Ce are Mihai Traistariu intre picioare?

mihai traistariu
Nu stiu cine m-a pus sa ii dau like dar i-am dat. S-ar zice ca sunt fan Mihai Traistariu daca i-am dat like, nu? Mai degraba imi place sa imi testez limitele vizualizand mereu poze cu el in prin toate oglinzile. N-as putea spune ca nu canta frumos dar cu fotografiatul exagereaza. Acum o ora a postat din nou o fotografie in care isi admira implantul de par in oglinda unui dulap. Pana aici nimic nou ca astfel de poze sunt prin toate tabloidele. Atunci de ce am facut eu postarea asta? Pentru ca in poza respectiva Mihai are ceva intre picioare. Nu imi dau seama daca il deranjeaza sau se lauda dar nu s-a sfiit sa puna poza pe facebook. 
sursa foto original – https://www.facebook.com/Mihai.Traistariu
 
Sa va fie rusine daca v-ati gandit la prostii. In poza apare o pisicuta despre care Mihai spune ca e obraznica. Citez :”Ori de cate ori imi fac poza in oglinda … hop-tzop … mi se strecoara cate o pisica intre picioare…”  Pisica oricum nu e intre picioarele lui, eu o vad tolanita pe covoras mai in spate, dar fie!
Ati ghicit; e un titlu tampit de articol si continutul la fel de tampit. E doar un test. Vreau si e sa vad cate vizite aduce un astfel de titlu si cat de curiosi sunt oamenii sa afle ce are Mihai Traistariu intre picioare 🙂 .

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares