamna econoama am luat cea mai ieftina solutie de curatat si am curatat canapeaua de tot.
    Ce sa mai zic ca nici macar nu era a mea, ci a soacra-mii. Nu mi-a fost de banii care i-am dat sa i-o refac cat de scandaloiu si reputatia in fata ei.
    Asadar , cine are posibilitatea sa cheme o firma cine nu sa ia o soluie cat de cat bunicica….

    • ghelbere elena
    • 15/12/2015
    Răspunde

    Biocarpet folosesc pentru curatarea canapelei si sunt foarte multumita. Chiar am sa cumpar si Sano ca am un magazin in cartier de al lor si o sa incerc dar parca cu frica. Sper sa nu fac vreo boacana.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/12/2015
    Răspunde

    si eu folosesc solutii speciale sau le puteti curata cu bio carpet, este foarte bun si mereu a dat roadele asteptate.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Nu am incercat inca produsele sano. Nici canapea nu mai am dupa ce mi-a facut-o praf motanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares