Viitorul incepe cu scoala de vara SARIDA CLUB

scoala de vara
Ce e Sarida Club? Un club, normal. Nu de noapte. Un club complet de after-school si activitati recreative si instructive, unde copii tai pot invata jucandu-se. E forma cea mai placuta si mai sigura de a ii determina sa invete ceva, lasandu-i sa se joace la un club pentru copii. Unii dintre voi, ati respirat usurati astazi, gandindu-va ca scoala e gata si de acum nu mai trebuie sa va treziti sa ii duceti pe cei mici la gradinita, sa ii supravegheati la teme sau sa aveti grija sa isi respecte programul de somn. Unii veti face greseala sa ii lasati de izbeliste, tocmai cat sa uite si ce nu au invatat in anul scolar care tocmai s-a incheiat si sa invete sa stea la televizor pana la ore tarzii. E mai comod asa. Si mai ieftin. Dar tu, de fapt, ce vrei? Sa faci ceva din copilul tau sau nu? Ma gandeam eu ca vrei. Uite ce: el e prea mic ca sa isi dea singur seama de ce are nevoie si ce trebuie sa faca pentru a-si descoperi talentele sau a-si spori cunostintele.
Eu am aflat din intamplare ca maine are loc un eveniment la care te rog sa participi si tu. Evenimentul se desfasoara maine dimineata, incepand cu ora zece, la sediul Sarida Kids Club din sectorul 4. E vorba despre Ziua Portilor deschide la Club Sarida, o zi dedicata tie si copilului tau, o zi in care el se va distra pe cinste si va dori cu siguranta sa revina in club, iar tu vei putea lua seama la toate dotarile si atentia oamenilor din jur, dedicati lucrului cu copiii. Socializarea si comunicarea sunt cele mai importante, inainte de orice cunostinte dobandite. Ele dau copii puternici si siguri pe ei. Daca cel sau cea mica e trecut de varsta de doi ani, acum e momentul perfect sa inceapa sa scoala de vara de la Sarida Kids Club. O sa iti ceara el singur asta, dupa ziua de maine. Tu trebuie doar sa il duci acolo. Priveste ce de lucruri minunate il astepta maine dimineata:
  • Teatru pentru copii “Peter Pan si Tinkerbell”
  • Spectacol interactiv de Magie si ateliere gratuite
  • Reprezentatii pe scena dans, balet si aikido
  • Facepaiting, baloane si popcorn din partea noastra
  • Freshuri, vata de zahar, jucarii si cupcakes
  • Extragere Marea Tombola
  • Petrecere cu animator la sfarsitul evenimentului
Accesul la eveniment se face gratuit insa trebuie sa va faceti rezervare si, desi eu am aflat destul de tarziu despre eveniment, sper sa reusiti. Aveti detaliile necesare rezervarii pe afisul de mai sus.
Evenimentul Sarida Club din 21 iunie e prima zi din viitorul copilului tau. Lui ii va placea mult sa intre in contact cu alti copii isteti, sa poata participa la ateliere creative iar tu vei fi incantat de mediul primitor, de salile mari aerisite si bine dotate. Poate ca fetita ta e talentata la dans si nu ai stiut pana acum unde sa o duci, poate vrei ca baietelul tau sa invete inca de mic limba engleza sau vrei sa invete sa picteze si sa modeleze intr-un mediu placut si creativ. La Sarida Club le poti avea pe fiecare sau pe toate la un loc. O poti inscrie pe cea mica la cursuri pentru copii de dans, poti merge la ateliere pentru pitici si mamici, ii poti inscrie pe copii la cursuri de engleza prin joc si muzica, il poti duce pe micutul Denis Pericol public la niste lectii de Aikido ca sa isi consume energia in sala. Asta in cazul in care ai timp si poti merge cu el.
Daca ai un loc de munca solicitant si timp limitat, nu il poti lasa toata vara sa isi faca de cap la bunici fara sa invete si sa isi cultive talentul, sa manance prostii singur acasa sau sa sufere ca nu are cu cine se juca. Exista scoala de vara de la Sarida Kids Club, cu programe si preturi diferite, in functie de cat timp ai si de situatia ta financiara.
Daca nu v-ati prins pana acum, Sarida nu e un simplu club pentru copii ci e primul Family Club All Inclusive(are scoala de vara, after school, ateliere pentru copii, ateliere pentru copii si parinti, cursuri de limbi straine, cursuri de dans si organizari petreceri pentru copii). Doar maine poti vedea gratuit mostre din ceea ce Sarida Club poate oferi copilului tau pentru o mai buna dezvoltare si deschidere catre lume si creativitate. La evenimentul de maine, castigi garantat distractie si buna dispozitie pentru copilul tau asa ca nu  mai lungesc vorba ca se face deja maine si nu mai ai timp de rezervare.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares