Abonată fără voia mea

dezabonarea de la newsletter
Eu nu prea obișnuiesc să mă abonez prin email la noutăți pe diverse site-uri. Când îmi place un site sau un blog, îl urmăresc prin abonare la fluxul RSS și știu mereu când postează ceva nou. Am deja abonări și conturi prea multe ca să mai fac și altele. Primesc zilnic sute de emailuri și îmi e greu să jonglez cu ele. Prin urmare, dacă cineva se gândește să mă aboneze forțat la vreun newsletter, mă enervez și dau imediat unsubscribe acolo unde mi se permite.
 
Mă trezesc acum câteva zile abonata la un astfel de newsletter pe un blog pe care nu l-aș urmări niciodată pentru că e total neinteresant(pune douăzeci de postări pe zi, toate copiate de pe alte site-uri). M-am uitat câteva zile cum să fac să nu mai primesc notificare pe e-mail de fiecare dată când marea blogger-ița postează ceva. Gândiți-vă ca primeam mesaje de douăzeci de ori pe zi! Nu aveam nicăieri opțiunea să mă dezabonez și simțeam că mor de nervi când găseam atâtea mailuri. Am încercat inclusiv să blochez adresa e email de pe care veneau mesajele și nu a mers.
 
Am intrat pe blogul marii scriitoare și am căutat un formular de contact sau o modalitate de a-i scrie. Singura pe care am găsit-o a fost contul ei de Google + și i-am lăsat un comentariu acolo, în care i-am adus la cunoștință că, dacă nu îmi scoate adresa de mail din lista ei de abonări forțate, o să îi raportez blogul la Google(fiind pe platformă gratuita Bogger). Coincidență sau nu, de alaltăieri nu am mai primit nici o notificare că pe blogul minune s-ar fi scris.
 
Mă bucur că am scăpat de minim douăzeci de mesaje nesolicitate pe zi și sper să nu îi dea prin cap sa ma aboneze iar din oficiu. Un premiu nu îmi dădea și mie de pomană! Glumesc. Măcar dacă era un singur mail pe zi, mai ziceam….

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares