Mobila bucatarie de vis? Alege varianta la comanda!

Mobila bucatarie

Ce va spune voua cuvantul „bucatarie”? Nu stiu care sunt raspunsurile voastre dar sper ca sunteti de acord cu mine ca bucataria si-a depasit de mult statutul de incapere dedicata exclusiv gatitului si, eventual, servitului mesei pe fuga. Ea e locul in care luam masa cu cei mici, in care ne petrecem diminetile la o cafea, cu sotul, si sambetele la un pahar de vin cu o prietena. Este spatiul in care cream si ne recream in acelasi timp.

Alegerea mobilierului de bucatarie devine o sarcina din ce in ce mai grea pentru ca, dincolo de functionalitate, punem tot mai mult accent pe rolul ei estetic. Astfel, orice corp de mobilier trebuie sa fie in acelasi timp rezistent, incapator(bine compartimentat) dar si cu un design placut. Pana la urma, si daca am intra in bucatarie strict ca sa gatim, trebuie sa recunoastem ca gatim cu mai mult drag cand suntem intr-un mediu placut, care ne da o stare de bine si in care toate ingredientele si ustensilele ne sunt la indemana, asezate fiecare la locul lui. Asta simt eu atunci cand merg la cumnata mea in vizita si ne apucam sa prajiturim impreuna. Are o mobila de bucatarie care, desi ca dimensiuni nu e mai mare decat a mea, este multi mai bine gandita si compartimentata si absolut toate vasele pentru gatit, accesoriile, mirodeniile au locul lor, nimic nu ocupa inutil spatiu pe blatul de lucru.

Ca sa va dau un exemplu, eu am corp suspendat de bucatarie in care tin canile. E destul de mare daca il privesti la exterior dar, la interior, avand doar doua rafturi cu spatiu foarte mare intre ele, canile mele(destul de multe la numar) stau unele peste altele pentru ca altfel nu ar avea loc. La ea nu e asa. O sa-mi spuneti ca poate femeia are doar 2-3 cani. Nu. Singura diferenta este ca ea are mobila de bucatarie facuta la comanda si, in loc sa aiba doar doua rafturi, in acelasi spatiu, are trei. Nu se iroseste pic de spatiu.

atelierulfamiliei.ro

Tot setul de mobila e gandit perfect. Mai mult decat atat, are un aspect foarte modern cu niste culori pe care nu prea le-am vazut prin showroom-urile de mobila. Asa cum banuiam, mi-a confirmat ca mobila sa de bucatarie este facuta la comanda. Si ei cautasera, la fel ca noi, un mobilier deosebit, cu aspect modern dar nu SF, care sa se plieze perfect pe spatiul bucatariei lor, sa fie din materiale de calitate dar sa nu ii coste o avere. Uite ca au reusit si au o mobila de bucatarie portocaliu cu verde, mai mult decat vesela, din MDF perfect finisat; pur si simplu iti sa o nota de optimism si te inspira. Si-au comandat-o de pe Mobilapegustultau.ro. Am aruncat si eu un ochi pe portofoliul lor sa vad si alte piese si seturi de mobilier executate de ei. Am ramas placut impresionata. Vezi aici de ce! Preferata mea este aceasta pe care o vedeti mai jos.

Nu stiu ce-a fost in capul meu, acum cinci ani, de nu m-am gandit absolut deloc la varianta unui mobilier de bucatarie executat la comanda. Ne duceam intr-un magazin si vedeam o mobila frumoasa, in culori vesele, si, cand o luam la cercetat, constatam ca nu place materialul sau modul in care este finisata. Cand gaseam ceva de calitate, nu se potrivea ca dimensiuni. Intr-un final, am cedat si am ales-o pe asta pe care o am acum, de un maroniu atat de urat ca nici mie nu imi vine sa cred ca am fost acolo si mi-am dat acordul pentru achizitia ei, foarte abila in irosirea spatiului si fabricata dintr-un material atat de bun, ca deja se cojeste. Ce sa-i faci, daca nu mi-a spus nimeni ca pot apela la un producator de mobila, precum Mobilapegustultau.ro, care sa ne execute o mobila perfecta din toate punctele de vedere, din materialul ales de noi, in culorile dorite, cu geamuri clare, nu sablate(cum avem acum), cu spatiul interior exploatat la maximum, cu accesorii pe placul nostru!

Sper ca in 2016 sa reusesc sa schimb mobila de bucatarie. Proiectul il am deja in cap si, cat de curand, il voi trimite pe mail celor de la Mobilapegustultau.ro ca sa cer o estimare de pret. Poate ca, daca nu vedeam la cumnata mea rezultatele, n-as fi avut incredere sa fac mobila la comanda, de teama ca as putea primi ceva care nu corespunde asteptarilor mele. In cazul de fata, sunt sigura ca nu voi fi dezamagita si chiar imi permit sa va recomand si voua acest producator. Avantajele achizitionarii de mobila la comanda sunt clare: este mai ieftina, are exact dimensiunile si culorile dorite, este compartimentata asa cum va doriti si cum o visati.

Daca ati intrat deja pe site-ul lor, ati vazut ca nu sunt experti doar in mobila de bucatarie si ca executa tot la comanda mobila pentru toata casa(living, domitor, hol, camere tineret) dar si pentru birouri, farmacii si magazine. Voi ce spuneti: nu e asa ca e mai simplu sa obtii un mobilier de vis apeland direct la producatorul care ti-l poate face la comanda, in loc sa bati magazinele in cautarea lui?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Acum ne gandim la confort dar la buzunar se gandeste cineva? In functie de buzunarul fiecaruia ne amenajam si casa.Stii zicala aia”Ne intindem cat ne e plapuma”.

    • Lamiita Durac
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Citind comentariul prietenei de mai sus , sunt de acord cu ea , deci alegand sa ne facem o mobila pe comanda , „ne intindem cat ne e plapuma ” 😀 si as mai adauga eu si spatiul .

    • ghelbere elena
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Bucataria din fotografie este foarte spatioasa si cu mobila pe masura, dar ce te faci cand ai o bucatarie in care nu pot sa treaca doua persoane una pe langa alta? Faci corpuri suspendate cu rafturi in care sa pui canile, farfuriile dar dimensiunile bacatarie raman acelasi.

    • stoica claudia
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Forte frumoasa bucataria dar mai depinde si dupa buget

    • Anamaria Ardeleanu
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Asa este, bucataria a devenit spatiul in care ne petrecem cel mai mult timp. Eu de exemplu, stau aproape toata ziua in bucatarie – servesc masa copiilor, stau cu sotul la o cafea, fac mancare si …uneori, ca sa nu spun chiar mereu, mai primesc si musafiri :). Nu avem inca o mobila definitiva (spun asta pentru ca momentan avem niste dulapuri puse provizoriu si vrem sa le schimbam) dar cu siguranta atunci cand vom da comanda, o sa analizam mai multe oferte de pe piata.

    • Hacman Radu
    • 14/12/2015
    Răspunde

    pentru doamne bucataria este locul unde stau cu orele de aceea totul trebuie sa fie minunat in aceasta camera incepand cu mobilierul,…mobila la comanda este cea mai apreciata ,de calitate …

    • Hacman Mariana
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Intradevar bucataria este oarecum oglinda oricarei gospodine))ne petrecem mai mult de jumatate de zi in bucatarie vrem nu vrem…dar daca avem si conditii de munca idealee,o mobila frumoasa,de calitate,parca trece timpul altfel…acum sunt fel si fel de firme cu oferte tentante,chiar avem de unde alege…

    • Aniela
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Da si mie mi-ar placea o mobila pe comanda la bucatarie dar trebuie sa fim atente si la buget.

    • Amy
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Preferata ta e si a mea! Imi place mult mobila alba <3 SI eu aveam inainte dubii in privinta mobilierului facut la comanda, dar in ultima vreme am tot vazut bucatarii frumoase pe la prietenii nostri si chiar mi-au placut. Reprezinta intr-adevar o solutie buna si e mult mai ieftina decat daca alegi s-o cumperi direct din agazin.

    • Tatiana Sorina
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Sunt adorabile dar si costa mult,ma bucur pentru cei ce pot sa isi faca asa frumuseti.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/12/2015
    Răspunde

    offffff, la cate visez eu pt bucataria mea, ma voi uita si eu pentru idei. In bucatarie este nevoie de foarte multe insa trebuie sa ai fonduri pe masura pentru a le satisface pe toate.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Mi-e teama in general ca totul se face de mantuiala acum si nici materialele nu-s prea de calitate.

    • mustafa filiz
    • 14/09/2016
    Răspunde

    SUPERB MOBILIERUL DIN POZA ,DAR NICI NU POT VISA LA ASA CEVA

    • HOSSU CLAUDIA
    • 16/09/2016
    Răspunde

    VISEZ SA AM BUCATARIA MEA VOPSITA IN VERDE DESCHIS CU PERDELUTE PORTOCALI GEAM MARE MULTA LUMINA;MOBILIER ROSU O MASA MARE SI UN FIGIDER DE CALITATE .Mobila bucatarie MBC012 BUCATARIE UTILATA CU TOATE USTENSILELE

  1. Răspunde

    Pe comanda am facut si noi anul trecut.
    Am ales ce ne-a placut, am adaugat ce mai era nevoie si a iesit super frumos.
    Mi se pare cel mai bine asa: sa faci pe comanda.
    Esti sigur ca se potriveste cu spatiul pe care il ai la dispozitie si mai ales poti alege sertarele si dulapurile in functie de necesitatile familiei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares