La Cora angajatii au premii garantate

Vezi-ți de treaba ta!
Azi a fost zi de shopping si golit portofele si, cum Cora e cel mai aproape de casa, la ea s-au dus banii si astazi. Au o tombola noua pentru clienti, la care se castiga premii garantate. La cumparaturi de minim 100 de lei, primiti la casa de marcat un pliant si pentru fiecare 100 de lei cheltuiti, vi se va pune o stampila Cora pe pliantul respectiv(conditia este sa mergeti la fetele care se ocupa de promotie cu bonul de cumparaturi). La trei stampile acumulate, primesti garantat la alegere un six pack de bere, 2x2l suc( Cola sau Fanta) sau o sticla de vin. Berea si vinul nu stiu de la ce firma sunt, dar la suc stiu ca noi d-asta am ales.
 
Atentie! Nu poti primi mai mult de trei stampile intr-o zi. Dupa ce le strangi pe primele trei si iti iei premiul garantat, pliantul ramane la tine si strangi stampile mai departe. Pentru urmatoarele cinci stampile stranse, primesti garantat un voucher de cumparaturi de 50 de lei iar la acumularea a inca 7-8 stampile(nu mai stiu exact dar revin cu informatia cand ajung la geanta), fiecare posesor de pliant primeste garantat o tableta. Pana aici nimic rau, ba chiar toate bune!
 
Vreti sa stiti care e partea rea? Paznicii, oamenii de la curatenie si posibil si altii dar eu pe astia i-am vazut, scormonesc inclusiv in cosurile de gunoi dupa bonuri de casa. Stiu ca reprezentatii Cora vor spune ca ei nu au voie sa participe dar n-or fi prosti sa participe pe numele lor, nu? Sincer, tare as fi facut o poza dar bodyguarzii(cu fizic de invidiat) sunt gata oricand sa te linseze pentru o poza facuta fie si in fata magazinului in care sa se vada reclama, dar sa ii mai tragi pe ei in poza in parcare.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares