Pantaloni scurti si rochii de vara

Mana sus cine cauta hainute ieftine pentru vara! Deja a dat caldura peste noi si e nevoie de rochie noi lejere si vaporoase si de pantaloni scurti din materiale subtiri. Raspunsul ia intrebarile noastre vine tot de la Sheinside care, de data aceasta, au pregatit o selectie de haine pentru sezonul cald, la care puteti obtine o reducere de 32% folosind codul cool32, in cazul in care comanda dumneavoastra depaseste suma de 65$. Puteti profita de oferta pana pe 28 mai. Aveti timp suficient sa alegeti hainutele care va plac dintre rochiile si pantalonii scurti inclusi in promotie. Nu stiu daca sunteti curioase ce imi place mie cel mai mult din aceste hainute de vara, dar tot am sa va arat.

Pe primul loc in topul preferintelor mele este rochia roz prafuit, excelenta pentru plimbarea de seara pe plaja dar si pentru cina tarzie la  un restaurant pe faleza. Este comoda si lejera si, in acelasi timp, are si un aer pretios si elegant. Decolteul adanc in V si spatele gol sunt detaliile care imi plac cel mai mult. Pe locul doi am clasat rochia scurta bleumarin care poate fi folosita si ea, atat ca rochie de plaja cat si ca rochie de iesit in oras. Este foarte lejera, croiala larguta, cu bretele subtiri si cu detalii din dantela brodata, perfecta pentru vara, atat ziua cat si noaptea. Ultimul loc pe podiumul preferintelor mele este ocupat de pantalonii scurti cu dungi. Dungile se poarta anul acesta si, chiar daca nu s-ar purta, mie imi plac si tot as opta pentru ele. Sunt perfecti pentru o tinuta casual si mi-au placut foarte mult buzunarele, designul special in forma de triunghi decupat si jocul de linii creat in zona lor.

Cool Price At Summer Nights!
Charming Dresses,Best-selling Basic tops and Hot Shorts!
Keep Up With Trends!
Spend $65 Take 33% OFF
Code: cool32
Ends: May/28  Cool Price At Summer Nights!

inpuff.ro
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Like!Minunate tinutele prezentate de tine!intradevar pe acest site gasim multe modele superbe!Chiar avem de unde alege si la preturi convenabile!

    • Mariana Cioranu
    • 22/05/2015
    Răspunde

    Imi place tinutele alese de tine .Momentan nu pot sa imi cumpar nimic ,am altele de facut .

    • Hacman Radu
    • 24/05/2015
    Răspunde

    Lucruri minunate,sexy…pentru Lady”s!Spor la cumparaturi!

    • ghizdavu iuliana simona
    • 24/05/2015
    Răspunde

    Oferta este minunata ,iar ceea ce ti-ai ales tu sunt foarte frumoase ,imi place mult acest site ,au lucruri minunate

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Si eu caut haine ieftine pentru vara, ieftine deoarece bugetul meu in aceasta vara este destul de micut,…poate mai primesc cate ceva de ziua mea pe 6 iunie…cate ceva de vara.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Voi arunca si eu o privire pe pagina spexificata de tine Criss, sper sa gasesc mai multe hainute accesibile si pe marimea mea mica. Multumesc de recomandare. Pupicei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares