Tendințele lui 2017 în materie de invitații de nuntă

invitații de nuntă

După ce ați stabilit data nunții, ați găsit localul perfect și nașii, următorul pas important în organizare este să faceți lista cu persoanele pe care vi le doriți alături în acea zi specială și să le trimiteți invitații de nuntă. Ops, va trebui să și alegeți un model de invitație, nu?  Dacă este o petrecere cu o anumită temă, invitațiile de nuntă trebuie să se potrivească acesteia.

Dacă nu știți ce să alegeți, s-ar putea să vă placă vreuna din ideile de mai jos. Am studiat ce se poartă în materie de invitații nuntă în 2017 și vă redau în continuare principalele tendințe internaționale.

Verde

De ce verde? Pentru că e anul greenery. Se poartă invitațiile în sau cu această culoare. Sunt mai multe modele din care puteți alege. Puteți avea o invitație all-green sau una alba pe care să predomine desene cu verde (frunze de trandafiri, ramuri de laur). Un plic verde, o panglică verde, toate sunt opțiuni bune, dacă verdele este pe lista culorilor voastre preferate. invitație nuntă verde greenery culoarea anului 2017

Dantela

Dantela nu cred că se va demoda niciodată, dar anul ăsta parcă este mai iubită ca niciodată. Chiar și o bucată de carton, care pare foarte simplă și banală, se poate transforma în cea mai frumoasă invitație dacă este accesorizată cu dantelă. Putem vorbi de două tipuri de dantelă, cea textilă sau cea din hârtie. Ambele sunt la fel de frumoase și apreciate. La fel de bine se poate merge pe varianta unui desen în relief dantelat. 

Metalic

Nu, nu vorbim de invitații din tablă, ci de invitații cu puternic accent metalic. O grafică florală aurie, argintie sau în culoarea bronzului, litere, rame sau panglici în aceste culori, toate sunt la mare căutare. Puteți miza liniștiți pe invitații de acest tip. Nu sunt scumpe, dar dau un aer de prețiozitate. 

Floral 

Nici despre flori nu s-ar putea spune că au lipsit vreodată de pe invitațiile de nuntă. În 2017 însă vorbim despre flori mari și cât mai colorate. Ele se pot regăsi atât pe invitație, cât și pe plic. Pentru o nuntă de vară, lejeră și veselă, mie mi se par cea mai bună opțiune. Florile care par a predomina sunt bujorii.

invitație model floral

Scris de mână

Sigur că nu ne apucăm să scriem cu pixul invitații pe coli A4. Este vorba tot despre o tendință cu mare priză în ultimii ani, aceea a utilizării unor fonturi cât mai asemănătoare scrisului de mână, ceea ce numim hand written, pe invitații de nuntă. Un text care seamănă celui scris se mână, cu o caligrafie impecabilă și cu ceva înflorituri se va potrivi de minune unui cuplu romantic. 

Stil papirus

Aici vorbim despre invitații care au forma unui papirus și se livrează rulate, întocmai ca acesta. Ceea ce ar face și mai faină o astfel de invitație ar fi un accesoriu gen sigiliu sau o cutie în care să fie trimise. De fapt, chiar este recomandată cutia în astfel de cazuri, pentru a nu risca deteriorarea papirusului invitație înainte de a ajunge la destinatar. 

Haios

La mare căutare sunt și invitațiile de nuntă haioase. În ultimii ani am tot văzut acest timp de invitații. Sunt o alegere bună pentru cuplurile tinere care au un simț al umorului foarte dezvoltat și prieteni care le seamănă. O astfel de invitație e aproape ca o garanție că voia bună va domni la nuntă. Ca noutate, am văzut că au apărut modele haioase cu puzzle. 

Cam acestea sunt tendințele pentru 2017 în materie de invitații de nuntă. Nu trebuie să le alegeți pe cele mai scumpe pentru a transmite invitaților că merită să vină la nuntă. Optați pentru ce vă reprezintă pe voi cel mai bine și alegeți să colaborați cu firme cu experiență în domeniu, care să vă asculte dorințele și le poată pune în practică. Pe cât posibil, personalizați invitațiile. Acest lucru va face diferența.

Toate modelele de invitații pe care le-ați admirat în articol, se pot comanda de pe deluxe-cards.ro.

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Eu nu am avut invitatii la nunta, pentru ca si prima si a doua mea nunta au fost micute, maxim 30 de persoane, adica neamurile si prietenii cei mai dragi, cei care veneau si neinvitati, nu mai era nevoie de invitatii. Dar prima, pe verde, imi place tare si daca ai multi invitati multi, este necesara si invitatia. Si draguta!!!Verde a fost si culoare nuntii mele a doua.

    1. Sa stii ca nici eu nu voi avea parte de o nunta mare ca nu am asa multi prieteni si neamurile proaste sunt invitate sa stea la ele acasa 😀

    • stoica claudia
    • 31/03/2017
    Răspunde

    Ce frumoase sunt !

  2. Răspunde

    Ce amintiri imi starnesti acum….am avut niste invitatii asa faine pe stil ravas…
    Am pastrat una in albumul de la nunta ca sa o avem ca amintire

    1. pai ia sa ne-o arati si noua ca eu una inca nu am facut nunta si poate ma inspir pentru cand m-oi marita eu la 80 de ani.

    • Amy
    • 31/03/2017
    Răspunde

    Mie-mi plac mult invitatiile haioase, atat in ceea ce priveste designul, cat si textul. Alea care incep cu clasicul „noi, X si Y vrem sa ne unim destinele, bla bla bla”… deja-s expirate. Nu-mi plac deloc! 😀

    1. sa stii ca si eu tot spre invitatii mai funny inclin.

    • Valeria Chertes
    • 31/03/2017
    Răspunde

    Sunt atat de multe modele ca la o adica nici nu stii care sa le alegi.

    1. eu as alege ceva funny sigur

    • ghelbere elena
    • 01/04/2017
    Răspunde

    Nunta am facut-o la tara unde invinti nuntasii cu bautura iar pentru prietenii din Iasi le-am facut invitatii verbale.

    • nicolae claudia
    • 01/04/2017
    Răspunde

    invitatiile mele de nunta au fost stil papirus si aratau aproape identic cu cea din poza ta..mi-au placut maxim

    1. si pe mine ma atrage genul asta, dar si cele funny

  3. Invitatia de nunta la nunta mea a fost sub forma de semn de carte, de culoare mov, in plic cu imprimeu.
    Eu pastrez invitatiile de la nunta, mai ales de la prietenii dragi si de la finii nostri. Fiecare a fost deosebita, in stilul nuntii.

    1. nu cred ca am vazut pana acum invitatii sub forma de semn de carte. Poate ne-o arati intr-un articol.

    • Alexandra
    • 01/04/2017
    Răspunde

    Frumoase modele de invitatii ! Cea pe verde si cea cu puzzle imi sunt cele mai dragi! Noi am avut la nunta invitatii tip bilet de avion 😛

    La confirmari sunau oamenii sa ne anunte ca vor fi la imbarcare pe 30 august :))) A prins bine la public si au gustat gluma cu drag.

    1. chiar misto asta cu invitatie bilet de avion. Cred ca am vazut si la un eveniment invitatii de genul acesta si tot la fel s-a lasat cu zambete.

  4. Răspunde

    Hahahahah! Ce inseamna sa nu ai treaba cu nuntile – nici nu mi-a trecut prin cap ca exista tendinte si la invitatii.

    1. pai nu exista tendinte la absolut orice? Eu eram la piata si voiam sa cumpar ridichi rosii si un nene mi-a zis ca anul asta sunt la moda alea albe…

  5. Răspunde

    Cat sunt de frumoase…. Noi am avut drept invitatie de nunta o sticluta mica de vin pe care am lipit o eticheta personalizata! 😉

  6. Răspunde

    Mmmm imi aduc aminte despre un subiect delicat. Despre un moment banal, dar care m-a umplut de nervi. Nu ar fi trebuit sa fie vreo problema in acest sens. Eu sunt o tipa zuza si mi-ar fi placut sa aleg ceva haios. Mai pe stilul meu si sunt sigura ca as fi avut suportul sotului doar ca a intervenit socrul care nu putea sa inmaneze orice fel de invitatie si uite asa … am facut una putin mai comuna si totusi frumusica. Am ales la impulsul altora decat din inima

  7. Răspunde

    Vai, cat sunt de frumoase! ♥ Dantela & perle = combinatia perfecta pentru mine. Si varianta amuzanta mi se potriveste, dar perlele sunt prietenele mele de cand ma stiu. Nici macar la dus nu dau jos cerceii. Nici cand dorm. Nu ma despart niciodata de perle 😀

  8. Au aparut de curand si invitatiile de nunta digitale. Sunt mult mai scumpe, dar mirii pot transmite un mesaj video mult mai frumos.
    Felicitari pentru articol. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares