Mulțumesc Oliviera pentru că mi-ați permis să-mi exersez gratuit stilul

premiu pizza oliviera

In februarie, s-a desfășurat o campanie, pe BlogalInitiative, la care am participat și eu cu celălalt blog al meu. Este vorba despre campania Ai curaj să joci Pizza Roulette? prin care trebuie să promovăm o chestie care părea foarte mișto, gândită de cei de la Oliviera. Am scris articolul, l-am înscris pe platformă și am așteptat premiul.

Era cu premii garantate, am uitat sa menționez (ca să nu se gândească cineva că ar fi fost vorba de blat).  Fiecare persoana care scria un articol trebuia să primească un premiu care cuprindea următoarele:

  • un voucher de 50 de lei de folosit pe oliviera.ro la un restaurant din București;
  • o ciocolată picantă de la foarteiute.ro;
  • o Pizza Roulette, ca să încerci jocul chiar tu;
  • 30 de puncte Blogal Initiative București;

Atașez și print-screen de pe pagina campaniei (ca să nu fiu făcută chioară mai târziu, că am mai pățit așa). 

bottegaverde.ro

Prima dată au venit pizza și ciocolata. Nu mai știu dacă era pe 1 sau pe 8 martie. Aici n-am avut niciun drept să solicităm o anumită oră pentru primirea ei, a fost cu orar impus. Pe mine nu m-a deranjat prea tare treaba asta, am zis ca e ok, că or avea multe livrări oamenii și…

Pe la ora 17:00 mama a primit pizza în numele meu. Pe la ora 18:00 am ajuns și noi acasă.  Am venit chitiți pe pizza și la final am mâncat ouă ochiuri. Pizza arată așa cum se vede în imagini: un blat pe care s-a dat cu puțin sos de roșii și peste care s-au aruncat câteva firicele de cașcaval. Nici asta nu era problemă pentru că mie chiar îmi place Margherita. Adevăratele probleme au fost blatul uscat, ca și cum pizza ar fi fost preparată cu o zi înainte, și lipsa totală de gust.

Proastă eu, că nu am filmat momentul, ca să împărtășesc experiența cu prietenii! (că doar asta promovasem).

premiu pizza oliviera

Despre ciocolata picantă nimic de rău de zis. Că nu mi-a plăcut mie, asta e fix problema mea. Măcar ne-am distrat cu ea sau, mai bine zis, pe seama celor pe care i-am servit cu ea. Cu ocazia asta, mulțumesc foarteiute.ro.

Mai trebuia să primim un voucher 50 de lei de folosit pe Oliviera la un restaurant din București (după cum indică și print-screen-ul de mai sus. Voucherul de 50 de lei s-a transformat în mai multe vouchere de reducere, de câte 10 lei, aplicabile la comenzi de minimum 40 de lei. Vin și aici cu dovadă din mailul primit de la dânșii. 

Concluzia este că am scris gratis. Totuși, nu puteam să nu le mulțumesc pentru această ocazie minunată de a-mi exersa scrisul, la fel cum nu puteam să nu scriu și acest articol de mulțumire.

Nu știu cum sunt tratați clienții, n-am nicio treabă cu restaurantele listate pe site, articolul ăsta este doar felul meu de a oferi respect oamenilor care m-au respectat la rândul lor. Meritau încă 15 minute din viața mea. Mai rar atâta generozitate!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Eu mi-am programat sa lucrez de acasa pentru ziua in care au facut livrarea si era rece, uleioasa si fara gust cum ai mentionat si tu. 🙁

    1. din cate mi-am dat seama, cam toti am primit aceeasi bunatate.

    • Amy
    • 30/03/2017
    Răspunde

    Si mie-mi place pizza Margherita, e preferata mea, dar parca asta din poza nu prea seamana a pizza, ci mai degraba a omleta. 😀 Urat ce-au facut, puteau macar sa precizeze de la bun inceput care-i treaba cu voucherul…

    1. dar ce buna ar fi fost, sa fi fost omleta!

  2. Răspunde

    Imi pare tare rau, Cristina, pentru o asemenea experienta. Ma gandesc ca, poate, cu voucherele a fost o greseala sau poate vor reconsidera.
    Eu nu am participat in campanii Blogal Initiative, dar ii stiu seriosi, poate trebuie sa le scrii direct si se implica pentru o solutionare… desi probabil ca gustul amar nu trece nici daca isi respecta promisiunea initiala 🙁

    1. Blogal Initiative sunt destul de seriosi, nu zic ca nu. Doar ca, dupa experienta cu depozit online, cand mi-am sters articolele dupa vreo 4 luni de asteptare si sezlongurile s-au trimis si dupa un an unora din participanti, eu nu prea mai sunt dispusa sa fac conversatii pe tema nerespectarii propriilor lor reguli.

    • Valeria Chertes
    • 30/03/2017
    Răspunde

    Una promit si alta fac oamenii astia, urat.

    1. probabil ca nu si-au facut bine calculele de la inceput.

    • Hacman Mariana
    • 30/03/2017
    Răspunde

    Foarte urat din partea lor!!!! Se pare ca in ziua de azi nesimtirea e in toi)))) Chiar nu meritai sa treci prin astfel de momente.

    1. Ce momente, bre? Ca doar nu m-am apucat sa imi rod unghiile de suparare? :)))

  3. Răspunde

    Tocmai i-am raspuns si eu ceva :))) Sunt curioasa ce raspuns o sa primesc:
    Buna ziua,
    Va multumesc pentru vouchere dar eu cand am participat la concurs, in descrierea lui scria altceva… ca o sa primesc un voucher de 50 de lei. (punct) fara comanda minima sau maxima. Va rog sa imi trimiteti acest voucher conform regulamentului de concurs. (pe care nu l-am facut eu)
    Citez: „Toți bloggerii din București care se vor înscrie la această campanie vor fi premiați, astfel:
    un voucher de 50 de lei de folosit pe oliviera.ro la un restaurant din București;
    o ciocolată picantă de la foarteiute.ro;
    o Pizza Roulette, ca să încerci jocul chiar tu;
    30 de puncte Blogal Initiative București.”
    Sa nu mai zic ca pizza nu a ajuns nici acum desi stabilisem cu cel de la livrari sa o aduca la o alta adresa. A fost deacord, la telefon, dar pana la urma s-a evaporat cu tot cu pizza.

    Va multumesc
    O zi frumoasa!

    1. din experientele anterioare m-am lamurit ca nu trebuie sa pierd timp dandu-le raspunsuri private la astfel de oferte.

    • Dincolo de nori
    • 30/03/2017
    Răspunde

    Ha, ha, ha! Frumos review. A meritat fiecare minuţel din alea 15! 🙂

    1. cu tot dragul li le-am dedicat si eu.

  4. Răspunde

    Prietena la care am dat să se livreze pizza și ciocolata nici macar nu le-a primit. Și la voucher… puteau să ofere ce s-a zis.

    1. mi-a scris cineva azi ca m-am grabit cu articolul si ca ar fi promis ca se remediaza situatia. Pe mine nu ma intereseaza remedierile, ma intereseaza sa se respecte regulamentele si sa fiu respectata fara sa cer eu asta.

    • nicolae claudia
    • 30/03/2017
    Răspunde

    urat..foarte urat din partea lor. pacat ca pierde timpul unor oameni care ar putea face altceva

    1. fiecare cat poate, Claudia.

  5. Răspunde

    Pe mine m-a sunat tipa pe la 6, eu am dat adresa de la birou asa ca a fost vina mea ca nu m-am „bucurat” de ea. am zis nici o problema, o lasati la baietii de la paza cu rugamintea sa o manance ei. Doamne, cred ca m-am facut de rusine cu pizza asta. Ei mi-au zis multumesc a doua zi si atat. Nu ma asteptam in veci sa fie pizza margherita, mie una nu imi place deloc. Cat despre vouchere, nesimtite totala. Eu ma asteptam sa fie un voucher de 50 lei, punct. Daca comanzi mai mult platesti diferenta si gata, dar nu ma asteptam in vecii vecilor sa fie o asa porcarie cu comanda minima.

    1. ce vina ai tu, zuzi, ca ai vrut sa faci o mica bucurie oamenilor? Lasa ca e bine ca au vazut si ei de unde era, ca au pus pliante si chestii, si vestile rele circula mai repede decat cele bune 😀

  6. ce aiurea! asa nu! clar!

    1. It’s their loss.

  7. Răspunde

    „Ai curaj să joci Pizza Roulette?” Dupa cele descrise clar NU! Si ma bucur ca nu am facut pare din ei care au scris… nu de alta dar poate imi donam premiul si ma faceam si de ras 🙁
    Foarte urat din partea lor! 🙁

    1. sunt destui care au ales varianta asta sperand sa faca o bucurie unui prieten din Bucuresti.

    • Claudia Mt
    • 30/03/2017
    Răspunde

    Urat…deci in final tu nu te-ai ales cu nimic !!:( macar amarâta aia de cioco daca iti placea tot te alegeai cu ceva.

    1. dar ciocolata n-a avut niciun defect macar si am ras mult pe seama ei 😀

    • Lamiita Petre
    • 30/03/2017
    Răspunde

    Si cat am salivat si eu la pizzele alea ca nu sunt din Bucuresti, m-am consolat cu cei de la mine din oras si buna a mai fost. ?

    1. mai bine ca nu esti din Bucuresti si nu ai scris.

  8. Răspunde

    Foarte urat din partea lor, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Dar nu merita sa participi la astfel de campanii care sunt neserioase.

    1. N-am trecut prin nimic. N-am pierdut cine stie ce. Mai mult au ei de pierdut. Sunt multi bloggeri de care si-au batut joc si chiar daca unii au ales sa nu scrie despre asta, sigur si-au impartasit impresiile cu prietenii.

  9. Răspunde

    Si eu am decis sa scriu despre asta, dupa primirea voucherului, doar ca ieri am avut multa traba. Pizza mea nu a venit las timp, ca am spus ca nu sunt acasa, ci dupa 3 saptamani, dupa cearta la telefon, dar a fost buna, cum ai vazut, motiv pentru care am zis : „hai, mah, ca si-au dat seama ca procedeaza nepotrivit, sa uit de asta”. Povestea cu voucherele alea este insa o lipsa de respect totala, un exemplu de ASA NU exact ca la carte. Am lucrat si cu Food Panda, care au un site cu exact acelasi principiu de functionare si de la ei nu am avut parte decat de respect. Ser din suflet ca atitudina lor sa se reflecte asupra afacerilor pe care le fac, pentru ca e clar ca mentalitatea in firma este jecmaneala.

    1. La Food Panda am avut si eu voucher castigat si pentru ca totul a fost ok si am si descoperit un restaurant cu papica buna, am ramas client fidel. Bine, nu mancam noi comandat mai des de 2 ori pe luna, dar ca idee.

    • ghelbere elena
    • 31/03/2017
    Răspunde

    Imi pare rau ca si voi blogerii care le promovati produsele aveti neplaceri cu premiile.

    1. pai ce, bloggerii nu e si ei tot oameni? 😀 de ce ar fi feriti de dezamagiri? 😀

  10. Răspunde

    Ma uit mai sus, ca asa eram de plina de revolta, ca am scris plin de greseli. Sper numai ca acesta sa fie unul dintre cele mai sharuite articole ale tale ( aam contribuit si eu, si pe pagina si pe profil 🙂 ) macar sa aiba parte de expunerea pe care o merita.

    1. sa ne share-uim cat putem, zic!

  11. Răspunde

    Gata si eu cu articolul. 🙂

    1. Distribuit deja 🙂

  12. Răspunde

    shit happens.
    Ce pot sa mai zic: au inceput cu stangul. Si nici nu au dres-o.

    1. eu am prostul obicei de a nu ma ruga de oameni sa isi respecte angajamentele.

  13. Răspunde

    Daca nu erati voi, nu as fi stiut de ei!
    Acum sper sa afle cat mai multi si sa se fereasca de ei!

    1. Poate le vine mintea la cap totusi, nu stiu ce sa zic.

  14. Răspunde

    Am vrut si eu sa particip si am inteles ca este exclusiv pentru cei din Bucuresti. Am renuntat la idee si m-am resemnat. Ma bucur ca te-ai putut bucura de premiu. Nici eu nu cred ca as fi fost incantata de ciocolata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares