Cele mai performante telefoane in anul 2015? Allview, un smartphone Android ieftin pe care trebuie sa il ai!

telefoane allview

Nu e de mirare ca atunci cand vrem sa ne schimbam telefonul, sa avem asteptari din ce in ce mai mari de la noul smartphone. Ne dorim cat mai multe aplicatii, procesoare tot mai performante, functii din ce in ce mai multe si caracteristici ale telefoanelor despre care citim doar in reviste.

“Boom”-ul pe care l-a luat, astazi, tehnologia telefoanelor mobile a dus la aparitia a tot mai multe modele de smartphone-uri, cu sisteme de operare Android, iOS sau Windows, fiecare cu particularitatile sale. Insa una dintre cele mai mari cresteri inregistrate in ultima perioada in randul smartphone-urilor de top sunt telefoanele Allview, cele care vin la pachet cu numeroase optiuni atragatoare pentru utilizator.

Conectare 4G in timp real, dual-SIM sau camera foto performante? Toate acestea si nu numai le poti avea la un pret mic, cu un telefon Allview performant

telefoane allview

Daca nu stiai pana acum, Allview este un brand romanesc de top, detinut de compania brasoveana Visual Fan si care a inceput sa urce tot mai mult in clasamentele telefoanelor preferate de utilizatorii de smartphone-uri, datorita functiilor variate si care permit utilizarea unor aplicatii de ultima generatie. De exemplu, avand un telefon Allview perfomant, poti beneficia de un design minimalist, un telefon cu o greutate usoara, ecrane cu rezolutii mari si sticla rezistenta la zgarieturi si socuri, precum si o carcasa confectionata din materiale care nu fac atat de vizibile urmele de amprenta. Foarte usor de tinut in mana, chiar si in buzunar, telefonul Allview este unul compact, cu o deblocare usoara si display capacitiv multitouch, suportand pana la 5 atingeri simultane.

atelierulfamiliei.ro

Senzor de amprenta si o baterie excelenta- 2 optiuni prin care Allview vrea sa cucereasca piata din Romania

Daca pana acum doar brandurile de top scoteau smartphone-uri cu functiile de senzor de amprenta, iata ca si marca romaneasca de telefonie mobila te cucereste cu un telefon care are senzor de amprenta, astfel incat tu nu va mai trebui sa tastezi codul de deblocare al telefonului, ci doar sa atingi ecranul acestuia. In ceea ce priveste bateria, uiti de grija incarcarii constante a telefonului zi si noapte, intrucat telefonul Allview te va cuceri cu bateria care sta incarcata si 2 zile.

Rombiz, locul de unde poti cumpara telefoane Allview performante la super preturi!

Fata de alte smartphone-uri din aceeasi categorie, Allview isi cucereste utilizatorii si prin preturile mult mai mici fata de cele ale competitorilor sai. Daca iti doresti sa nu mai petreci foarte mult timp prin show-room-uri, cautand modelul ideal de smartphone, intra in magazinul online Rombiz si alege de acolo un telefon Allview ieftin, pe care sa il folosesti o perioada de timp indelungata. La Rombiz, ai parte de cele mai mici preturi la telefoanele Allview, garantie de 24 de luni si livrare gratuita, oriunde in tara. Convinge-te singur si bucura-te de unul dintre cele mai perfomante telefoane de pe piata in anul 2015.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Radu
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Avem si noi o tableta de la Allwiew,…intradevar sunt de super calitate produsele lor…o sa intru pe site sa vad ce oferte tentante mai au ,poate o sa-i cumpar fiicei mele un telefon daca tot se apropie si aniversarea ei,pana pe 28 iunie gasesc eu ….))))

    • Anda Moc
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Sunt de acord cu performantele telefonului dar nu si cu magazinul. Noi avem unul in oras si nu gasesti mai nimic iar preturile nu sunt asa grozave comparandu-le cu ofertele on -line! De personal….nici nu mai vorbesc….nu sunt in stare sa-ti ofere o explicatie! Offf, probabil asa e in orasele mici!

    1. Răspunde

      Nume Facebook: Oana Gabriela Popa. Cel mai mult îmi place trusa de la Ebelin ❤

    • Hacman Mariana
    • 05/06/2015
    Răspunde

    In orasele mai mici e mai greu sa obtii informatii sau detalii despre produsele Allwiew,dar se poate face online…gasesti orice informatie doresti pe internet…

    • Rodi
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Astia de la allview au telefoane de calitate si pt orice buzunar

    • Daniela Stingaciu
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Allview intradevar au telefoane performante de calitate,care tin mai mult comparativ cu alte firme. Am avut un Allview M1 Fusion prin 2008, m am descurcat foarte bine si am fost super multumita de el .pana prin 2011 cand mezinul meu a hotarat sa ii faca o baie in wc 🙁 din pacate telefonul meu s a inecat fara a mai putea fi resuscitat….si acum mai plang dupa el.

    • Alin
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Hi hi olviu a mai scos o tableta noua 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    exact acum 3 saptamani i-am cumparat mamei mele un astfel de telefon. Nu cu banii in mana bineinteles,…la abonament desigur.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    este foarte incantata de el
    este ceva mai slabut decat cel din imagine, insa o incanta foarte tare.

    • Iulian Yuli
    • 14/09/2015
    Răspunde

    Sunt intru totul de acord cu parerea ta vis- a – vis de ALLWIEW.Eu, personal, am fost sceptic la inceput, insa…vazand un coleg ca- l tot lauda , am decis sa- mi iau unul( nu stateam prea bine cu banii) si am ramas surprins cat de bine se misca si ce baterie femonala are! Iar la pret e cam la jumatate cat un SAMSUNG care are o baterie slabuta,chiar slabuta.Daca mai adaug ca are dual sim – nu trebuie sa cari 2 telefoane- ALLVIEW e alegerea perfecta!

  1. Răspunde

    Nume Facebook: Oana Gabriela Popa. Cel mai mukt îmi place trusa neagră de la Ebelin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares