Ce carucioare pentru copii folosim iarna?

carucior bebe

Am asistat astazi la o discutie intre doua prietene de-alea mele, care se contraziceau pe tema „cum sa scoti bebelusii afara din casa pe frigul asta, iarna?”. Eu sunt de acord ca in ultimile zile a fost foarte frig dar, din ceea ce stiu, medicii recomanda ca cei mici sa fie scosi afara si iarna, chiar daca nu pentru timp indelungat. Aerul curat, lumina naturala, ii ajuta sa se dezvolte armonios si sa fie mai sanatosi. Cred ca toate mamicile ar trebuie sa stie ca, a tine copilul saptamani bune in casa fara sa il scoti la aer, e o nebunie. E suficient sa fie bine imbracat si sa ai la indemana un carucior pentru copii de buna calitate si bine dotat, ca sa poti sa il scoti pe cel mic la plimbare si pe timp de iarna fara sa te temi ca i-ai putea face un rau.

Carucioare 3 in 1
Carucioare 3 in 1 – Bekid.ro

Daca tot am ajuns sa vorbim despre carucioare, eu as alege un carucior pentru copii 3 in 1, pe care sa il pot folosi indiferent de anotimp. Oricum, indiferent de sezon, caruciorul pentru copii trebuie sa aiba invelitoare(acoperis) care sa protejeze micutul de ploaie, vant sau zapada. Aceiasi copertina, trebuie sa il protejeze si de soare(trebuie stiut ca nici iarna nu trebuie lasat bebelusul sa stea in lumina puternica a soarelui, mai ales atunci cand este zapada afara si ea reflecta radiatiile solare). Apoi, caruciorul pentru copii trebuie sa aiba optiunea sa se regleze spatarul in diverse pozitii: in felul asta e perfect si pentru cat este mai micut bebelusul si sta mai mult culcat, dar si pentru vara cand se mai mareste putin si o sa vrea isi miste piciorusele in voie. Protectia pentru picioare, pentru sezonul rece, nu trebuie sa lipseasca nici ea si sa fie din materiale de buna calitate. Trebuie ca materialele sa fie impermeabile la exterior dar moi si calduroase in interior ca sa nu tina de frig copilului.

Carucioarele pentru copii trebuie sa nu fie nici foarte scumpe dar nici nu putem face rabat de la calitate, fiind vorba de sanatatea si siguranta copiilor. Un carucior dintr-un material plastic prost se poate rupe foarte usor, unul confectionat din materiale textile proaste poate lasa frigul sa patrunda la bebelus. Poate ca el trebuie sa fie pe placul parintelui, sa ii fie usor sa il plieze si sa il desfaca, sa patruda usor in spatii mai stramte, sa aibe manerul reglabil pe inaltime si sa aiba o geanta pentru mamica in care sa poti lua cu tine un biberon termos cu laptic sau ceiut dar, inainte de toate, caruciorul trebuie sa asigure confortul, caldura si siguranta bebelusului.

Alegeti carucioare pentru copii cat mai complexe si practice, de la producatori cunoscuti si incercati sa nu puneti pretul pe primul plan!  Alegeti produsul cu cel mai bun raport calitate-pret pentru ca nu cumparati carucioare pentru copii in fiecare zi!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/01/2015
    Răspunde

    Adevarat ,cei mici trebuie scosi afara nu-i poti tine in glob de cristal si scoti la primavara iar caruciorul trebuie sa le acorde confortul necesar.

  1. Eu sunt de parere ca cei mici trebuie scosi iarna afara macar la 2,3 zile…sa se invete cu clima,modificarile din natura,schimbarile de temperatura…am o cunostiinta care nu prea-si scotea copilul afara cand era racoare…. si racea tot mai des pt ca nu era invatat…in schimb eu ieseam cu fiica-mea zilnic cate o jumatate de ora si nu prea mi-a racit iarna…bineinteles ca aveam si un carucior foarte bun,conteaza foarte mult si cum este caruciorul celui mic..

  2. Răspunde

    Dar cred ca e mult mai frumos daca ii scoti cu sania :)Are si protectie, spatar, il infofolesti bine cu 10 caciuli si iesi la sanius 🙂

    • stoica claudia
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Foarte frumoase

  3. Răspunde

    Un asemenea carucior imi doresc si eu pentru pitica mea, desi imi este teama sa o scot afara cand este ger tare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares