Enjoy the sound cu njoy Bliss!

Dupa atata munca dedicata butonarii tastaturii si testarii UPS-ului de la nJoy, venise vremea pentru ceva distractie. Pentru mine, muzica e pe primul loc cand vine vorba de relaxarea asa ca, dintre produsele alese de mine pentru testare, nu putea lipsi o pereche de casti. Am ales sa testez castile nJoy Bliss tocmai pentru ca nu credeam ca pot oferi o buna calitate a sunetului la un pret asa de mic. Vroiam sa ii dovedesc sotului meu, care avea in plan sa isi cumpere astfel de casti, ca nu sunt bune. Mi-am cam luat-o in freza! Le-am testata cateva ore conectate la laptop, timp in care m-am bucurat de o calitate a sunetului care nu difera cu nimic fata de castile pe care le aveam eu si care au fost mult mai scumpe. Mi-a explicat dumnealui ca jack-ul aurit este cel care asigura o calitate atat de buna a sunetului. pizap.com14314259549441Un alt plus, il constituie cele doua perechi de dopuri care se pot schimba. De obicei, daca eu foloseam castile sotului, ma jenau la urechi pentru ca aveau dopurile prea mari iar el, daca le folosea pe alea mele, nu beneficia de o buna izolare a sunetului, fiind prea mici pentru diametrul urias al urechilor lui(cum imi place mie sa ii spun). Eu le-am testat pe laptop iar el a ascultat muzica pe castile nJoy conectate la smartphone si amandoi am fost pe deplin multumiti. Sigur ca nu pot fi comparate(asa cum le-au comparat altii) cu niste casti profesionale „de cap”. Vorbim aici de raportul calitate pret la astfel de accesorii audio tip casca.

Pot si utilizate cu orice device dotat cu mufa Jack 3,5mm. Lungimea cablului(120cm) este suficienta pentru a-ti oferi libertatea de miscare de care ai nevoie si a-ti oferi acces la muzica preferata in timp ce mergi pe strada sau muncesti. Se fixeaza bine in ureche, nu cad la fiecare pas si ofera o buna calitate a sunetului inclusiv pentru impatimitii bass-ului(printre care si eu).  Sunt ideale pentru ascultat muzica sau pentru utilizare in timpul jocurilor. pizap.com14314260649981Dupa doua zile de „bumtzi-bumtzi” in castile njoy Bliss, mi-a pierit cheful de a da cat nu face pe alte casti mai scumpe. Acestea sunt perfecte pentru nevoile mele, izoleaza sunetul destul de bine, ofera un semnal puternic si o calitatea a buna a sunetului. Sunt la fel de practice ca orice casti de tip in-ear si par destul de rezistente. Daca ar fi avut si microfon ca sa pot prelua apeluri pe ele, ar fi fost de-a dreptul perfecte. Chiar si asa, va pot recomanda cu toata sinceritatea castile Bliss.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Nu stiu cum sunt acestea dar de ale mele sunt cat niste farfurii,mai ieftine,nu de portelan,dar ma impac inca cu ele.

    • Hacman Mariana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Sincera sa fiu nu ma prea pricep …de obicei cand cumpar casti ,apelez la vanzator …par foarte bune cele descrise de tine…sa le folositi cu placere!

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/05/2015
    Răspunde

    util articolul,eu de obicei nu folosesc nici un fel de casca,dar e bine de stiut pentru orice eventualitate.

  1. Răspunde

    Felicitari! Spor la testat ! 😉
    Un articol foarte util si cat mai explicit.
    Multumim! :-*

    • Stef
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Si eu am tastatura de la ei ! 🙂 Si imi plac produsele lor ! Sunt romanesti din cate stiu 😛
    E tare fain website-ul dumitale ! Succes si spor !

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Oau!Asa mai merge treaba!Produse,articole si pentru boys)))Multumim de articol,foarte util!

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Felicitari si pt acest produs. Nu sunt eu adepta castilor insa recunosc, sunt incantata sa aud si eu cum suna…unde ma duc prin muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares