Cum iti gasesti cea mai ieftina asigurare

asigurare auto

Poate ca multi ati tresarit cand ati citit titlul articolului, ati dus mana la gura si v-ati intrebat, in gandul vostru sau in gura mare, daca nu cumva v-a expirat polita de asigurare pe care o aveati si ati uitat complet de asta. Verificati-o acum si asigurati-va ca sunteti in legalitate in ceea ce priveste detinerea unei polite de asigurare pentru masina sau pentru casa! Pe mine m-a sunat ieri brokerul ca sa imi aminteasca faptul ca in cateva zile polita mea RCA expira si trebuie reinoita. O sa-mi spuneti ca da, ma suna pentru ca e in avantajul lor sa ma pastreze de client si eu am sa va spun ca e si in avantajul meu ca cineva tine minte cand trebuie sa imi fac asigurare noua, ca sa nu ma trezesc ca unchi-miu care, fix a doua zi dupa ce ii expirase asigurarea, s-a trezit oprit de un politist in trafic si urmarea v-o imaginati. Bravo lor ca stiu sa-si pastreze clientii! Raspunsul meu este DA, imi voi reinoi asigurarea tot prin ei.

Ii cheama SIGURAMA si ne-am cunoscut acum un an, cand cautam cea mai ieftina asigurare RCA. Mai dadusem peste vreo doua site-uri care, dupa ce am pierdut minute bune sa bag toate datele masinii ca sa vad preturile la asigurari, mi-au dat vreo 2-3 rezultate de la tot atatia asiguratori, ceea ce nu m-a multumit. Cautam un broker care sa imi dea oferte si preturi de la mai multi asiguratori ca sa am de unde alege pentru ca eu vreau si ieftin si bun. Nu as alege cea mai ieftina asigurare, cu riscul de a ma trezi cu o polita la un asigurator „cu probleme”(stiti voi la ce ma refer). Caut mai degraba cel mai bun raport calitate-pret. Pe Sigurama.ro, am bagat datele de identificare ale autovehicului si datele personale si am primit si eu o lista completa de preturi pentru multe companii de asigurari(Generali, Carpatica, Euroins, Uniqa, Omniasig, Groupama, City Insurance, Astra, Asirom, Allianz, Credit Europe, Gothaer, Aegon, AIG, Asito, Certasig, Eximasig ,Forte, Garanta, ING, LIG, Metropolitan life, Mondial, Signal, Iduna).

Le-am sortat in functie de pret si de ceea ce stiam despre unele firme si am plasat comanda pentru RCA. A doua zi, de dimineata, un curier s-a prezentat cu ea la usa mea si i-am platit cash la livrare pentru ca eu ma feream la momentul acela de platile online cu cardul. Intre timp, m-am mai „desteptat” si eu si am inteles ca sunt bine securizate si nu sunt un pericol. Cred ca acum e clar cum trebuie sa procedati pentru a gasi cea mai buna asigurare: intrati pe sigurama.ro, si fix pe prima pagina aveti un buton negru pe care scrie calculeaza. Aveti acolo optiunea de a calcula cat va costa un RCA, o asigurare CASCO, asigurarea locuintei sau asigurarea de calatorie. Daca nu va descurcati cu formularul, nu e cazul sa va descurajati si sa dati fuga la colt la un nene care va ofera doar doua optiuni de companii asiguratoare! Doar dati click pe butonul magic „Te contactam noi” si un broker te va suna in maxim 30 de minute(asta in cazul in care nu te trezesti sa iti faci asigurarea in miez de noapte). Tine minte ca programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 9:30-16:00!

atelierulfamiliei.ro
asigurare auto

Tot prin Sigurama mi-am facut si asigurarea locuintei la un pret foarte bun. In ambele cazuri, pretul politelor fiind mai mare de 150 de lei, transportul a fost gratuit si s-au tinut de cuvant si mi-au livrat politele in mai putin de 24 de ore. De la ei am aflat cum se calculeaza pretul RCA in functie de modelul masinii si de istoricul soferului in trafic, cum este influentat pretul politei CASCO de numarul de kilometri parcursi si cum difera costurile asigurarii locuintei, in functie de zona in care aceasta este amplasata. La orice alta intrebare in domeniul asigurarilor, fie ele pentru casa, pentru masina, de calatorie, agricole, de raspundere civila, de raspundere profesionala, vei gasi raspunsuri in sectiunea Ghiduri si sfaturi sau la unul din brokerii firmei. Ce acopera RCA-ul?, Ce acopera CASCO? Ce faci daca iti pierzi asigurarea? – sunt intrebari ale caror raspunsuri le-am aflat de la ei.  O firma care ma vrea si informat, nu numai sa-mi ia banii, imi castiga increderea intotdeauna.

Brokerul meu imi poate arata lista completa de preturi si facilitati oferite de asiguratori, imi ofera suport acolo unde nu inteleg ceva, imi livreaza polita gratuit acasa si are grija sa nu ma trezesc ca ii flutur politistului o asigurare expirata asa ca am toate motivele sa imi fac si anul acesta rca online prin SIGURAMA.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 20/05/2015
    Răspunde

    Noi avem asigurarea la Asirom,suntem foarte multumiti deoarece la fel cum ai mentionat si tu mainsus ne reamintesc cand se apropie data expirarii trimitandu-ne un plic prin posta…..nu am avut niciodata nici un fel de probleme,atat casa cat si bunurile le avem asigurate tot la ei……

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      Sper ca aveti asigurare si la casa 😀

    • Hacman Radu
    • 20/05/2015
    Răspunde

    Eu sunt de parere ca sunt totusi si firme care nu percep costuri suplimentare cand avem nevoie de anumite informatii…Daca stiu cum sa-si atraga clientii vor avea de castigat daca nu….Cei de la Asirom imi par totusi ok,de incredere….

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      Da, Asirom este una din firmele cu care lucreaza si sigurama.

    • Mariana Cioranu
    • 20/05/2015
    Răspunde

    Momentan nu avem asigurare .Cred ca trebuie sa facem asigurare la casa ,amin mereu si uit .

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      noi ne facem si la casa pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla si e mai bine sa fii acoperit.

    • Agache Lucica
    • 20/05/2015
    Răspunde

    Avem asigurata locuinta,obisnuim sa o facem ,nu se stie pericolele,mai bine sa nu fie probleme ,dar sa avem asigurare.
    E bine sa tina fiecare cont de acest lucru ,o faci odata pe an .

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      asa zic si eu mai bine dau cat dau si imi fac o asigurare dar stiu in caz de ceva…am pe ce pune mana.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    E bine sa iti tina evidenta si altcineva in responsabilitati. Se eu sunt broker de asigurari si mereu imi anunt clientii de oferte si indatoriri. Foarte bine.

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      chiar e foarte bine pentru ca noi ne luam cu alte griji si uitam ca ne expira asigurarea.

  1. Răspunde

    multumim de informati chiar aveam nevoie …

    • ghizdavu iuliana simona
    • 24/05/2015
    Răspunde

    Mi-am facut asigurare pe apartament acum 11 ani imediat dupa ce a avut loc o explozie sub apartamentul meu ,am crezut ca nu mai am nimic intreg in apartament dupa acest incident nefericit ,dar cineva acolo sus m-a ajutat si am avut doar pagube minore de aceea este foarte important sa ne facem asigurare pe bunuri

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      e foarte bine sa avem asigurare la casa sau masina pentru ca accidente se pot intampla mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares