Atentie la semnalele transmise de imprimanta!

imprimanta

As putea spunea ca n-am avut noroc in viata. Cel putin nu atunci cand vine vorba de cartusele pentru imprimanta ink-jet. Astazi am pierdut un nou cartus color. Cel putin asa cred. Tipul de la centru zice ca il tine pana maine in nu stiu ce solutie, ca poate il recupereaza. Asa mi-a zis si data trecuta si am ajuns sa cumpar altul. Cred ca nici n-au trecut opt luni de cand il aveam. Vina imi apartine exclusiv: nu printez prea des sau, si daca printez, folosesc mai mult cartusul alb-negru si cel color ajunge sa se usuce. El mi-a trimis ceva semnale ca are o problema, acum cateva saptamani. Atunci am printat ceva color si am observat ca rosul nu era la fel de intens ca inainte. Nu am dat importanta si rau am facut.

L-am dus la reincarcare si am aflat ca cerneala rosie s-a cam uscat in cartus si exista mari sanse ca acesta sa nu mai poata folosit. Mai astept pana maine dar ma cam indoiesc sa il mai „faca bine”. Sigur ma aleg iar cu banii dati pe cartus nou. Incerc sa va spun sa nu faceti ca mine: incercati sa printati macar o data pe saptamana ceva color si analizati culorile! Daca observati orice linii care nu sunt la locul lor sau o nuanta diferita fata de cea obisnuita, luati cartusul de urgenta si mergeti cu el la un centru de reincarcari! De voi depinde ca el sa poata fi salvat. Orice zi in plus, in care il lasati asa, il afecteaza. Cerneala se usuca si blocheaza duzele. Ea e facuta sa circule prin ele, nu sa stationeze la iesire. Cand nu e folosita, se supara si ne strica cartusele ca sa ne enerveze si sa ne faca sa dam bani grei pe altele noi. Toate astea nu pentru ca nu am avea timp doua minute saptamanal pentru asta, ci pentru ca suntem delasatori si mergem pe principiul „las-o, ba, ca merge asa!”

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela Ionela
    • 09/01/2015
    Răspunde

    pff la mine s-au dus toate…imprimanta refuza sa imi imprime ceva! :)))

    • Mara
    • 09/01/2015
    Răspunde

    Mereu m-au disperat cartusele…poate se inventeaza totusi altceva ca tare m-am saturat de probleme…voi tine cont de sfat – merci !

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/01/2015
    Răspunde

    Un sfat bun,sunt o problema acestea,cand e lumea mai draga le apuca damblaua si pe tine nervii,dar asta e.

  1. Multumim pentru sfaturi!Multi dintre noi se confrunta cu astfel de probleme…ba tusul,ba cartusul….etc…vechile probleme de care speram ca vom scapa intr-o zi cu soare!

    • Balaban Violeta
    • 11/01/2015
    Răspunde

    eu inca nu am imprimanta acasa dar sunt niste sfaturi utile,ca si eu o folosesc in alte locuri.

  2. Răspunde

    Am si eu un HP de cativa ani, are inca folia pe el si sta degeaba in cutie ca nu mai printez nimic, doar pt scaner il mai foloseam insa de cand s-au inventat telefoanele cu camera foto cu rezolutie mare nici ala nu imi mai este de folos 🙁

      • cristina
      • 13/01/2015
      Răspunde

      saracuta…cat o suferi ea in cutie! 🙁

      1. Răspunde

        da..plange cu lacrimi din cartusul gol :))

    • Coman Monica Nicoleta
    • 15/01/2015
    Răspunde

    nu am imprimanta asa ca am scapat de o grija :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares