Ai inceput o afacere in domeniul agricol si vrei sa cultivi cartofi? Vezi cum poate un motocultor sa iti usureze munca, iar tu sa obtii doar profit

motocultoare (3)

Daca ai inceput un business in domeniul agricol si stai intr-o zona de munte sau de deal, este clar ca cea mai profitabila afacere este cea prin cultivarea uneia dintre cele mai folosite legume din legume, cartoful. Insa ca in orice tip de afacere pe latura agronomica, ai nevoie de foarte multa rabdare, munca si timp pentru ca afacera ta sa fie una prospera. Iar pentru a fi sigur ca obtii cele mai bune rezultate si ca solul este pregatit adecvat pentru cultivarea cartofilor, e necesar sa iti iei in dotare cele mai bune si performante echipamente agricole. Pe langa masinile de mari dimensiuni, ai nevoie de echipamente care sa te ajute atat in pregatirea solului pentru cultivare, dar si pentru a scoate roadele din pamant, la sfarsitul sezonului. Un motocultor este absolut necesar in aceasta situatie si prin accesoriile si caracteristicile cu care vine la pachet, te va ajuta sa obtii numai profit.

Cum te poate ajuta un motocultor atat in etapa de pregatire a solului pentru insamantarea cartofilor, cat si la arat si apoi la scoaterea roadelor?

Motocultorul este unul dintre cele mai perfomante echipamente agricole, datorita accesoriilor cu care vine la pachet si care te ajuta sa efectuezi o multime de operatiuni la nivelul pregatirii solului si ingrijirii acestuia. In primul rand, motocultorul te ajuta sa aungi la o consistenta potrivita a pamantului, astfel incat sa iti fie usor sa obtii un sol fraged, perfect pentru plantarea semintelor de cartofi. Astfel, in prima etapa si cea mai importanta, adica pregatirea solului, cu ajutorul plugurilor speciale, motocultorul iti va usura munca si te va ajuta sa scurtezi timpul de lucru, astfel incat tu sa iti termini treaba repede si fara a depune la fel de mult efort ca inainte.motocultoare (3)

Tot in procesul de dinaintea plantarii cartofilor, cu ajutorul unor accesorii precum rarita, prasitoare, semanatoarea, plugul si remorca, motocultorul mai poate fi folosit la afanarea solului de dinainte insamantarii, fara ca tu sa petreci foarte mult timp pe camp. Datorita greutatii mici, dar si designului ergonomic, motocultorul poate fi usor folosit de orice agricultor, datorita rotilor de fier mari, cu gheare, care nu permit alunecarea utilajului si remorcii pe care o poti anexa utilajului, astfel incat sa poti cara repede si usor roadele pamantului.

atelierulfamiliei.ro

Nu vrei sa cheltui foarte mult pe motocultor? Cauta cele mai bune oferte de echipamente agricole la Magazia lu’ Costica

Mai ales atunci cand esti la inceput de drum in domeniul agricol si nu dispui de sume foarte mari de bani pentru achizitia unor motocultoare, magazinul online Magazia lu’ Costica te ajuta sa gasesti un motocultor ieftin si de calitate, care sa te ajute sa faci primul pas intr-o viitoare afacere de succes. Cumpara un motocultor de foarte buna calitate, la un pret avantajos din magazinul online si pune bazele unei afaceri prospere in domeniul agricol!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Radu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Foarte tare utilajul!Intradevar este nevoie in agricultura de asemenea utilaje,usureaza munca …si atunci chiar ca-ti mai arde de a planta,semana…Sigur o sa aiba clienti din ce in ce mai multi Nea”Costica!

    • Roxana Timocel
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Cunosc persoane care utilizeaza utilajul si sunt foarte multumiti de el.

    • Mihaela
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Bunicul ar fi fost tare fericit daca ar fi apucat sa se bucure de „dracovenia” asta, cum le zicea el tuturor echipamentelor astea noi. 🙂

    • Daniela Stingaciu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Misto utilajul,bat pariu ca cei de la tara si nu numai ar fi foarte incantati sa il achizitioneze:)

    • Hacman Mariana
    • 04/06/2015
    Răspunde

    Foaarte tare !Este exact ce le trebuie celor de la tara,care au muncit la sapa ani de zile ….chiar le-ar usura munca…merita investit in asemenea utilaj!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Nu am tras inca cu ochiul in acest magazin. Motocultorul este un utilaj bijuterie in gospodaria oricarui gospodar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares