Da, eu sunt vinovata!

Vezi-ți de treaba ta!

M-am bagat unde nu trebuia, cica. Eu sunt, insa, de parere ca trebuia sa ma bag. Cand participi in mod corect la niste campanii, respectand regulamentul, te astepti ca si restul sa procedeze la fel. Ce daca am blogul de patru ani? Daca a fost campanie la care s-a cerut minim PR1, nu m-am inscris pentru ca nu indeplineam conditiile. Altii aleg sa insele si, odata descoperiti, considera ca persoanele care ii dau in fapt, sunt singurele vinovate de esecul lor.

Ca sa nu vorbesc pe ocolite am sa va spun pe scurt: o colega „bloggerita”, a decis sa fenteze regulamentul BlogAwards care cere ca blogul sa aiba o anumita vechime. A pus articole cu data anterioara si chiar s-a ales cu premii. Pe unele le-a si primit. Ca om care muncesti cateva ore la un articol, respectand fiecare cerinta, mi se pare normal sa fii dezamagit cand castiga cineva care triseaza. Domnisoara care detine pagina Afrodita Spune este cea care se vaita pozand in victima, indemnandu-si fanii paginii sa ii planga de mila si sa ne ureze noua, celor corecti, sa ne frangem gatul. Dansa a plans pentru ca noi o acuzam pe nedrept, ca niste invidioare si frustrate ce suntem. Intrebarea mea e urmatoarea: daca tu furi o paine si eu te vad si spun asta politiei, de ce nu platesc eu in fata instantei si platesti tu? Pentru ca tu esti de vina! Nu-s eu de vina pentru deciziile tale. Cand ai castigat te-ai bucurat, acum ar fi fost corect sa iti asumi greseala macar. Insa, tot tu vii si esti ironica cu bloggerite(nu cu mine – repet, eu nu ma consider bloggerita) carora nu ai sa le ajunge niciodata la degetul mic. E ca si cum ai trage un vant si tot tu ai intreba de unde miroase.

Greseala mea a fost ca nu am postat public nemultumirea si ca am adus-o la cunostinta organizatorului prin mesaj privat. Asta o sa imi fie invatatura de minte. Nu asa se procedeaza cu un organizator care acum pozeaza in postura de om corect si ne multumeste ca i-am atras atentia asupre neregulilor. Convenabil, n-am ce zice! In mod absolut ciudat, premiile acordate trisorilor ajung la acestia in maxim doua zile, in vreme ce altii au asteptat doua luni pentru un tricou. Domnisoara suparata si-a primit deja cateva premii(din cate am inteles) si eu ii doresc sa se bucure de ele chiar daca nu le-a meritat. Nu sunt atat de nesimtita incat sa ii doresc raul sau sa cer sa inapoieze premiile. Vreau doar ca regulamentele sa fie respectate, sa nu ne mai confruntam cu astfel de situatii in care sa ni se rada in fata noua, celor care participam in mod corect, ca suntem invidiosi si doar asta ne impinge sa cerem ca si restul sa respecte regulile dupa care ne ghidam noi.

Concluzia e simpla: nu orice premiu mi se cuvine mie dar toate premiile trebuie sa ajunga la participanti care respecta regulamentul. Si, cand indraznesti sa spui asta, organizatorul ia pozitia „nevinovatului” si bloggerul trisor pe cea a victimei indurerate de cata rautate zareste in sufletul celorlalti bloggeri care nu se complac in a le fi scuipate coji de seminte in cap intr-un loc in care n-ar trebui sa se manance seminte. Si vinovatul? Vinovatele suntem eu si Anfreutza ca ne-am permis sa ne aparam drepturile si munca. Ne cerem scuze in mod public si promitem sa nu se mai repete. Dar asta doar dupa ce isi cere si organizatorul scuze pentru toate neregulile din ultimile luni si ii elimina de pe platforma pe cei care merita asta.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Sunt de acord cu tine Cristina. Nu ma supar atunci cand nu castig pentru ca imi spun ca altii sunt mai buni si merita mai mult, dar atunci cand eu respect regulile si altul ia premiile desi nu le-a respectat, nu mai am motive sa stau in banca mea.
    Si eu cred ca Blogatu trebuie sa ia atitudine si sa-i elimine pe cei care fac asta de pe platforma, pentru totdeauna si astfel altii vor vedea si se vor gandi de doua ori inainte sa triseze. Atata timp cat toti muncim la articole, vrem sa ne fie respectata munca.
    Bravo fetelor!

      • Calin Andreea Daniela (anfreutza)
      • 08/01/2015
      Răspunde

      Multumim! Incepusem sa cred ca eu am gresit si daca trebuie sa ma simt cumva vinovata de greselile altora…

      • cristina
      • 08/01/2015
      Răspunde

      vorbeste invidia din noi ….

    • Calin Andreea Daniela (anfreutza)
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Nici eu nu puteam s-o zic mai bine. Ai atins toate punctele mele de vedere, iar ce e deranjant e ca acum a prezentat situatia astfel incat sa para ca eu am fost o persoana ajutata de ea, doar pentru ca am indraznit sa gandesc ca un concurs pe pagina ei mi-ar fi de folos. Nemultumita ca trebuie sa dau un premiu pentru castigator si unul pentru ea ca organizator (apropo, eu nu cer niciodata premii pentru mine de la sponsori, chiar daca nu-mi sunt „prieteni”, la prieteni se cere cica), am rugat-o sa-mi dea niste share-uri la niste concursuri dintr-o perioada moarta, mare greseala… Dar oare toate sfaturile mele, tot ce am invatat-o cand nu stia si cand ma intreba fara un buna in prealabil nu atarna greu in balanta? Eu i-am raspuns mereu si am incercat sa o ajut, desi la inceput mi se pareau unele intrebari deplasate, doar din bun-simt, asta nu ma face prietena cu ea. Cu prietenii vorbesc la telefon macar o data pe luna, iar ei se stiu, nu trebuie sa-i numesc eu. Cand esti bun, esti prost. Trebuie sa incerci sa castigi fraudulos, inseland pe alti 30-50 de participanti, ca mai apoi sa il invoci pe Dumnezeu ca esti suferind (fara teama ca ai comis o fapta urata pentru scopuri materiale, nu spirituale). Cat despre mine eu castigasem la o campanie ca si ea, ca tot spunea cineva ca sunt invidioasa pentru premii, cand nu inteleg ca problema e frauda si tupeul altora sa insele zambind. Daca si-ar fi recunoscut vina si nu ar fi pozat in victima, nu m-ar fi interesat fapta ei si sincer nu m-a afectat atata timp cat a fost o fata care-si vedea de treaba, o incurajam chiar, dar la frauda si la minciuni nu voi incuraja pe nimeni…

      • cristina
      • 08/01/2015
      Răspunde

      Andreea, deja i-am dat prea multa importanta. Eu ii urez succes 🙂

    • Calin Andreea Daniela (anfreutza)
    • 08/01/2015
    Răspunde

    A! Si am sufletul muriu cum scrie ea pe pagina ei, dar doar pentru ca mi-am pierdut bunica, nu din invidie….

    • STINGACIU DANIELA
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Ce mi vine acum ”la gura” habar nu aveti ,daca voi aveti sufletul muriu atunci ea il are stacojiu sau cum……….ptiuuuu drace ca mi vine sa scuip tot acusica.Rusine sa ii fie ,intram in pamant daca eram in locul ei Doamne feresteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  2. Răspunde

    mi se pare corect! dar parca blogul afroditei era vechi… de ce nu a participat cu el…

      • Calin Andreea Daniela (anfreutza)
      • 08/01/2015
      Răspunde

      Nu avea blog, avea pagina de facebook

  3. Răspunde

    Complet de acord cu tine ….ai un share pt asta . Oricum nu o inteleg … trebuia sa faca ciocul mic si sa se ascunda undeva…

    1. Răspunde

      PS. am urmarit istoria din umbra 🙂 Sfat: nu pune la inima , nu se merita 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Nu pune la suflet draga Cristina, asa e viata sunt oameni si oameni,la un asa o mare competitie eu cred ca trebuia ca toti sa respecte regulile ,sa fie corecti ,ca sa evite astfel de situatii neplacute.dar asta e.

    • Ion Paula
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Bravo Cristina, ai enuntat foarte bine ,,problema,, din toate punctele de vedere. Pacat ca traim in Romania 🙁 Nu ma numesc bloggerita, nici pe departe, dar pretarea acestor ,, bloggerite,, la astfel de manevre numai pentru premii ma lasa rece. Si, tot ele au tupeu sa spuna ca noi ceilalti participam numai pt premii. Da. Participam. Dar, participam corect.

  4. Răspunde

    Este foarte important sa se respecte regulamentul. Vom avea grija ca de acum incolo sa nu mai apara astfel de cazuri.

    • adrian rotaru
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Ai dreptate sa fii suparata pe organizatori ca nu au verificat ca blogurile inscrise sa indeplineasca cerintele.

    • Florina Matei
    • 08/01/2015
    Răspunde

    este modelul romanesc din pacate, hotul striga hotul!
    am urmarit discutia, sunt si acum socata! tot ea fara bun simt, tot ea cu tupeu..

    • Scutaru Vanda
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Ai mare dreptate !

    • Badescu Margareta
    • 09/01/2015
    Răspunde

    Te sustin .

  5. Ai dreptate Cristina!Sunt de acord cu tine!In ziua de astazi nu sunt apreciati ,valorificati …cei care muncesc cu adevarat…cei cu pile,relatii…etc..sunt mereu in fata!Exista totusi un Dumnezeu si toate lucrurile rele,savarsite in viata aceasta se vor plati fie aici ,fie pe cealalta lume!Pentru mine si sunt convinsa ca nu doar pt mine,ci pt mii de persoane ,tu, esti Cristina cea mai buna!Te-a inzestrat Dumnezeu cu foarte multe calitati,un suflet de aur!Alaturi de tine,datorita tie mi-am imbogatit cunostiintele…am invatat foarte multe lucruri care mi-au fost de folos si sigur imi vor fi si in viitor!Nu pune la suflet…sa le fie rusine lor…

  6. Răspunde

    Am citit conversatiile voastre si imi pare rau ca nu se pune accent pe fair play in aceste competitii.

    • Coman Monica Nicoleta
    • 15/01/2015
    Răspunde

    mare dreptate!Pt asta am sa dau share !!

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/01/2015
    Răspunde

    am citit articolul si imi pare rau sa aflu ca se intampla asa ceva! 🙁 ai facut bine sa sesizezi,poate se mai raresc tentativele de frauda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares