De sapte ori „DA” pentru tableta Axis de la Evolio

tablete Evolio Axis 7″ HD

O cheama Axis. Evolio Axis 7″ HD. Ne-am intalnit prima data intr-un showroom, unde i-am cerut unui vanzator sa imi recomande o tableta ieftina dar buna, pe care sa pot citesc, sa ma joc si sa navighez pe internet. Cam astea sunt hobby-urile verisoarei mele, careia vreau sa i-o daruiesc de ziua ei. Pe moment, am fost nehotarata insa, dupa ce am butonat-o pret de cateva minute in magazin si am cautat si pe internet pareri despre ea de la alti utilizatori, am decis sa ii spun „DA”, nu o data, ci de sapte ori.

„Da” Axis 7″HD pentru ca e o tableta accesibila, insa nu genul de tableta pe care doar te bucuri ca o ai si nu prea o poti folosi la mare lucru. Cand vorbim despre costurile unei tablete, nu ne referim exclusiv la pret ci la raportul dintre suma platita pe produs si specificatiile care corespund cerintelor noastre. Si, in cazul lui Axis, am descoperit specificatii uimitoare pentru o tableta din categoria low-cost.

tableta-quad-core-axix-hd-shop-

„Da” Axis 7″ HD pentru ca am cumparat-o direct de pe site-ul Evolio, la pretul mic despre care va vorbeam(doar 329,90 lei) si am putut opta pentru garantia premium de 3 ani, trei ani in care Evolio imi va repara tableta(la nevoie) in maxim 48 de ore si imi va acorda si reducere de 20% la reparatiile care nu intra sub incidenta garantiei. 

atelierulfamiliei.ro
tableta-quad-core-axix-hd-shop-1

„Da” Axis 7″ HD pentru designul elegant dat de dimensiunile reduse(ma refer aici inclusiv la grosimea de doar 9,3 mm care o include in randul tabletelor slim), putand fi cu usurinta tinuta intr-o singura mana. Carcasa mata cu textura anti-alunecare face parte din designul modern, indeplinindu-si cu succes rolul de a pazi tableta de accidentele pe care le sufera alte tablete cu suprafata lucioasa si alunecoasa.

tableta-evolio-axis-7-1

„Da” Axis 7″ HD pentru ca ruleaza perfect aplicatiile(chiar mai multe simultan) si chiar jocurile care au o grafica mai complexa. In slujba acestei operativitati sporite, tableta a fost echipata cu un procesor performant Quad Core cu frecventa de 1.3 GHz, o memorie RAM de 1 GB si memorie interna de 8GB, extensibila cu inca 32 GB prin introducerea in slotul dedicat a unui card micro SD. Asigura o buna navigare atat pe internet cat si intre aplicatiile rulate dar si spatiu suficient de stocare. Dotata cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat si ecran de 7″ cu rezolutia de 1024 x 600 px, tableta ofera o experienta multimedia completa; poti vizualiza poze, videoclipuri si chiar filme, la o calitate video foarte buna. De asemenea, si din punct de vedere audio, Axis sta foarte bine, difuzoarele fiind suficient de puternice pentru a putea asculta muzica preferata in ele, la o calitate decenta.

tableta-quad-core-axix-hd-shop-4

„Da” Axis 7″ HD pentru ca rar, daca nu cumva niciodata, nu am intalnit o tableta asa ieftina care sa aiba doua camere foto. Majoritatea tabletelor vin echipate cu o singura camera foto frontala utilizabila doar pentru selfie-uri sau conversatii video online. Cu cei 2MP ai camerei dorsale de pe Axis, poti face si alte tipuri de poze iar calitatea lor este destul de buna in conditii de luminozitate medie spre buna. 

tableta-quad-core-axix-hd-shop-2

„Da” Axis 7″ HD pentru autonomia extrem de buna de pana la 250 de ore in standby si 6 ore de utilizare continua. Cum se poate? Prin combinarea unei baterii de 3000 mAh cu un procesor si un sistem de operare caracterizare prin consum redus de energie. De mentionat ca, dupa doua ore de utilizare continua, tableta se incalzeste dar nu in mod excesiv. 

„Da” Axis 7″ HD pentru super conectivitatea oferita. Prin dotarea ei cu slot micro USB, tableta face transferul de date mult mai simplu si mai rapid decat alte tablete din categoria ei de pret. Si pe sectorul conectare la internet Axis face o figura frumoasa, oferind posibilitatea de ne conecta atat prin WiFi cat si prin modem 3G conectat la portul micro USB despre care va vorbeam. Astfel, poti ramane conectat la internet in orice loc unde nu exista sursa de internet wireless.

Cred ca e clar ca i-am spus „da” din toata inima tabletei Evolio Axis 7″ HD pentru ca o tableta care cere atat de putin ca pret si ofera atat de multe avantaje, merita sa fie laudata pentru performantele sale si recomandata tuturor celor care au nevoie de un astfel de gadget fie pentru a-si satisface nevoie de divertisment sau pentru a le face munca mai usoara. Prea accesibila, prea functionala, prea romaneasca!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Curios e faptul ca fiind atat de performanta este pusa la vanzare la un pret convenabil!Chiar nu stiam de aceasta tableta…bine de stiut pe viitor..are si consum redus de energie!Multumim!

      • cristina
      • 03/03/2015
      Răspunde

      chiar o tine bateria mai mult decat ma tine pe mine la tableta pe care o am acum

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 03/03/2015
    Răspunde

    O tableta eleganta,performanta ,accesibila ca pret,cu un consum redus de energie,asa da,Evolio are cu se mandri si cei ce au nevoie o pot cumpara fara nici o teama.

      • cristina
      • 03/03/2015
      Răspunde

      Si cu 3 ani garantie, ceea ce e mai rar la tablete asa de ieftine

    • Mariana Cioranu
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Foarte buna tableta ,pretul este ok nu mi se pare scumpa.Are si 2 camere foto ,asa ca o sa tin cont de acest sfat.

    • Mihaica Iuliana
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Wow….superba tableta. Mi-as dorii si eu o tableta Axis 7. Sincer de 2 anu urmaresc sa cumpar o tableta, insa mereu se iveste altceva. Observ ca aceasta tableta are un pret destul de accesibil si o configuratie buna.

      • cristina
      • 03/03/2015
      Răspunde

      poate ca in rate ti-ar fi mai usor? Pe Evolio Shop o poti cumpara in sase rate egale fara dobanda.

    • Aluculesei Brindusa
    • 03/03/2015
    Răspunde

    vreau si eu o tableta de la Evolio!

    • Aghinitei Maria
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Tableta Evolio este unna despre care am mai citit si este cu un raport calitate pret f. bun ! <3

    • Coman Monica Nicoleta
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Si eu am pus ochii pe aceasta tableta ,astept sa vina 8 Martie :)) Poate poate 🙂

      • cristina
      • 03/03/2015
      Răspunde

      ar fi un cadou frumos de ziua femeii, nu te contrazic!

    • pusa raisa
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Interesant articolul si bine documentat Stiam ,in principiu de tabletele Evolio, dar nu chiar atat de multe,. datele tehnice sunt foarte utile si noi de regula nu prea le aprofundam, cumparam doar ca ne place designul sau stiu eu ca mai are un prieten sau o prietena. . Si eu imi doresc o tableta si cu siguranta voi tine cont de tot ceea ce am citit mai sus, cat priveste pretul mi se pare foarte accesibil

      • cristina
      • 03/03/2015
      Răspunde

      exista si mai ieftine dar, dupa cum spuneam conteaza mult sa primesti ceva care sa functioneze in parametri normali si Axis se incadreaza in segment.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 03/03/2015
    Răspunde

    e chiar super aceasta tableta,nu stiam de ea si chiar iti multumesc pentru informatie! Cine stie poate iepurasul(ca tot se apropie Pastele) sau chiar sotul imi va face bucuria de a-mi darui o tableta,ca sa nu mai fiu nevoita sa o imprumut pe cea a copiilor.

      • cristina
      • 03/03/2015
      Răspunde

      chiar iti doresc sa iti aduca iepurasul o tableta Axis si garantez eu ca ai fost cuminte :*

    • Mara
    • 04/03/2015
    Răspunde

    Oiii, exact ce-mi lipseste! Din ce-ai scris tu mai sus n-am inteles eu mare lucru dar am inteles ca raportul cxalitate pret este bun si ca e usor de manevrat 🙂 O inscriu pe lista de cumparaturi la prioritati 😉

    • Iosif
    • 03/04/2015
    Răspunde

    E o tableta tare, O am din Ianuarie si functionează bine. A fost scăpată pe jos de 4 ori si nu a pățit nimic. Calitatea audio este superbă. În plus, am descoperit funcția wi-fi display cu ajutorul căreia o pot conecta la un televizor smart. Păcat că nu vine la pachet cu un cablu Micro USB OTG pentru sticuri sau modemuri. Tableta rulează jocuri cu grafică complexă cum ar fi Asphalt 8. E excelentă pentru a citi cărți mai ales că avem preinstalată aplicația EvoBook de unde putem achiziționa cărți. Dacă aveți cărți în format doc sau pdf, vă recomand aplicația allreader any text book reader care se găsește în play store free. Pro: Dezign, procesorul quad core de 1,3 ghz, camera de 2 mp de pe spate, wi-fi display, Android 4.4.2, Difuzorul de pe spate, rezistența fizică. Contra: Baterie cam slăbuță aprox 3,5 ore playback video, Ecranul putea fi puțin mai bun la capitolul unghiuri de vizualizare. În concluzie, Tableta Evolio Axis 7 este foarte bună pentru toți cei care vor un device foarte portabil cu performanțe înalte.

    • Ana
    • 25/07/2015
    Răspunde

    Frumos articol si da intradevar s-a umplut de tablete sincer nu mai stiu ce sa aleg.

    • Radu
    • 29/11/2015
    Răspunde

    Buna. As avea si eu o nelamurire in privinta acestei tablete. In prezentare, se spune ca e vorba de 8 GB disponibili pentru descarcarea diverselor. Am primit tableta si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca spatiul disponibil e de putin peste jumatate din capacitatea de care va vorbeam mai sus…Am zis: „Bine…” gandindu-ma ca poate faza cu 8 GB la pretul asta n-a fost decat un truc de marketing si gandindu-ma ca si aproape 5 GB, cat imi arata mie tableta ca poate suporta, sunt suficienti. Insa…am avut alta surpriza neplacuta: si acesti 5GB sunt numai in teorie…Practic, in momentul de fata, tableta spune ca mai am aproape 4 GB liberi. Insa, nu mai pot descarca nici macar aplicatii banale, care nu ocupa mult. In situatia asta, ce as putea face?

      • cristina
      • 30/11/2015
      Răspunde

      Radu, scrie-le celor de la Evolio pe pagina lor de facebook si vezi ce zic https://www.facebook.com/EvolioRomania/?fref=ts

    • Nya
    • 28/06/2017
    Răspunde

    Asa am si eu…Exact asa,dar mi s-a facut acumulatoul,mi s-a stricat…
    Puteam sa umblu cu ea doar in priză dar de dimineată mi s-a inchis imediat.Cum fac sa o repar?

    1. Cel mai bine este sa luati legatura cu cei de la evolio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares