Alarma auto cu inchidere centralizata te scapa de griji

mașina dispozitive siguranță
Pentru unii, masina poate fi una de lux si atunci devine fita. Pentru noi, ea e foarte necesara: avem mereu drumuri de facut si lucruri de carat. De cand am cumparat-o, am decis ca trebuie sa o protejam cum trebuie de hoti pentru ca bani de alta nu vom avea curand. Asa ca, in prima saptamana dupa ce am intrat in posesia ei, sotul meu s-a dus cu ea la un prieten si au montat o alarma auto cu inchidere centralizata. La inceput, nu credeam ca ne va ajuta foarte mult pentru ca nu mai avusesem pana atunci inchidere centralizata si alarma pe masina si nu stiam cum functioneaza, Insa, acum, dupa 4 ani, stiind cat de mult se fura in zona noastra si de cate ori s-a trezit unchiul meu cu un geam spart sau ceva furat, fara sa mai poata recupera ceva, pot sa spun ca a fost o investitie buna.
Alarma auto cu inchidere centralizata
Inchidere centralizata de la inchiderecentralizata.ro
Avem o telecomanda micuta de la sistemul de inchidere si alarma, de care nu ne despartim niciodata, indiferent ca suntem la cumparaturi, in vacanta sau acasa. I-a setat un nivel de sensibilitate mai mare si la atingeri destul de fine, porneste alarma. La inceput, era enervant sa ma trezesc noaptea ca piuie telecomanda si alarma de la capul nostru si sa ne dam seama ca fusese de fapt saltul unei pisici de pe gard direct pe masina noastra. Acum ne-am obisnuit. Cand ma duc la cumparaturi, nu il mai intreb daca e sigur ca a inchis masina, doar iau telecomanda si apas pe buton: daca piuie odata inseamna ca nu era inchisa masina si tocmai am inchis-o eu. Un singur buton care asigura inchiderea centralizata a masinii, inclusiv a portbagajului si atentioneaza sistemul de alarma ca e cazul sa stea de paza.
Va mai amintiti cum era pe vremuri, de trebuia sa inchizi si sa deschizi fiecare usa pe rand si uneori nu nimereai cheia? Aia eram eu: ma trimitea sa iau ceva de la masina si veneam inapoi bombanind ca nu am reusit sa deschid. De cand cu inchiderea centralizata, treaba e simpla si masina e in siguranta. In cei patru ani de cand am montat alarma pe masina, nu am avut nici un incident, desi pe strada noastra s-au inregistrat cateva spargeri de masini.
Prin urmare, daca stati in zone in care stiti ca se practica furtul din masini si nu aveti garaj, va recomand cu caldura sa va puneti o alarma cu inchidere centralizata si nu se mai apropie nimeni de ea.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares